viszont versenyezni sem létfeltételvalamilyen szinten igaza van itt mindenkinek
itthon se áll egy színvonalon a bicaj és akármi más
de amelyik családnál a mindennapi megélhetés is gondot jelent, nem hiszem, hogy szükség lenne a 'luxusdolgokra'
míg a szakadt telefont tudom használni így is, addig egy tescos (lehet kicsit végletbe mentem) bicajjal esélyem se lenne a versenyeken.
Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenõfal (archív #3)
Posted 2007. June 21. - 15:20
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. June 21. - 15:19
edit: reméljük SOTE
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. June 21. - 15:18
itthon se áll egy színvonalon a bicaj és akármi más
de amelyik családnál a mindennapi megélhetés is gondot jelent, nem hiszem, hogy szükség lenne a 'luxusdolgokra'
míg a szakadt telefont tudom használni így is, addig egy tescos (lehet kicsit végletbe mentem) bicajjal esélyem se lenne a versenyeken.
Érettségizõk!
A 139 pont az már jó?
Segítségnyújtás elmulasztása 7 pont
Közúti veszélyeztetés 7 pont
Ittas vezetés 3 pont
Engedély nélküli vezetés 3 pont
Kézben tartott mobil rádiótelefon használata menet közben 1 pont
edit
3 post egyszerre. (15:18)
lol
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Érettségizõk!
A 139 pont az már jó?
Kérdés hova
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
Posted 2007. June 21. - 15:17
Posted 2007. June 21. - 15:17
(én esetemben eddig: "ilyen bringa, és egy ilyen szakadt golf?!"
Konásnál meg: "ilyen bringa, és csak egy ilyen Zetor?")
Egy M5 tulaj meg lehet úgy kesereg, hogy ilyen autó, és csak egy tescos bringa...
zetor:
szerk: Sírás meg...mindenki sír, mindenki egyre jobbat/többet akar...én is (szerintem ti is), valahol ez visz is elõre, bár ez nyilván nem ilyen egyszerû...
Posted 2007. June 21. - 15:15
A 139 pont az már jó?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. June 21. - 15:15
Posted 2007. June 21. - 15:12
Posted 2007. June 21. - 15:11
BBB-nek reagálva
off
errõl jut eszembe, hogy mindenkinek kelll dvd lejátszó, meg csúcsmobil, meg minden extra, aztán sírnak. (se dvd lejátszónk, se házimozink, 3 éves a mobilom, ami ütött-kopott)
értelmezd mégegyszer.
Miért lenne baj?
Énis arra költök. Fanatikus szinten is.
De ennyire leegyszerûsíteni, a végletekig, majd ujjal mutogatni...
Ez inkább közhely.
Egy autós, szegényebb bringás vajh' nem ugyanezt mondja ránk?
(én esetemben eddig: "ilyen bringa, és egy ilyen szakadt golf?!"
Konásnál meg: "ilyen bringa, és csak egy ilyen Zetor?"
Posted 2007. June 21. - 15:01
itt meg azt hiszem az 5 ezer ft-os asztali dvd, valamint a 25 ezres 60 cm-es tévé nem luxus.
Ja és sose volt videónk. majd vettem egyet. eddig egyszer használtam, a világ legfeleslegesebb dolga kb.
a szakadt mobil meg...
nincs pénzed 2000 ft-os elõlapra?(és ezzel már sokat is mondtam) és még büszke is vagy erre? bezzeg a bringa?
Ez olyan mint a panelházban a 10 millás volvó.
szóval másik oldalról nézve igenis státusz, méghozzá a bringád... telefonra viszont nem futja.
szal
Posted 2007. June 21. - 14:55
Posted 2007. June 21. - 14:43
lor: nem könyvbõl nyomom, fejbõl:D Vége van a vizsgáknak, és amúgyis mostanában csak term.tud vizsgáim voltak, nem gazdaságiak.
Különbenis ha tudományos szerettem volna lenni akkor azt mondtam volna hogy luxuscikk az, aminek az ára ha emelkedik, nem csökken vagy nõ a kereslete.
kala: a luxuscikk mindig is viszonyítás kérdése volt és ma is az. Van, akinek a szalámi a "luxuscikk", van, akinek a 2 emeletes villa nem az. Az hogy egy yacht az luxuscikk általános elfogadottság szerint az azért van mert több az olyan ember akinek luxuscikk, mint akinek nem.
Posted 2007. June 21. - 14:28
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. June 21. - 14:27
errõl jut eszembe, hogy mindenkinek kelll dvd lejátszó, meg csúcsmobil, meg minden extra, aztán sírnak. (se dvd lejátszónk, se házimozink, 3 éves a mobilom, ami ütött-kopott)
.
bezzeg kukoricaföld....
meg millás bicikli...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. June 21. - 14:25
BBB-nek reagálva
off
Csak azok számára státusz, akik igy gondolnak rá....!
Posted 2007. June 21. - 14:20
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. June 21. - 14:03
luxuscikk minden tulajdon, amire nincs fedezeti eszközöd. Magyarul egy yacht akkor nem luxuscikk, ha a fenntartásához szükséges pénzösszeg megszorítások nélkül rendelkezésedre áll valamelyik eszközöd bevételébõl.
(Eszköz midnen ami nem viszi hanem hozza a pénzt.) Lakás is befektetés de nem eszköz, mert költesz rá ahelyett h hozná a pénzt.
Ez így sztem nem igaz, mert attól, hogy gond nélkül kiköhögöm, még luxuscikk marad a 80 méter hosszú luxusjachtom
És miért ne lehetne a példában adott lakás eszköz? Amíg a kiadása többet hoz, mint amit a közös költség visz, addig
@Lor, ha Miskolcon nincsenek is autók, Gyõrben már tuti lesznek, velük jön a felismerés is sajna, h nem a bicikli a kingofdöród
@Olee; abszolút 1etértek... Már csak annyit kell meghatározni, h meddig terjed a szükség

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top