Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A rendszeres 8órai kelés nekem is fárasztó, most újítják fel a házunkat és nincs redõnyöm (keleti ablakaim vannak), teljesen kiborít a nap.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
általában késõn fekszek le, és megszokott a 9-10 körüli kelés....az reggel 8 óra nekem igen korán van :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
8 kor kelés és álmatlanság?? lol kategória
nyári szünetben is volt mindig 4 hét gyakorlat,meg munka is

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hagyjalak itt titeket, egyedül, a sötétben? :D

de ez az év télleg nagyon sz@r , eddig semmi garanciális probléme nem volt a 4 éves pályafutásom alatt, idén már a második

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez már a második jel, hogy hagyd abba a bringázást, elreped a vázad, elszakad a cipõd. :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Most hogy nem nagyon tudok kerékpározni mert elszakadt a SIDI, teljesen álmatlanságban szenvedek.....ma is már 8-kor felkeltem:o

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Visszajött a net.
Naggyon jó az S725x.
A karbon speci cipõ is merev, mint amennyire a nagypapák szeretnének lenni.
Jövõre edzõtábor, 1 hónap. Spanyol, vagy Görög? :D

Na végül milyen a szoftver verziója?

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás

Wiwen el lehet érni.

köszi, próbát megér :)

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
ÁÁÁÁ megõrülök. Nyomom a droppot. Fék. Fura szag. Büdös van. Ku*vára de kib***ottul büdös van.. Mi a... Nézem a gumit méter hosszan szaros. Rápillantok a hátsóra azis. Váz alja... azis! Azt a ki********!!! Lábszárvédõ szintén. Hogy az a **********!!! Nézek magammögé, hát pont egy ba**ottnagy tehénlepényen nyomtam satuféket!

Miért legeltetik a szarvasmarhákat újabban ott ahol én letörést ugrok??? Ott az egész ku*va rét erre pont itt kell a töltés OLDALÁBAN!!! Az az idióta állat is inkább botladozik a lejtõn minthogy a sík részen nyugodtan legeljen neeem!!! :wallbange

Szép az élet. Szép szaros! :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
reagáltam már másutt, vagyishogy kifejtettem már a véleményem :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
ne cseréjj vázat jövõre...qrva csúnya lett a suprem...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Andriska!
Ameddig próbálod elkapni a poharat, addig elmondod milyen a melód?

jó.
elmesélem példaként a mai napom.
8kor érkeztem, egybõl szóltak, hogy türelemmel legyek, mert 9 elõtt nem ér oda az üzletkötõ leányzó - õ is itt melózik, általában õ mondja meg, hogy kinek mit kell vinnem.
fél 11kor indulás, transit megpakolva koppig. 2 hûtõ, 2 garnitúra kerti bútor (1 asztal - 4 szék tartozik egybe), 2 db 3 m-es napernyõ.
város szélérõl visszamentem a fagyis kanál mosóért... :D

elsõ állomás egy bolt. hûtõcsere. csórikám addig nem pakolt ki a régibõl, míg az új meg nem hûlt kicsit. fél óra szobrozás :S

következõnél két napernyõ kirakás - nagyon utálatos szállítani, mert csak átlósan fér be, de ha van benn még más is, akkor neki kell ugrani a hátsó ajtónak, hogy záródjon :D - ekkor konstatáltam, hogy talpakat nem hoztam hozzá. megnyugtattam õket, hogy holnap majd hozok :)

gyors kanálmosó csere - kedvesek, segítõkészek, kínáltak üdítõvel is

kerti bútorok kipakolása - csókának segítek összerakni a székeket, ahelyett hogy hálás lett volna, megszólt, hogy miért mezítláb vagyok - voltak vendégek körülöttünk. holnap majd kiteszem a kocsi mellé a cuccokat, aláíratom vele a papírt és otthagyom a fa_zba... köcsög!

ez keszthely - szántód szakaszon volt.
vissza Lelle, 67-es úton kocc le kaposvárra, (beugrottam egy görgõért) aztán Nagybajom.
Egy olyan 1000-1500 fõs falu lehet, szerény fehérbõrû lakossággal. alig mertem megkérdezni, hogy hol van a Coop bolt. kb a 4. ember meg tudta mondani...

elõadtam, hogy miért jöttem, mondták álljak hátra, aztán a rámpán bevisszük. hátraállok, hát az a rámpa olyan 1,5 méter magas. nem túl segítõkészek. egyedül kiszedtem a kocsiból a hûtõt. kérdeztem, hogy is gondolták, hogy én ott azt felvigyem...
ha gondolom, akkor elöl is bevihetem, mert ott kisebb a szintkülönbség. mondom fas_a, vagy visszarakom a kocsiba és átviszem, vagy tolom 150 métert...
gyorsba kerítettem egy fiatal srácot a boltban, hogy ugyan segítsen már.
végülis megoldódott.

kocc haza. fél 6 körül érkezés, 280-290 km.

tegnap lazább volt, már 3 órakor indultam haza (tomajra), akárcsak tegnapelõtt is.
tetszik a munka, de ha így folytatódik, akkor nem fogok menni semmire a versenyeken, mert nem nagyon jut idõ tekerni :(
csajokat inkább hétfõn és kedden láttam, de annyit, hogy nem gyõztem kapkodni a fejem. most ugye rosszabb az idõ, így kisebb a felhozatal :)
ez a tetves transit nem akar menni. 100nál többet (max 110) csak lejtõn lefele hajlandó menni. :(

Matyi
ma lett meg az óra meg a cipõ?
mennyibe fájt? (privi)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Andriskának tuti jó...
A szántóföldek után felüdülés lehet egy kis balcsipart ;)
Annyi jó görkoris csajszi van, huhúú, kijönnek a melegre :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Andriska!

Ameddig próbálod elkapni a poharat, addig elmondod milyen a melód?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Visszajött a net.
Naggyon jó az S725x.
A karbon speci cipõ is merev, mint amennyire a nagypapák szeretnének lenni.
Jövõre edzõtábor, 1 hónap. Spanyol, vagy Görög? :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Akkor ezért menekült el innen.:P Egyébként tényleg nagyon rég hallottam én is valamit felõle.

Köszi srácok!

Zap: hasonló szívás, mint amin most Kokkk megy át. Eltörtem a bokám egy versenyen. De én legalább nem a negyven fpkos nyárban kellett, hogy feküdjek. Szegényt nagyon sajnálom.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

szokta valaki mostanába látni diget? hegyen akárhol... sikítsatok már rá, hogy visszaadhatná a pénzemet..

Wiwen el lehet érni.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Imádjuk a környéket! :) Olyan isteni fincsi köves lejtõket is rég láttam.

Tam: próbálj meg játszani, hogy kiderüljön minél hamarabb, hogy mi lehet még a bibi!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ma a Kõris-hegyen voltam edzeni, a Gázló útvonalán másztam meg 3szor (sajnos csak azt ismerem), a környék igazi bringás paradicsom, mindenkinek ajánlom.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hajra hajra :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F