Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

azért az már kicsit túlzás lenne :)

ismerek olyan embert(?) aki 15 évvel ezelõtt egy kedd délután rohadtul bebaszott, azóta csak folyamatosan szinten tart....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

a motoros: minden nap be kell rugni.

azért az már kicsit túlzás lenne :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Rémhörcs: Én Zamárdifelsõn fogok tanyázni vszínû. De ha van nálatok hely akkor baráti áron ki-Zimmerelném a Freit. Persze piát hozok. MSN?

Hát mondanám, hogy igen, de sajnos nem :( Mert én sem nálunk leszek (mert nincs ott bázisom) hanem havernál, õt meg ismerem, mint a tenyerem, nem menne bele... :(
Amugy felvehetsz, nyilvános az azonositom :)

Sõt, még az sem biztos, hogy megyek... Egyre valószinütlenebb... Hogy én már most hogy utálom ezt a nyarat...

-bazze most jut eszembe, ma van a szülinapom És még rendesen be sem tudok venni grrrrrrrrrr
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Rémhörcs: Én Zamárdifelsõn fogok tanyázni vszínû.

mikor leszel zamárdiban?
mert járok arra mostanába szerintem úgyis...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jo a dajhard

amugy meg E a f@szt!
http://napirajz.hu/files/E-afaszt.jpg

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

A hemoglobin-szintje sokkal magsabb, több okszigánt tud kivenni a vízbül egybként megEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! :D:D:D

közben the_d felhomályosított, de azért köszi! are Feltöltött kép ? :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

és miért jó a magashegyi edzés után levenni a vért? mi van benne, ami amúgy nincs?

A hemoglobin-szintje sokkal magsabb, több okszigánt tud kivenni a vízbül egybként megEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! :D:D:D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
dajhardnegy

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás

és miért jó a magashegyi edzés után levenni a vért? mi van benne, ami amúgy nincs?

Kõszáli zerge és havasi gyopár. :D:D

A héten sikerült lefestenem 320m^2 falat. Egész jól ment :)

Rémhörcs: Én Zamárdifelsõn fogok tanyázni vszínû. De ha van nálatok hely akkor baráti áron ki-Zimmerelném a Freit. Persze piát hozok. MSN?

Lord: félig sajnos (villámdodzsem jo kis verda....ha lesz rá majd eccer $ veszek egyet), félig hálisten (elég jó választás az amit vettünk) nem kell a kocsi :( :)
Meguntam az aláírásom....

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
nekem a betumereteket nem akarja sehogy atvaltoztatgatni, akarom mondani tobbek kozott
probaltam sokszor, de nem megy ez
Sei, soku Si.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
elmész magashegyi edzésre, ahol rikta a levegõ, utána leveszik a vért, verseny elõtt meg visszakapod.

asszem így vagyon

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Komolyan fél órámba telt.
Az idézõjeleket nem szerette.
Így aki nem ismeri nem fogja tudni, hogy nem én találtam ki, magamtól idézve,
hanem egyszerûen lenyúltam, mintegy Hobo-t idézve ide magamnak,
de én ismerem én tehát fogom tudni idézõjelek nélkül is, hogy ez bizony Hobo, akit nem tudtam idézõjelek közé berakni.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
amúgy ez a vérátömlesztéses dolog hogyan mûködik? leveszik a vért, dúsítják oxigénnel meg mittoménmivel (mivel is tulajdonképpen?), aztán visszaküldik a szervezetedbe, és jó esetben az nem dobja ki magából, mint testidegen anyagot? el nem bírom képzelni, hogy van ember, aki ezt képes csinálni....

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
hozé, ez nem ér, hogy lett neked 3 soros aláírásod?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a motoros: minden nap be kell rugni.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Persze. De van dopping meg nem dopping.

A high 5 (sõt, minden amit szedek) az teljesen legális, doppingmentes, bevizsgált termék. Ha nem lenne az, eszembe sem jutna még csak kipróbálni sem. A kettõ között óriási a különbség, nem csak hatásban, de elvben is. Ha valaki kipróbálja, nem áll le vele, mert : Jé edzés nélkül is milyen jól megyek.. aztán keményebbekhez nyúl, egyszercsak hirtelen meg kinyúl.

Amugy meg vannak elveim...

Hát a team, ami csak nekem van és még nekem sincs kész xD Áá, dehogy megyek tovább, azt majd meglátjuk... Jol elvagyok én itt xD

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

2 ezerért? boltban? mez? xD
Amugy ---Team Replica--- kéne vagy szimpla fejér?

Nem, annyira nem sokat, hogy egy tárgyból volt meg a teljes anyag, órákra meg persze miért is jártam volna, jobb dolgom is volt :) Csodálkozom is hogy az aláirást méér kaptam meg 1-2 tárgyból :-\

nekünk is onnan van mezünk szerintem ahonnan nektek. azt hittem, hogy greenzone-ban vannak a mezek, ott van ez az amolyan "nagyker"
mi a különbség a kettõ között? (replica és sima fehér)

teljesen egyszínû, legegyszerûbb fehér kéne. majd írok rá két-két sort elölre és hátra...
a csapaté nemtom mikor lesz meg. már megkaptuk õket, de csak ülnek rajta, nincs nyomtatva rá :S

jövõre mihez kezdesz? újrakezded a sulit?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Még itthon is nyomják a cuccot az orszutisok, elsõ kézbõl tudom az infot ha valaki kételkedne.

és mintha egyes montisoknál is kezdenének népszerûvé bizonyos táplálékkiegészítõ kutyulmányok (pl. high5, miegyéb...)...nemde, Rémhöri?:D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
2 ezerért? boltban? mez? xD
Amugy ---Team Replica--- kéne vagy szimpla fejér?

Nem, annyira nem sokat, hogy egy tárgyból volt meg a teljes anyag, órákra meg persze miért is jártam volna, jobb dolgom is volt :) Csodálkozom is hogy az aláirást méér kaptam meg 1-2 tárgyból :-\

Touron meg nincs olyan aki nem doppingol. Még itthon is nyomják a cuccot az orszutisok, elsõ kézbõl tudom az infot ha valaki kételkedne. Szerintetek hogy élik túl a sok napot e. után? Jol mondta elõttem már valaki: A bringások csak alkalmazottak egy óriáscégnél ahol milliók forognak. És nem forintban.