ismerek olyan embert(?) aki 15 évvel ezelõtt egy kedd délután rohadtul bebaszott, azóta csak folyamatosan szinten tart....azért az már kicsit túlzás lenne
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2007. július 07. - 10:25

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. július 07. - 10:21

Írta 2007. július 07. - 09:33

Rémhörcs: Én Zamárdifelsõn fogok tanyázni vszínû. De ha van nálatok hely akkor baráti áron ki-Zimmerelném a Freit. Persze piát hozok. MSN?
Hát mondanám, hogy igen, de sajnos nem

Amugy felvehetsz, nyilvános az azonositom

Sõt, még az sem biztos, hogy megyek... Egyre valószinütlenebb... Hogy én már most hogy utálom ezt a nyarat...
-bazze most jut eszembe, ma van a szülinapom És még rendesen be sem tudok venni grrrrrrrrrr
Írta 2007. július 07. - 07:31

mikor leszel zamárdiban?Rémhörcs: Én Zamárdifelsõn fogok tanyázni vszínû.
mert járok arra mostanába szerintem úgyis...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. július 07. - 04:14

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. július 07. - 02:54

A hemoglobin-szintje sokkal magsabb, több okszigánt tud kivenni a vízbül egybként megEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !
:D:D
közben the_d felhomályosított, de azért köszi! are

Írta 2007. július 07. - 02:33

és miért jó a magashegyi edzés után levenni a vért? mi van benne, ami amúgy nincs?
A hemoglobin-szintje sokkal magsabb, több okszigánt tud kivenni a vízbül egybként megEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2007. július 07. - 01:09

NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. július 07. - 00:27

és miért jó a magashegyi edzés után levenni a vért? mi van benne, ami amúgy nincs?
Kõszáli zerge és havasi gyopár.

A héten sikerült lefestenem 320m^2 falat. Egész jól ment

Rémhörcs: Én Zamárdifelsõn fogok tanyázni vszínû. De ha van nálatok hely akkor baráti áron ki-Zimmerelném a Freit. Persze piát hozok. MSN?
Lord: félig sajnos (villámdodzsem jo kis verda....ha lesz rá majd eccer $ veszek egyet), félig hálisten (elég jó választás az amit vettünk) nem kell a kocsi

Írta 2007. július 07. - 00:12

probaltam sokszor, de nem megy ez
Írta 2007. július 07. - 00:06

Írta 2007. július 06. - 23:55

asszem így vagyon
Írta 2007. július 06. - 23:54

Az idézõjeleket nem szerette.
Így aki nem ismeri nem fogja tudni, hogy nem én találtam ki, magamtól idézve,
hanem egyszerûen lenyúltam, mintegy Hobo-t idézve ide magamnak,
de én ismerem én tehát fogom tudni idézõjelek nélkül is, hogy ez bizony Hobo, akit nem tudtam idézõjelek közé berakni.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. július 06. - 23:52

Írta 2007. július 06. - 23:48

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. július 06. - 23:39

NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. július 06. - 23:37

A high 5 (sõt, minden amit szedek) az teljesen legális, doppingmentes, bevizsgált termék. Ha nem lenne az, eszembe sem jutna még csak kipróbálni sem. A kettõ között óriási a különbség, nem csak hatásban, de elvben is. Ha valaki kipróbálja, nem áll le vele, mert : Jé edzés nélkül is milyen jól megyek.. aztán keményebbekhez nyúl, egyszercsak hirtelen meg kinyúl.
Amugy meg vannak elveim...
Hát a team, ami csak nekem van és még nekem sincs kész xD Áá, dehogy megyek tovább, azt majd meglátjuk... Jol elvagyok én itt xD
Írta 2007. július 06. - 23:34

2 ezerért? boltban? mez? xD
Amugy ---Team Replica--- kéne vagy szimpla fejér?
Nem, annyira nem sokat, hogy egy tárgyból volt meg a teljes anyag, órákra meg persze miért is jártam volna, jobb dolgom is voltCsodálkozom is hogy az aláirást méér kaptam meg 1-2 tárgyból :-\
nekünk is onnan van mezünk szerintem ahonnan nektek. azt hittem, hogy greenzone-ban vannak a mezek, ott van ez az amolyan "nagyker"
mi a különbség a kettõ között? (replica és sima fehér)
teljesen egyszínû, legegyszerûbb fehér kéne. majd írok rá két-két sort elölre és hátra...
a csapaté nemtom mikor lesz meg. már megkaptuk õket, de csak ülnek rajta, nincs nyomtatva rá :S
jövõre mihez kezdesz? újrakezded a sulit?
Írta 2007. július 06. - 23:30

Még itthon is nyomják a cuccot az orszutisok, elsõ kézbõl tudom az infot ha valaki kételkedne.
és mintha egyes montisoknál is kezdenének népszerûvé bizonyos táplálékkiegészítõ kutyulmányok (pl. high5, miegyéb...)...nemde, Rémhöri?

Írta 2007. július 06. - 23:26

Amugy ---Team Replica--- kéne vagy szimpla fejér?
Nem, annyira nem sokat, hogy egy tárgyból volt meg a teljes anyag, órákra meg persze miért is jártam volna, jobb dolgom is volt

Touron meg nincs olyan aki nem doppingol. Még itthon is nyomják a cuccot az orszutisok, elsõ kézbõl tudom az infot ha valaki kételkedne. Szerintetek hogy élik túl a sok napot e. után? Jol mondta elõttem már valaki: A bringások csak alkalmazottak egy óriáscégnél ahol milliók forognak. És nem forintban.