Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Started by
Dig
, 2006. February 23. 01:26
Posted 2007. July 07. - 23:28

nekem sincs szulinapom, de ha mar itt tartunk akkor nekem valaki egy ilyet?
http://teamglock.com...de/Glock-18.htm
es nem en nem nezek ki jol es nem vagyok lany meg amugy sem
http://teamglock.com...de/Glock-18.htm
es nem en nem nezek ki jol es nem vagyok lany meg amugy sem
Sei, soku Si.
Posted 2007. July 07. - 22:59

Nézte valaki tegnap az eurosporton olyan fél 11 körül a 4x-versenyt?
A közvetítés vmi kritikán aluli volt... Ilyenek hogy: "Hát sok itt a dánhiles" , "ez olyan mint a dánhil csak egymás ellen versenyeznek" , "még a bmxhez is hasonlít...érdekes...egyébkén fáúrkrássznak hívják" , "hogy megy föl az emelkedõn" x 10 -> ez húzott fel a legjobban, na meg az hogy : a "következõ versenyzõõõõ : szedrik gráá--á-sssz-ia"
Borzalmas volt. A verseny nem lett volna rossz ha nem vágják össze fél órába...
A közvetítés vmi kritikán aluli volt... Ilyenek hogy: "Hát sok itt a dánhiles" , "ez olyan mint a dánhil csak egymás ellen versenyeznek" , "még a bmxhez is hasonlít...érdekes...egyébkén fáúrkrássznak hívják" , "hogy megy föl az emelkedõn" x 10 -> ez húzott fel a legjobban, na meg az hogy : a "következõ versenyzõõõõ : szedrik gráá--á-sssz-ia"
Borzalmas volt. A verseny nem lett volna rossz ha nem vágják össze fél órába...
Posted 2007. July 07. - 22:52

ejj
pedig jól sz*pok ",mint egy idomított fóka"
pedig jól sz*pok ",mint egy idomított fóka"

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. July 07. - 22:48

tudod Sala ha nem lennél ilyen csúnya szakállas, kicsit hasonlítanál mondjuk Keira Knigtley-ra, na meg persze csaj lennél, és "tárgyalóképes :)" , akkor beszélhetnénk róla.....de így sajna esélyed nincs.Bár nincs szülinapom de valaki meglephetne egy ilyennel
http://www.airsoftgi...roducts_id=1272

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. July 07. - 22:44

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. July 07. - 22:20

en latnam meg ertenem sima betutipussal is.
sajnos vannak akik ilyen lopasokbol tartjak fenn magukat szaradna le a kezuk.:snajper:
remeljuk azert csak meglesz a kerekpar
sajnos vannak akik ilyen lopasokbol tartjak fenn magukat szaradna le a kezuk.:snajper:
remeljuk azert csak meglesz a kerekpar
Sei, soku Si.
Posted 2007. July 07. - 20:52

Posted 2007. July 07. - 20:41

Részvétem.
(Amúgy kicsit zavaró ez az égbeba kani piros.)
(Amúgy kicsit zavaró ez az égbeba kani piros.)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2007. July 07. - 20:35

sziasztok
2007,07,06-án a komáromi új Spar parkolójából ellopták a komáromi kerékpáros túraszakosztály elnökének KELLY'S TOXIC 2006-os össztelós bringáját. Felszereltsége megeggyezik a katalogusba szereplõével kivéve a villa: MANITU R7 SUPER 100 száma: DK 1615400
Színe fekete, bátran állítsatok mindenkit aki toxicon ûl mert kb 2-3 van az országba.
körözi a komáromi megyei és az országos rendõrség, keresi a határõrség a szlovák rendõrség, plakátolva van komárom komárno ûzletei utcái fent van forumokon, értesítve van városonként 3 üzlet és járõröznek a szkosztály tagjai éjjel nappal.
Tomnak ezúton kívánunk jobbulást, megvíselte az eset.
srácok fogjunk össze és kérjük segítségeteket. tel szám:
06-70-258-73-19 éjjel nappal
2007,07,06-án a komáromi új Spar parkolójából ellopták a komáromi kerékpáros túraszakosztály elnökének KELLY'S TOXIC 2006-os össztelós bringáját. Felszereltsége megeggyezik a katalogusba szereplõével kivéve a villa: MANITU R7 SUPER 100 száma: DK 1615400
Színe fekete, bátran állítsatok mindenkit aki toxicon ûl mert kb 2-3 van az országba.
körözi a komáromi megyei és az országos rendõrség, keresi a határõrség a szlovák rendõrség, plakátolva van komárom komárno ûzletei utcái fent van forumokon, értesítve van városonként 3 üzlet és járõröznek a szkosztály tagjai éjjel nappal.
Tomnak ezúton kívánunk jobbulást, megvíselte az eset.
srácok fogjunk össze és kérjük segítségeteket. tel szám:
06-70-258-73-19 éjjel nappal
Posted 2007. July 07. - 20:35

Benézhettél volna ma hozzám melóba.akkor már biztos szép lehet az ürge, gondolom kétszer olyan öregnek látszik mint amilyen valójában
Ezügyben tudtam volna "érdekeseket" mutatni.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Posted 2007. July 07. - 18:45

valaki fõszervezõ (talán az ASO?-tól) felszólította a prológ közben egy sajtóközleményben Vinokurovot meg Valverdét, hogy "ha van olyan dolog, amit még nem mondtak el, akkor ne induljanak el". aztán a komentátorok megjegyezték, hogy megint keverik a habot, aztán jött valami ilyesmi, hogy:
"gondold el, Vinokurovhoz odamennek, hogy "neharagudj, de 2002-ben egy edzés elõtt betûvel lefele vetted be a Kalmopyrint, ezért ne indulj"...
Rémnek boldogot!
"gondold el, Vinokurovhoz odamennek, hogy "neharagudj, de 2002-ben egy edzés elõtt betûvel lefele vetted be a Kalmopyrint, ezért ne indulj"...
Rémnek boldogot!

Posted 2007. July 07. - 18:45

szerintem jó, hogy inkább viadukt lett. képzeld el, hogy feltölteni.... bahh... szétvágsz egy hegyet + még oda hordani a cuccot, irtó gányolás.
és igen, már most kell gondolni a holnapra, késõbb nem fogsz +1 sávot hozzátolni.
az már más kérdés, hogy miért pont arra kell mennie.
jólmegmondtam megin'! ;-)
és igen, már most kell gondolni a holnapra, késõbb nem fogsz +1 sávot hozzátolni.
az már más kérdés, hogy miért pont arra kell mennie.
jólmegmondtam megin'! ;-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
vendég_Charon_*
Posted 2007. July 07. - 18:04

Boldog tortát Rém!
Döntsd el, hogy mókusost, vagy delfinest kérsz!

http://napirajz.hu/files/liftajtot.jpg
...
dopping nélkül nincs tour, nincs versenyzés
ejj
...
Mi volt a kalmopyrines? Nem néztem az elejétõ'.
Döntsd el, hogy mókusost, vagy delfinest kérsz!

http://napirajz.hu/files/liftajtot.jpg
...
dopping nélkül nincs tour, nincs versenyzés
ejj
...
Mi volt a kalmopyrines? Nem néztem az elejétõ'.
Posted 2007. July 07. - 16:19

Posted 2007. July 07. - 15:46

Igazad van, én értettem rosszul.
Voltam a Merkapt vetítésükön, és szó sincs arról, hogy soha többet, csak most félreteszik az Everesztet, nézzétek meg az oldalukat http://www.expeditio...ain/2-4690.html és rájöttök, még nagyobb kalandba vágták a fejszéjüket. Az Evereszt már elvesztette az "értékét", vannak nagyobb, nehezebben megközelíthetõ csúcsok is.
A média kissé eltorzította a dolgot, lenyulták a hármas táborból a sátrukat és néhány cuccukat, ez nagyon demoralizáló egy olyan helyen. De ezt igazán csak az tudja, aki volt már olyan szituációban, ezt az átlagember, a média célpontja soha nem fogja megérteni. Az alaptáborban minden nemzet mászói (kivéve a kínaiakat) elõre köszöntek nekik, mert tudták, hogy O2 nélkül akarnak felmenni....
Én mindenesetre nagyon felnézek rájuk, nekik ez az ÉLETÜK és biztos vissza fognak nenni.
A pekingi olimpiai lángot fel akarják vinni a kis sárgák az Everestre és 5000 méterig utat is építenek, hol van ezután a kihívás!
Posted 2007. July 07. - 13:41

mondhatjuk
szomszédék építkeznek, õ felvitte és hozta is a vázat/bringát mikor elrepedt a váz, semmit nem kért cserébe, de úgy éreztem ennyivel tartozok neki érte....még fogok is neki segíteni
szomszédék építkeznek, õ felvitte és hozta is a vázat/bringát mikor elrepedt a váz, semmit nem kért cserébe, de úgy éreztem ennyivel tartozok neki érte....még fogok is neki segíteni
Posted 2007. July 07. - 13:36

Posted 2007. July 07. - 13:34

vidámnak vidám 
ejjj de jó vót maltert hordani, megint van oka fájni a derekamnak.....f***om

ejjj de jó vót maltert hordani, megint van oka fájni a derekamnak.....f***om
Posted 2007. July 07. - 12:15

az lehet, de milyen vidam!
buek hori
buek hori
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. July 07. - 10:53

akkor már biztos szép lehet az ürge, gondolom kétszer olyan öregnek látszik mint amilyen valójában