Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Robbie McEwen
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
azért a mai F1 nagyon jó volt!!! Federer-Nadal most!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja amugy kint voltam a Towernel, hat hangulat ott is volt...

8 km to go
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
megettünk, megittunk mindent. jól érezte magát mindenki. 14 ember már tud partit csapni. 4-5 óra fele még egyik srác a biztonság kedvéért leszabályoztatta a 600as Kawa-ját az udvaron párszor... :D
örülhettek a szomszédok :)

disznóhús isteni lett, csíkokra szelve, 3 csomag görög fûszerkeverék, némi paradicsom és hagyma egy tepsiben, a parázson nagyon jó dolgot tud mûvelni ;) nem is hûlt ki :)

jól éreztem magát mindenki.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

A legjobb természetesen Ullrich, de Basso is hiányzik (pedig nem szeretem).
Engem nem zavar, hogy doppingolnak, és azt sem szabad elfelejteni, hogy ezen a szinten az edzést és a tehetséget nem helyetesíti a dopping (mivel mindenki doppingol).

engem meg zavar hogy doppingolnak... akinek a csapatanak tobb penze van, az nyerhet? mert jobb cuccokat tud venni?

persze alapvetoen kell egy iszonyat felkeszultseg, hogy lenyomjanak 20egynehany nap alatt valami 3ezer parszaz kilit, de a sprintereket alapbol ruhellem [5szakasz utan mennek haza mert a hegyeket mar nem birjak] meg azt se tartom nagy sportembersegnek, hogy a csapat fele csak azert van, hogy vizet hordjon a csapatkiserotol a mezonybe, meg hogy felhuzza a sprintert.

en ha ennyire elit sportolo lennek, akkor nyerni akarnek. Na ez a profi kerekparozasban mar nincsen meg

Olyan tenyezok mint politika, befolyasossag, nemzetiseg, reklamertek sokkal tobbet szamit abban hogy ki nyer es ki nem, mint a valos sportoloi kvalitas...

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Ullrich már nem lesz olyan sosem sztem mint régen, mióta a T-mobile kiba**ott vele azóta nem valami felívelõ a karrierje.....
és a legjobbakat szerintem nem lehet leszükíteni 2 vagy 3 emberre, a másik meg ha nincs jó csapat a háttérben aki segít akkor nem lesz gyõzelem, egymaga senki nem tud Tour-t vagy bármilyen gay körversenyt nyerni

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A legjobb természetesen Ullrich, de Basso is hiányzik (pedig nem szeretem).
Engem nem zavar, hogy doppingolnak, és azt sem szabad elfelejteni, hogy ezen a szinten az edzést és a tehetséget nem helyetesíti a dopping (mivel mindenki doppingol).

A sebesség mindent megold.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Detto ugyanígy gondolom. Ráadásul ha ilyet nézek a TV-ben, sosem jön át a sebesség érzése, hiszen a kamera velük halad, és az elmosódott hátterek 30-nál, 50-nél és 80-nál nekem mind ugyanolyanok, ráadásul szeretek sokat látni a tájból :D

Viszont. Egyik reggel vmi sportmûsort néztünk a TV-ben, és épp Vajda Mártit mutatták, mire barátnõm elkezdett böködni, hogy jéé, ez a csaj a munkatársa, nem gondolta volna, hogy ennyire jól teker :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
szókimondóan vagy kevéssé szókimondóan? :)

Onnantól hogy kellõ mennyiségû idegen anyag hatására mint a robotok végigtekerik, nem látok benne semmi olyat, ami érdemessé tenné arra hogy leüljek a tv elé és nézzem.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Nem akar valaki megint átugrani a mezõny fölött?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Téged a Tour sem érdekel?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
remélem foci vb nem lesz a közeljövõben :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Kit értesz a legjobbak alatt?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem kell elájulni tõlük, minden évben megcsinálják ugyanezt és most itt sincsenek a legjobbak, akik meg itt vannak, azok sem a legjobb formájukban vannak.

A sebesség mindent megold.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Rá gondoltam én is, meg Klödenre. Hihetetlen. 55-11 -el végigmenni izomból. 54 -es átlag egy kanyargós, sík úton. Az egyenesekbe ehez több, mint 70-el kell tekerni.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Mi van? Itt mindenki meghülyült? Vagy jönnek a földönkívüliek?

Nagyon jó volt ma a Tour! Hihetetlen, hogy milyen erõsek.

Cancellara eszméletlenül ment.....

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

mi volt az elsõszakaszon??

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Megyek is Greenwich-be, meg kell nezzem eloben. Mar amit lathatok a masik 1 millio embertol aki ott van... sok barom menne inkabb wibbledonba :)

na pa

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
szoktak elektronikai cuccot visszavinni úgy hogy "ezért komolyan ennyi pénzt kértek?" kérdést szegeznek az eladónak?
vagy esetleg: "ha szart szerettem volna venni, akkor az ecserin kerestem volna"
?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts