csak a verseny végét láttuk a
balatonalmádi strandon 2 strandfoci között

, de Raikkonenék nagyon kiszámolták...
Tour öszefoglalót most néztem, nagyon meglepõdtem, hogy McEwen honnan került elõ oda a végére...
én alapvetõen szeretem a Tourt, a sík részeknél csak az összefoglalókat nézegetem meg amit olvasok a sportújságban, a hegyi szakaszokat ellenben végig szoktam nézni...nem hiszem, hogy itt bárki, aki a dopping miatt nem nézi a tourt, végig tudna tekerni akár csak egy komolyabb hegyi szakaszt is (150+ km, mondjuk 2*1.kategória 1*2. kategória 2*3.kategória). emberfeletti teljesítmény az, amit õk csinálnak, egyértelmû, hogy mindenki doppingol. de a 15-20 éve tartó "folyamatos" tekerést, a kitartást, azt, ahogy idáig eljutott, azt semmilyen doppingszerrel nem lehet pótolni. mert ugye a legtöbben nem ma kezdték...
Armstrongot sem azért tisztelem, mert 7x nyert Tourt (persze ezért is, nagyszerû sportemberi teljesítmény, de õ is csak egy "robot", csak nem bukott le), hanem azért, ahogy felépült. áttételes rákosként a legtöbb ember azért küzdene, hogy élhessen még egy hónapot/évet, õ pedig azért, hogy újra versenyezhessen és Tourt nyerhessen...
és a mai világban mi az, ami nem a pénzrõl szól? minél több pénzed van, annál messzebb juthatsz, annál jobb lehetsz...
the_d, történt: a teknõsünk az elõbb törte el újból a vízmelegítõjét, még szerencse, hogy épp nem volt bekapcsolva. az elsõt eltörte, vettünk egy sokkal erõsebbet, "protektorosat", erre ezt is eltöri 1 hónap alatt...