Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Én felnézek rájuk.

Sem azt a munkamennyiséget, sem azt az életet amit a média megkövetel tõlük nem tudnám csinálni. Ennyi. De gondolom, akkor ti semmilyen profi sportot nem néztek és nem szerettek.

en szeretem, es megnezem a tour-t, mert szorakoztato, es inkabb ezt nezem a teveben, mint valami szennyet. de nem nezek fel rajuk, es nem vagyok hajlando becsukni a szemem, es azt gondolni, hogy "a biztos nem is doppingolnak, csak egy-ketto neha, de azt el is kapjak es jol megbuntetik"
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Olee: kitartásom nem lenne hozzá.
Az erõnlét kérdésre: testépítõ srácokhoz se megyek oda hogy azta de kitartó vagy...
Ez a munkájuk. Csakúgy mint a bringázás :)

Konás: és azt az egy órát bringázással nem tudnád eltölteni? ezt nem látom át :) Futni van idõd, bringázni nincs...
elmész gurulni, leülsz a faluban, nézed a csajokat, majd hazatekersz.
Legjobb, ezt csinálom énis, ha nincs idõm rendesen pesten elmenni bringázni :s

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
csak a verseny végét láttuk a balatonalmádi strandon 2 strandfoci között :), de Raikkonenék nagyon kiszámolták...

Tour öszefoglalót most néztem, nagyon meglepõdtem, hogy McEwen honnan került elõ oda a végére...

én alapvetõen szeretem a Tourt, a sík részeknél csak az összefoglalókat nézegetem meg amit olvasok a sportújságban, a hegyi szakaszokat ellenben végig szoktam nézni...nem hiszem, hogy itt bárki, aki a dopping miatt nem nézi a tourt, végig tudna tekerni akár csak egy komolyabb hegyi szakaszt is (150+ km, mondjuk 2*1.kategória 1*2. kategória 2*3.kategória). emberfeletti teljesítmény az, amit õk csinálnak, egyértelmû, hogy mindenki doppingol. de a 15-20 éve tartó "folyamatos" tekerést, a kitartást, azt, ahogy idáig eljutott, azt semmilyen doppingszerrel nem lehet pótolni. mert ugye a legtöbben nem ma kezdték...

Armstrongot sem azért tisztelem, mert 7x nyert Tourt (persze ezért is, nagyszerû sportemberi teljesítmény, de õ is csak egy "robot", csak nem bukott le), hanem azért, ahogy felépült. áttételes rákosként a legtöbb ember azért küzdene, hogy élhessen még egy hónapot/évet, õ pedig azért, hogy újra versenyezhessen és Tourt nyerhessen...

és a mai világban mi az, ami nem a pénzrõl szól? minél több pénzed van, annál messzebb juthatsz, annál jobb lehetsz...

the_d, történt: a teknõsünk az elõbb törte el újból a vízmelegítõjét, még szerencse, hogy épp nem volt bekapcsolva. az elsõt eltörte, vettünk egy sokkal erõsebbet, "protektorosat", erre ezt is eltöri 1 hónap alatt...

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
Nah, feljövök egy dolgos nap után fórumra, erre Turdöfransz meg Formaeggy.

Vmi történt is ma?:D
Meguntam az aláírásom....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Azért keltem ma 7kor, hogy legyen idõm a mai szakasz elõtt bringázni (90km 1100m szint), mindkettõ belefért a mai napba.

A sebesség mindent megold.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én felnézek rájuk.

Sem azt a munkamennyiséget, sem azt az életet amit a média megkövetel tõlük nem tudnám csinálni. Ennyi. De gondolom, akkor ti semmilyen profi sportot nem néztek és nem szerettek.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

akkor nem értem..:) nem tesz jót, mégis szeretnéd csinálni?
bringázz, járj edzõterembe, vagy csak emelgesd a fagyisládákat :)

elbas_ódott az idõm a munkával. reggel nem tudok menni, mert örülök, ha felébredek, délután-este meg ha hazaérek (15 - 18 óra közt) már elég kevés erõm marad felülni és menni :(
ezért gondoltam a futást. este 7-8 ig kocognék egy kicsit valami földúton vagy esetleg a KUKORICÁS szélén...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

tudom. fáj a térdem idõnként így is :(

akkor nem értem..:) nem tesz jót, mégis szeretnéd csinálni?
bringázz, járj edzõterembe, vagy csak emelgesd a fagyisládákat :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Engem nem zavar, hogy doppingolnak, és azt sem szabad elfelejteni, hogy ezen a szinten az edzést és a tehetséget nem helyetesíti a dopping (mivel mindenki doppingol).

Engem zavar a dopping, de egyébként egyetértek.
Alapvetõen szeretem nézni is, de ma például valahogy fél tizenegy fele ébredtem fel, egy óra múlva már a bringa nyergében izzadtam. Valami 1500 szintet sikerült összeszednem 80 km-n és azt hiszem jobban esett, mint punnyadni a tv elõtt.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Konás: futni? az nem vmi egészséges ám az izületeknek....

tudom. fáj a térdem idõnként így is :(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
miért nem kérted napközben? :D
Áron rákattant a demóra, mire meg felértünk újra, addigra csak 3 lánctányér csavart hagytam el a négybõl :)

meg egyet a stucniból.
Atommód könnyítés :)

Konás: futni? az nem vmi egészséges ám az izületeknek....

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
thez és a varázslás...

fáj a csuklóm, adsz rá puszit?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
engem zavar a dopping.
ez nem emberi teljesítményrõl szól.
jórészben nem arról.

így viszont el is vesztette számomra a varázsát.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
de örülnék neki, ha valaki rákényszerítene, hogy fussak.
hamár nem jut idõ bicajozni, akkor legalább tudnék napi 1 órát futkosni... talán használ az is kicsit...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ááááááááá edzõtábor, napi 2 edzés, futás--úszás na neeeeee.... lemondok. "fusson az ,aki nem tud bringázni"

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Ez a tour is olyan mint minden más nagyobb sportesemény, az nyer aki meg tudja venni a drágább, jobb, eddig ismert módszerekkel kimutathatatlan szereket (persze kell a kemény edzés is). Ugyan ez volt az olimpián is, hazánk fiai meg az olcsó szerekkel lebuktak...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Federernek full riszpekt!!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
naja

de en azert kivancsi lennek egy egyeni TT-re ahol senki semmit nem szed

lehet hogy elokerulnenek olyan nevek, amikrol meg sosem hallottunk...

Federer megnyerte wimbledont

Forma1:

Raikonnen
Alonso
Hamilton
Kubica
Massa

esemenydus nap volt ez ma angliaban :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Azért azt tegyük hozzá, hogy mind nagyon jó sportember....ha nem lenne kondijuk beszedhetnének minden szirszart akkot sem nyernének semmit, nem a doppingal nyerik a tour-t azt csak egy kis pluszt ad....

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

azért a mai F1 nagyon jó volt!!!

Kik álltak fel a dobogóra?