Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

számomra Federer rendkívül szimpatikus.. köszönhetõ annak, hogy mennyire tudott örülni 5. alkalommal is egy wimbledoni sikernek ill. a sikerek ellenére mindvégig szerény maradt.

Akkor ez neked is tetszeni fog - tegnap tényleg így játszott Federer a "feltámadás" után:

"In idem flumen bis non descendimus"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
grat Rémhörcsög :clap:

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Hasonló véleményen vagyok, rég volt ennyire unszimpatikus szereplõ a pályán - ám hogy egyre erõsebb a spanyol az vitathatatlan. Federerre meg lehet mondani hogy robot, de maga a stílus.

számomra Federer rendkívül szimpatikus.. köszönhetõ annak, hogy mennyire tudott örülni 5. alkalommal is egy wimbledoni sikernek ill. a sikerek ellenére mindvégig szerény maradt.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

amúgy Nadal csávót rendkívül rühellem... jó jó , hogy ekkora csillag meg ilyen jó, de amit mûvel a pályán az botrányos.. ilyen lassúsággal térfelet cserélni, szerválni, gatyát huzogatni több, mint 200- szor , az minden csak nem sportszerû!!! a svéd ellenfele ,azért jó nagy fricskát adott neki!!!
Federer elõtt meg le a kalappal!

Hasonló véleményen vagyok, rég volt ennyire unszimpatikus szereplõ a pályán - ám hogy egyre erõsebb a spanyol az vitathatatlan. Federerre meg lehet mondani hogy robot, de maga a stílus.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nekem a nap eseménye ez volt:
http://index.hu/sport/rfed0708/

Aki látta nagyjából az évtized mérkõzését látta.

amúgy Nadal csávót rendkívül rühellem... jó jó , hogy ekkora csillag meg ilyen jó, de amit mûvel a pályán az botrányos.. ilyen lassúsággal térfelet cserélni, szerválni, gatyát huzogatni több, mint 200- szor , az minden csak nem sportszerû!!! a svéd ellenfele ,azért jó nagy fricskát adott neki!!!
Federer elõtt meg le a kalappal!

"meg is nyerte mind a 2 futamát a kisköcsög, de olyanokat meccselnek bazze hogy olyat a forma 1 ben már rég nem látsz..."
Tigrincs:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Grat Rém!
Menniy lett az idõd és mennyi a nálad gyorsabbaknak?

1. Parti: 2.05.39
2.Melts : 2.07.46
5.Buruczki: 2.10.04
8.Blazsó: 2.11.51
10. Rémhöri: 2.21.26

A hiányzó helyeken külföldiek vannak... Az OB-ig még kitarthatna a jó formám, ott ugyis csak magyarok lesznek...

Sysspo: A képek a honlapon elérhetõek lesznek? Csak azért kérdem, mert eddig maratonról van csak...

Amugy a teljes lista köridõkkel: mtbsport.hu
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Grat Rém!
Menniy lett az idõd és mennyi a nálad gyorsabbaknak?

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

Megyek balcsira, megvitorláztatom barátaimat, aztán hajó mögé kötnénk, arra lenne.

jó is az :D mi /traktorgumi hiányában/ csak kötél ki a hajóbol, rákapaszkodni végére /gatya erõsen megkötve / és mehet a menet :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Nah, feljövök egy dolgos nap után fórumra, erre Turdöfransz meg Formaeggy.

Vmi történt is ma?:D

Nekem a nap eseménye ez volt:
http://index.hu/sport/rfed0708/

Aki látta nagyjából az évtized mérkõzését látta.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Jah, verseny közben odaköszöntem Syssponak is, nem tudtunk verseny után beszélni sajna, remélem minél hamarabb meglesznek a képek :)
Méérnem tudok aludniiii........

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Na, ez az XCO futam is megvolt, nem kicsit volt durva, a máshol megszokott 6 kör helyett, itt 7-et kellett letekernie az elitnek. Egy kör 6,1 km és 210 m szint volt benne, a szinttérkép -----itt-----
Nagyon jól sikerült, gondolom a hazai pálya elõnye is benne volt, összetett 10 hely (Nemzetközi UCI pontom van huhúú) 3. hely U23-ban, de csak 2 külföldi volt elõttem, azokat majd jövõre intézem el :D
alvás foreva....

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Jábor: mármint a magellanboy kötött izomzatú felsõ-felsõtestét érted mellehúsa alatt?:D

amúgy jó partyt, a fórumot pedig ilyenkor le kéne zárni...

:mybad: magellanboy. én kérek elnézést. én is itt pihiznék a grill partis helyen. na hát szokásához hiven mag.boy akart forumozni. fincsi grilles husokbol ö semmit nem evett :mybad: /inkább ivott/ pedig volt melle husi, szárny, meg comb is :) csupa jo falat, nem hiába izzitottuk a fákat h legyen majd faszén :D

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
hagy irjak mán, mst nyomtuk le jeff bicley - hallelujah számát, most mond meg ennél érzékibb barátibb számot, mindenki felállva énekelte, azért ez vmi, mindenki jol mulat, éljen a miskóczi fórum !

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
kellene nekem egy traktorbelsõ, ASAP.

konás?:)

Komolyan sürgõs, hét végére már kellene. Megyek balcsira, megvitorláztatom barátaimat, aztán hajó mögé kötnénk, arra lenne.
Meguntam az aláírásom....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Jábor: mármint a magellanboy kötött izomzatú felsõ-felsõtestét érted mellehúsa alatt?:D

amúgy jó partyt, a fórumot pedig ilyenkor le kéne zárni...

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
szval itt már senki sem jozan uh nem tudják hogy mit beszélnek csak én vagyok ember agáton azaz én vagyok csakis jozan, mindeki hazudik, de azért jol mulatunk, üdv srákok ! finom volt a mellehusa....

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
sziasztok

bocsássatok meg ifju kollegámnak elözö meggondoltalan hsz-jét.
tehát buli az van. grill partyn vagyunk. magellanboy ivott már kicsit, de amugy megvan.
szép jo estét sziasztok

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
pARTI VAN GECC.....:D ejjjj :D
üDV jÁBOR KOCA, MAGGIBOY

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Én felnézek rájuk.

Sem azt a munkamennyiséget, sem azt az életet amit a média megkövetel tõlük nem tudnám csinálni. Ennyi. De gondolom, akkor ti semmilyen profi sportot nem néztek és nem szerettek.

nem, tényleg nem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

azért a mai F1 nagyon jó volt!!! Federer-Nadal most!

én meg inkább gokartot nézni voltam ma....-máriapocsón hogy közelebb nem tudják csinálni basszameg-

asszony unokaöccse nyomja a témát /12éves/
meg is nyerte mind a 2 futamát a kisköcsög, de olyanokat meccselnek bazze hogy olyat a forma 1 ben már rég nem látsz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való