Ez most tényleg a Saláé? Az alkatrészek nagyrészt egyeznek...már ami látszikhttp://i1.pinkbike.c...bpic1330631.jpg
erre gondolátál?

JA és igen; mi van Diggel? Lefogyott és ezért nem ismerem fel mostanában, megutálta a bicikliseket? Buzi lett

Ez most tényleg a Saláé? Az alkatrészek nagyrészt egyeznek...már ami látszikhttp://i1.pinkbike.c...bpic1330631.jpg
erre gondolátál?
Ride everywhere.
.
megyek végre bringázni egy jót...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
a jó &@#ðð a többit gondold hozzá....fusion gyártásban....szal aug 20-ra tán meglesz .../jun 15 helyett ugye/
kondi hát gondoltam valamelyik elmû alállomásból szerzek ilyen 20 KV-ra méretezett fázisjavító kondit -úgy a csomagtér felét elfoglalja-
amúgy van most egy jó felszerelt "ákciós" berlingo-outdoor- nevezetû, erõsen hajlok rá...
-=B.B.B.=-
fusion gyártásban....szal aug 20-ra tán meglesz .../jun 15 helyett ugye/s mekkora kondenzátor lesz benne ,Tigger?
Fusion megvan már?(kérdezem már másik tocsikban is)
-=B.B.B.=-
meg nem szoros.
sala meg nem raktam fel.
maholnap feltolom
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Dave + tudom neked mutatni hogy mennyivel barnább a bal karom mint a jobb, mivel kb az egyetlen testrészem amit többé kevésbé relatív hossú ideig ér a nap.....és mivel pont nincs légkondi az autóban -mert az útóbi évekig kifejezetten utáltam - így kénytelen vok letekerni az ablakot,,,,,,ari
képméretezõ: http://bluefive.pair.../pixresizer.htm, de ebben az esetben jó ez így nagyban is...én is gratulálok, bár már wiwen mintha ezt megtettem volna, azt hiszem. (fáradt-e vagyok?)
a második képen a bal kezébe pont elférne egy villás-, aj obb kezébe meg egy láncoskulcs.
és akkor ismét jó lenne egy fizikatopik. olvastam ma valami kevésbé hiteles újságban, hogy az autóval munkába járó (Peten gy.k. dugózó) embereknek meg mindenkinek, aki sokat vezet autót, szóval nekik a bal karjuk -mert azt támasztják az ablakba meg azt süti a Nap- ebben az idõben súlyosan leéghet, és ott nagyobb eséllyel alakulhat ki bõrrák. csak én érzem úgy, hogy ez fél igazság és parasztvakítás, mert szerintem:
- a barnulásért és a leégésért felelõs UV sugarak nem jutnak át az autóüvegen -> leégni nem fog
- ellenben a "roncsolást" végzõ UV sugarak meg igen? -> bõrrák kockázata nõ
nem tanultuk még, de ez most nagyon érdekel...
ezt is Áron barátom csinálta meg ekkorára
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
NE ÍGY! NE ÍGY!
dolgozni??????
Lor: csekk postafiók
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
Tiger: eddig 37 volt.
most 40 lesz
ez valóban olyan áthidalhatatlan, durva különbség lenne?
Idõseknek eddig se nagyon kellett volna mozogniuk, nem ez a 2-3 fok lesz az amibe belehalnak. Ha igen, akkor tényleg ne mozduljanak ki.
Ralph: látom nem érzed a teljes iróniát :-)
az olyan szép vmi..,amit nehéz megfogalmazni és elég sokan többféleképpen értelmezik..Igazság
.