Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2008. May 11. - 18:28

meg a vegere ki is egyenlit a mocsok Bolton
bar mindegy volt, mert a junajted meg nyert. en ugy szamoltam hogy mindket csapat nyer, es pontegyenloseggel es jobb golkulonbseggel nyeri a MU a bajnoksagot. mondjuk az hozza tartozik az igazsaghoz, hogy ellenuk az egesz szezonban egyetlen 11-est iteltek. azert az nem rossz. biztos olyan jok a vedoik. foleg az a falabu Rio Ferdinand, aki csak arra tudja rugni a labdat amerre all. mindegy. legalabb soroztem es szocializalodtam a brit ertelmiseggel [ejtsd kocsmatoltelek].
amugy nem sz@r. van vagy 15 tv a kocsmaban, az egyik oldalon levo a Manchestert adta, a masik meg a Chelseat. igy nagyjabol figyelemmel tudtam kovetni mindketto esemenyeit.
majd a BL dontore jobban ragyurnak a sracok. remelem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. May 11. - 18:21

beszéltem Alexszel telefonon:D:D
Posted 2008. May 11. - 18:18

Pedig kedvenc csapata nagyon igyekezett.
Még vezetett is az utolsó percig. De van amikor ez már nem elég.
Rendel még egy Dréhert (ejtsd: ginisz).
Bajnok a Manchester.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. May 11. - 17:49

Posted 2008. May 11. - 14:31

utolso fordulo a Premier Ligaban, mindenki jatszik
Chelsea FC - Bolton Wanderers
Wigan Athletic - Manchester United
ha nyer a junajted akkor a bajnokok, fuggetlenul mindentol. Szoval szoritunk a Wigannek

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. May 11. - 14:11

olyan ez a Koca, mútkor mellém ér, fütyülök oszt megyen tovább....pedig hangosan fütyültem...
elszigeteli a mámor
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. May 11. - 13:29

jönnek még apróságok, jön a gyümölcsszezon, össze kell rakjam a melós bringát
holnap meg megint felfedezek:)
na offolom magam
JA ÉS nincs SULIM! BLEEE
Posted 2008. May 11. - 13:21

Posted 2008. May 11. - 13:19

mivan maggi a vasárnap neked is szabadnap?
bezabáltam, 2 tõl mecss:P
Posted 2008. May 11. - 13:14

elszigeteli a mámor
Posted 2008. May 11. - 12:42

tav mellett haladtal
mink meg szembe a vassal
intettem de mindegy vot
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. May 11. - 09:41

Fölfelé projecthez meg KTM!
Amúgy meg olyan nincs, hogy valami nem törik el, de az rühellem, ha egy törés után már kész is az általánoított legenda.
De szarok rá.

Na, ma menni kell Villányba Pünkösd-történésekre.
Megint elveszik majd bennem egy kis szõlõlé.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. May 11. - 00:38

Új keró különben sem valószínû egy darabig, mert elment a pénz más sportszerre

Itthoni össztelóst nem is nagyon vennék, Specit az ár/érték aránya és az mo.-i tömegcikk volta miatt nem, az új Trance-ek meg hiába jók, ha csúnyácskák... Scott v. Cannondale tetszene, de se nem lehet kapni, se nem lehet kifizetni.
Posted 2008. May 11. - 00:32

csak vigyázz nehogy csináljanak motorizálatlant is

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. May 11. - 00:25

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. May 11. - 00:22

Nekem tetszik a mostani váz is, csak nem szeretek vele annyira lefelé menni, mint ahogy régen szerettem. Viszont felfelé meg most szeretek jobban menni.

Posted 2008. May 11. - 00:16

nekem tegnap este folyaman amig en alukaltam leszaladt az osszes Rage against the machine. studioalbumok, valogatasok, stb. hat elegge jo. Ja meg a Superunknown album a Soundgardentol. az is ott van a szeren.
ezzel szemben
foleg hogy mostanaban kisse kemenyebb vonalas zenet hallgatok [ertsd METAL] es a dance vonal altalaban kulonben se mozgat meg tulzottan, megleptem magamat azzal, hogy mennyire tetszik Sam Sparro - Black and gold c remeke. Te jo eg mekkora zene

masik szutyok: wiley - wearing my rolex
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. May 10. - 23:58

És lesz Anthem projekt? Vagy van valami más ötlet?Olee;
csak promofotó a netrõl
Vannak új paripák a családban, de nálam egy se.

Nekem még mindig nincs fullym. De már ötletem sincs. Illetve a Cannondale Rush Carbon tetszik, de ez marad is szerintem ebben a stádiumban.

Posted 2008. May 10. - 23:51

csak promofotó a netrõl

Vannak új paripák a családban, de nálam egy se.
Posted 2008. May 10. - 23:37

specializedet kell venni
halkan jegyze meg: nyilván mindenki meglepõdne, ha kiderülne, hogy a meida, a giant, a speci, meg még sok-sok más vázgyártó mind-mind összesen tán 3 karbon gyártóval gyártat vázat taiwanon
ja a halk megjegyzésre... az alapanyag a váznál nem minden. hiába a jó alapanyag, ha a tervezés szar és a váz alulméretezett. hogy kérkedett vele a Merida fõkonstruktõre hogy a Flex-stay 30-35mm-t mozog egy 70kg-os ember alatt. hát ja, mozog az többet is ahogy Matyi példája mutatja

Akkor végszónak leírnám, hogy 2006-os XTC-bõl csak én 5 db garanciális cserére való darabot láttam a Neuzerben. A többit már cserélték.
Amúgy meg tényleg nem kéne lejjebb vinni a fórum színvonalát. Ezek a flémek annyira, de annyira nem kellenek.
Apukámnak BMW-je van bibibííííí és az a legjobb kocsi a avilágon bibibííí
oh bocs, levittem a színvonalat... na akkor már itt sem vagyok. mégegyszer bocs és tsõ