Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
Dave: mindenkivel érdemes jóban lenni. Ki tudja milyen csaj lesz 20 évesen.

Volt oszttársam elég átlag/csónya csaj volt. Most meg olyan hogy ihajcsuhaj. És amikor nekem mondták anno hogy érdemes jóban lenni a nõkkel mert változnak, csak legyintettem :)
Meguntam az aláírásom....

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Dave, hová jársz suliba? Nekem is anno volt pár fanatikus osztálytársam, meg én is túl vagyok jó pár erõsítõn. Bár én STK hívõ vagyok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts
Dave egy jó állapotú használt 20/0,4-es trafót lehet tudok Neked szerezni occsóért.....:) olajtartálya hiányzik
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Olee: az jó lenne. :) (tehát mégegyszer: 230->24 vagy 2*12 volt, legalább 60-70VA) árnyékolást megoldom, a TDA2030 meg úgyis úgymond külsõ tápos lesz, tehát a dobozába csak a tápkábelek fognak menni, maga a trafó meg a kondik egy külön részen lesznek valahol a fiók mélyén.

thez: valami jó kis full xt-s meg fox-os specialized bringát az ecserirõl. csak elõbb be kell úgymond "szerezniük" még a kollegáknak a piacon, hogy meg tudják nekem venni...bár holnap mennek Érd fele, aztán Csepelre, tehát legkésõb péntekre meglesz.

:D

(amúgy meg komolyabbra fordítva a szót: topless és bottom-and-topless képeket a te mailcímedre :D)

konás: akkor nem írod le a problémád?

tigris: tévedek, ha azt gondolom, hogy a 20/0.4 az kilovoltban értendõ? :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Dave: szóval kihasználnak.
Mit kérsz érte tõlük cserébe? ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem vagyok képben, szóval megéri.

A sebesség mindent megold.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Lehet. A héten megyek Bicskére, megnézem a padláson. Toroid biztos nincs, de hipersil az szerintem van. Ha le tudod árnyékolni, meg van hely a dobozban, akkor jó lehet.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
mjani, nem tudom, mennyire vagy képben a mai tinipicsák stílusát illetõen..nekem megér ennyi szenvedést, aztán holnap egy jó röhögést (visszanézve minden szép és vicces:D) az, hogy az évnyitón nem mutogat rám egyszerre 25 lány - miközben itt csak 3nak segítek-, hogy "na ez az a bunkó, aki nem segített, pedig õ ért hozzá...". aztán kell fél év, mire megbékélnek. mondjuk akiknek segítek, azok még viszonylag jobbarcok...:);)

Olee: végfokhoz. a nagyobbikhoz (ST151, 2*100W meg még valamekkora mély, de az nem ST151 lesz) már találtam a suliban egy elromlott és a raktár mélyére tett RCF hangfalban egy +/-30VAC (az +/-43VDC, az ST151 meg 40-45ig megy, pont jó) 250VA RCF toroidot a hozzá való és mûködö pufferkondikkal (talán 2*10000 uF? nem emlékszem, de elég nagy:D). a kisebbikhez (TDA2030, 2*22W, +/- 18VDC vagy +36VDC kell neki, tehát kerekítve +/-12VAC vagy +24VAC) még nem találtam megfelelõ trafót, ellenben a panellal -ha minden jól megy- a hétvégén elkészülök. talán neked akad ilyened?:)

kela: még bírom :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Dave, és legaláb megéri nekik segíteni? :)

ajj Jani..... olyan vaaaaagy :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Dave, és legaláb megéri nekik segíteni? :)

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Dave, mire kell neked trafó?

sztem még 10 perc és öngyilkos lesz..

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Dave, mire kell neked trafó?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
csak a böngészõ megy, közben a második bekezdésben taglalandó cselekvést végzem és ideges vagyok. a Dave az amúgy 16 éves, ha eddig még nem sikerült volna megnézned a profilomnál. :D általában nem vagyok ilyen komoly, de az emberi hülyeséget és a felesleges, általában a média vagy feltûnési viszketegségben szenvedõ emberek által keltett dobverést/szenzációhajhászást és az ember totálisan hülyének nézését nem tûrõm.

amúgy mi a probléma, mi nem megy? írd le pár szóban a számítógépzsenis topikba...most nem lenne türelmem elmagyarázni, kicsit ideges vagyok, már kb. 3 órája helpdesket játszom...egyik oszt.társunk (lány) most kimegy X évre Franciába tanulni (nem tudni meddig, de 2 év legalább), és a barátosnõi meg kitalálták, hogy akkor csinálnak neki egy ilyen kis zenés-diavetítõs-fotós-poénvideós összeállítást...az említett lányok annyira értenek a géphez, hogy tudnak msnezni meg webet böngészni, és körleveleket továbbküldeni. namost 5 percenként hívogatnak meg rezgetnek msnen, hogy ezt meg ezt hogy, éshogy ez miért van, aztán amikor közölték, hogy moviemakert használnak, miközben én csak Premieret láttam (gy.k. tudásban ég és föld, és olyan dolgokat akarnak, amivel Premiereben is megszenvednék 15 videósáv párhuzamos használatával, nemhogy moviemakerben 1en)...önálló gondolatuk semmi, mindent a szájukba kell rágni. mondtam, hogy hozzák át az anyagot, aztán mondják el, hogy mit akarnak és hogyan, én meg megcsinálom egy normális programmal, az sokkal egyszerûbb..."jajjdeeeedávvvidddd az úgy nemazigaziijjjjjjjjjjj, mert miii akarjuukk megcsinálniiii"...hátafaszom, õszintén. blog off.

a tegnap esti tiramisu isteni lett, igaz kanállal kellett enni, a krém nem állt össze rendesen a nyárias idõjárásban. ellenben kicsit nagyon kávésra sikerült, és énmeg a 3/4 tállal megettem. namost ennek az volt a következménye, hogy hajnali 5kor sikerült elaludnom, amikor már majdnem betûzött a napfény az ablakomon. :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

miért is? :o
ha éjjel felhívsz, "letépem a fejed és belehányok a testedbe"! :D

lelõtted a poént.:D:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Köszi Tigris!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
valamit sopánkodott a telefon, hogy hívás lesz, de nem jelzett ki semmit.
Dave!
tudom, hogy itt vagy! ne bújkálj! :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nem is tud olvasni vazze !!!:D

azért nem is hívott :D:D

andris