csak a böngészõ megy, közben a második bekezdésben taglalandó cselekvést végzem és ideges vagyok. a Dave az amúgy 16 éves, ha eddig még nem sikerült volna megnézned a profilomnál.

általában nem vagyok ilyen komoly, de az emberi hülyeséget és a felesleges, általában a média vagy feltûnési viszketegségben szenvedõ emberek által keltett dobverést/szenzációhajhászást és az ember totálisan hülyének nézését nem tûrõm.
amúgy mi a probléma, mi nem megy? írd le pár szóban a számítógépzsenis topikba...most nem lenne türelmem elmagyarázni, kicsit ideges vagyok, már kb. 3 órája helpdesket játszom...egyik oszt.társunk (lány) most kimegy X évre Franciába tanulni (nem tudni meddig, de 2 év legalább), és a barátosnõi meg kitalálták, hogy akkor csinálnak neki egy ilyen kis zenés-diavetítõs-fotós-poénvideós összeállítást...az említett lányok annyira értenek a géphez, hogy tudnak msnezni meg webet böngészni, és körleveleket továbbküldeni. namost 5 percenként hívogatnak meg rezgetnek msnen, hogy ezt meg ezt hogy, éshogy ez miért van, aztán amikor közölték, hogy moviemakert használnak, miközben én csak Premieret láttam (gy.k. tudásban ég és föld, és olyan dolgokat akarnak, amivel Premiereben is megszenvednék 15 videósáv párhuzamos használatával, nemhogy moviemakerben 1en)...önálló gondolatuk semmi, mindent a szájukba kell rágni. mondtam, hogy hozzák át az anyagot, aztán mondják el, hogy mit akarnak és hogyan, én meg megcsinálom egy normális programmal, az sokkal egyszerûbb..."jajjdeeeedávvvidddd az úgy nemazigaziijjjjjjjjjjj, mert miii akarjuukk megcsinálniiii"...hátafaszom, õszintén. blog off.
a tegnap esti tiramisu isteni lett, igaz kanállal kellett enni, a krém nem állt össze rendesen a nyárias idõjárásban. ellenben kicsit nagyon kávésra sikerült, és énmeg a 3/4 tállal megettem. namost ennek az volt a következménye, hogy hajnali 5kor sikerült elaludnom, amikor már majdnem betûzött a napfény az ablakomon.