Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Na a mai nap is jól kezdõdött!
Megállt a sor, én is, a mögöttem jövõ meg nem :(

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
grat Charon!

fusizni lehet majd? adok mintát :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Köszi!

Nem aprítok embert. Kapok vért, vagy izombiopsziás mintát, vagy choriont és megmondom belõle, hogy beteg, vagy nem beteg. Sokszor csecsemõkrõl van szó. Neurológus csak gyanakszik, hogy mi lehet, így jövünk képbe mi. Ez tuti, mert genetika.
Köbö olyasmi is, mint a prenatális szûrések. (Down, hogy a legegyszerûbbet említsem a körbõl)

Elég vicces, hogy mindezt annyi tekerés mellett, amennyit még sosem. A combom-vádlim érzi, a szívem annyira nem. Ez jó.

(Igaz ez alapozás javarészt, de akkor is. A heti adagom majd' 600 km. :))

Hétfõ reggel 36 volt, múlt hét közepén sikerült 46-ot is összehozni. De jó is a Polar :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Jó reggelt!

Megéri ilyenre felkelni. Megint 38-as az ébredési pulzusom. :)

Irány a müzli, nyamm.

Túl vagy pihenve. ;) Grat az álláshoz btw.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
embereket fogsz darabolni nevelési célzattal? :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Megvan az állás, yippíí. :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

nem lenne rosz...;

igazából nem szeretném megint vele terhelni a gépet ,mert überfos egy film volt,kb mint az armageddon
de lehet erõt veszek magamon :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jó reggelt!

Megéri ilyenre felkelni. Megint 38-as az ébredési pulzusom. :)

Irány a müzli, nyamm.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

aludni? lassan kéne, kintalszok a hintaágyon az udvaron....nem lemegedek bent ám...kemény vagyok mint a jeges májkrém...:D

remélem arra ébredtél, hogy a kutya nyalogatja a megfagyott herezacskód! :D

nagyon hideg van emberek! ezt nem hiszem el, nyár van és nincs jó idõ!!! doh-doh-doh :D:D:D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nem is :P csak kora van .)

nálunk most kellemes idõ van, ez az esti esõ egészen felfrissítette a levegõt. 15 fok körül lehet odakint .)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Matt te gyagya vagy mint atom :D

aludni? lassan kéne, kintalszok a hintaágyon az udvaron....nem lemegedek bent ám...kemény vagyok mint a jeges májkrém...:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
pl. az, hogy hogy fogok én holnap reggel felkelni, hogy lepucoljam a szétszedett bringám alkatrészeit, majd összerakjam a gépet...? szóval jóéjt:D

olvass egy könyvet vagy menj ki a friss levegõre...:) vagy esetleg aludjál :D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
T? Ma? nem arrol volt szó hogy holnap van?

vagy mi?

:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

csak szeretnéd. :D

vmi téma? unalom megöl :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

melyik az a qka? az mc?:)

jó hogy mondod,unalmamban megnézem....
megpróbáljam kiszedni belõle a hangot?(mármint a filmbõl)

9
nem lenne rosz...;

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
csak szeretnéd. :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
holnap lett....alszik mindenki :P

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
mindjárt holnap van

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ja, azt hittem valamelyik elektrosuliba.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
"az Illyés"-be (Illyés Gyula Gimi, Budaörs). nálunk csak egyedül én vagyok ilyen elektronikai-villamossági érdekeltségû az osztályban, meg szerintem a suliban is. haverok is matekfizika faktra jönnek meg villamosmérnöki, de õk csak amiatt, mert azzal elég sok helyen el lehet boldogulni, amúgy soha az életükben nem forrasztottak még ösze 2 vezetéket...van 2 programozó srác, az egyik tavaly mint versenyzõ, idén pedig mint rendezõ volt/lesz kint a microsoft féle imagine cup világdöntõjén, a másik pedig idén megy, mint versenyzõ (mindketten algoritmizálásban jeleskednek). van egy csomó 3D-tervezõnk meg grafikusunk, gyakorlatilag profinak mondható vágónk-operatõrünk, hálózatépítõnk, vannak hardcore gamereink :D...

D: van egy csaj, eggyel alattam lévõ évfolyamban (a 0.os képzés miatt, de amúgy egyidõs velem), volt oszt.társam. amikor én eljöttem 6osztályosba, akkor õ még kis szemüveges, enyhén pocakos, butácska lány volt, aztán amikor felvették nulladika, akkor õ lett a "Legszebb gólya"..kontaktlencse, vállra omló haj, gyakorlatilag tökéletes alak....hátszóval na:) vasárnap nem voltál kint a Balcsin? jó kis szél volt, a budatavai strand (az almádi szörfösök meg kiteosok központja kb.) tele volt szörfösökkel, mindegyik a seggét lógatta trapéznál,és még úgy is alíg bírták tartani, 10bõl 9 indulás az waterstart, felkapta õket rendesen...jó szél volt, na:)

edit: elektrosuli nem lenne rossz, örülnék neki nagyon, tanulhatnék egy csomó új dolgot. bár a fizika/technikatanárbácsival eléggé jóba vagyok, fiatal srác, õ a stúdiófõnök is, õ szokott segíteni, ha nem megy valami, ért hozzá eléggé..