Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
vendég_Charon_*
Írta 2007. augusztus 17. - 08:40

Írta 2007. augusztus 17. - 07:13

én azért úgy érzem, hogy vettem hasznát ennek...Ezzel azért vitatkoznék, csomó cégnél max abba kapsz betekintést, hogy a "diákmunka-részlegen" ténylegesen mi van - azaz giganagy lerablás, s jogok földbetiprása.
lehet mit tanulni.
OFF
Tudod mi lesz Maggi következõ avatarja?
Egy éhes disznó, aki makkról álmodik.
éhes makkal az ember disznókat álmodik...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. augusztus 17. - 00:47

Valaki tud kezdeni valamit azzal hogyha a kártyaolvasó nem észleli a memóriakártyát?
Hajlítgas, nyálazd meg, kicsit mozgasd át. Nagy kárt nem okozhatsz benne. Legrosszabb esetben buktál 1500 forintot, 3 sör árát. 512 MB ma már úgyis kicsi, nem trendi.

(a kártyaleolvasó is lehet rossz, elsõ körben próbáld ki a kártyát más olvasóval)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2007. augusztus 17. - 00:45

Andriska!
Az a lényeg, hogy lesz fogalmad arról, hogy hogy mûködnek cégek, meg egy-egy "szakma" mögött ténylegesen mi is van.
Ezzel azért vitatkoznék, csomó cégnél max abba kapsz betekintést, hogy a "diákmunka-részlegen" ténylegesen mi van - azaz giganagy lerablás, s jogok földbetiprása.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2007. augusztus 17. - 00:19

Írta 2007. augusztus 17. - 00:10

Az a lényeg, hogy lesz fogalmad arról, hogy hogy mûködnek cégek, meg egy-egy "szakma" mögött ténylegesen mi is van.
OFF
Tudod mi lesz Maggi következõ avatarja?
Egy éhes disznó, aki makkról álmodik.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. augusztus 17. - 00:09

pontosabban: kingston 512mb-s micros SD, SD-re alakitó adapterrel, hama 9in1 kártyaolvasó.A kártya a telefonba tökéletesen mûködik, a kártyaolvasó is beolvassa a többi SD-t csak erre azt irja hogy nincs bennt semmi.Kb 2hete nem észleli, addig tökéletesen olvasta. A kártya február 14-ei viszont mivel kábel nem volt a telcsihez ezért állandóan kártyaolvasóval pakoltam az fileokat.
A formázás jutott az eszembe csak olyan dolgok vanna a telón amiket még nem raktam át gépre és szükségesek.Megpróbáltam más gépeken is de azok se ismerték fel, igaz ugyan azzal az olvasóval.
Valaki segitsen pls.
Írta 2007. augusztus 17. - 00:07

annak idején még más nevére elszámolva festettük a fákat (kivágásra jelölve), aztán ilyen vendéglátás félében is hasítottam esténként, tavaly bazaltgyapot gyárban, idén meg itt.
szégyelném magam, ha otthon ülnék egész nap (mint Maggi:D:D)
inkább tanító, nevelõ célja van a munkának ebben a korban.
Írta 2007. augusztus 17. - 00:04

Én az elsõ nyaramat általános iskolásként dolgoztam egy gumigyárban.
Régen ez természetes volt, ma ez már nem divat.
Írta 2007. augusztus 16. - 23:59

ha tudnám biztosra, hogy merre megyek következõ nap, akkor itthon optimalizálnám én az útvonalam...
egyébként túl nagy kárt nem tehettem az autóban, mert ~ 2000 km-t hajtottam bele, épp ma néztem, 16 liter körül megállt a fogyasztása is.
hozé
enni kell!

meg aztán jó érzés az, ha van mibõl költeni. az elhasznált benzint nagyjából beletankolom a családi kocsiba, más érzés menni vele

nem is csak a pénz miatt csinálom ezt, hanem a tanulás is. számlákat, szállítóleveket írok, meg rutint szerzek a vezetésben. így fogom fel és élvezettel lehet akkor csinálni...
Írta 2007. augusztus 16. - 23:48

Elnézve a mai túrád nyomvonalát, nyugtasson meg az, hogy nincs matematikai algoritmus az útvonalak optimalizálására.
(Ami persze nem azt jelenti, hogy ne lehetne megtalálni az ideálisan legrövidebb utat.)
Egyébként nekem tök szimpatikus, ha valaki nyáron komolyan dolgozik.

Írta 2007. augusztus 16. - 23:44

mai túrám
http://maps.google.c...570801&z=9&om=1
majd belinkelem a tachográf korongot is, ha lesz kedvem
párszor karcolta a 100-at
2500 ig van skálázva a fordulatszámmérõ, 6.ban forgott vagy 2300 at
felb__zta az agyam a sok hülye k__sög, úgy éreztem, egész nap engem szopot mindenki. talán így volt.
elõször beszéltem valami fõ fõ fõnökömmel, le is akart cseszni, de nem igazán jjött össze... ingatag lábakon álltak az érvei
ezért ne vegyetek céges autót;)
(autós topic)
Írta 2007. augusztus 16. - 23:28

http://maps.google.c...570801&z=9&om=1
majd belinkelem a tachográf korongot is, ha lesz kedvem

párszor karcolta a 100-at

2500 ig van skálázva a fordulatszámmérõ, 6.ban forgott vagy 2300 at

felb__zta az agyam a sok hülye k__sög, úgy éreztem, egész nap engem szopot mindenki. talán így volt.
elõször beszéltem valami fõ fõ fõnökömmel, le is akart cseszni, de nem igazán jjött össze... ingatag lábakon álltak az érvei
Írta 2007. augusztus 16. - 23:26

vazze milyen durván néz ki, és milyen hangos, amikor szállító gépet kisérnek vadászok. Meg kötelékben megy el 6 vadászgép a ház felett.
és milyen para lehet mikor ezek még bombáznak is :S
hogy mi még a sima elrepülésétõl is ááámulatba esünk.
de azért jó volt nézni

Írta 2007. augusztus 16. - 23:10

Kala!
Törölj privát boxot.
Mester! Igenis!

blog on
egy hirtelen érkezõ válság a magánéletben csodálatos hatással lehet az ember sportteljesítményére; hirtelen rájöttem, hogy van idõm kerékpározni, és, hogy lehet vállalósabban is rakni neki, mint az elmúlt két évben

off
rmx ridert várják MSNen!
Írta 2007. augusztus 16. - 23:02

ja ..passzazt , hogy indításkor ne ezt írja.. FW-UP neeed to update.. lényegében töröltem róla a szoftvert ,ami irányítja a lejátszást stb.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 16. - 23:01

Írta 2007. augusztus 16. - 23:00

pontosan mit is szeretnél ?Samsung mp3 lejátszóhoz vmi szoftver, ami visszahozza az életbe? a leguttóbi gépformatkor kapott szegény..
senki?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 16. - 22:54

senki?
Írta 2007. augusztus 16. - 22:35