Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2007. augusztus 22. - 23:14

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. augusztus 22. - 23:05

Ezt bírom Tiggerben, amikor pár szót fûz vmihez és egy "hosszabb" hosszászólást idéz :-)
azé van miko kiszedem a felesleget

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. augusztus 22. - 23:03

"...ugye te is a rosszabbik lábaddal játszotál és félgõzön?"..

azért azt nem hiszem, hogy élesben, valamilyen nagyobb kupán/EBn/VBn, de akár csak EB/VB selejtezõn is képesek lennénk ugyanígy megverni õket...õket, mint világbajnokokat ez a barátságos mérkõzés nem motiválja annyira, úgymond csak "grundfociznak" egyet, semmi több. de amikor a világbajnoki cím a tét, akkor az rohadt nagy motivációt ad, és mindenki 175%on játszik.
Írta 2007. augusztus 22. - 22:57

Van az a film, hogy "Remény rabjai" (Shawnshank Redemtion), ha nem is jó az egész, de (szabadon idézek):na végre válaszolt a bkv support arra a levelemre, melyben közöltem, hogy iskolaidõben is elõfordult párszor, hogy a gyors 40es busz nem állt meg Budaörsön több megállónál annak ellenére, hogy iskolatáskás tinikkel és néhány bevásárlószatyros idõssel volt tele mindegyik megálló, és még leszállni is le akartak, és hogy a nyáron volt olyan hét, amikor egymás utáni 3 napon csak a 2. érkzõ buszra tudtam felszállni, mert az elsõ nem volt hajlandó megállni, pedig csak félig volt. normális hangnemben írtam, erre kaptam egy sablonszöveget 20as betûmérettel, hogy kivzsgálják és majd jobban ellenõrzik.
"-Két év után végre válaszoltak a levelemre, és küldtek 300 dollárt is. Holnaptól naponta írok levelet."
Ajánlom neked is ;-)
/a levélírást/
Ezt bírom Tiggerben, amikor pár szót fûz vmihez és egy "hosszabb" hosszászólást idéz :-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. augusztus 22. - 22:57

múltkor 2 templomot raktak arréb , az durva volt....bazz kretenek koltoztetik a hazat a buzik a natgeon
520m-el arebb
mert ez annyira fontos gecco, hogy ha nem akkor eret vag magan
de minden epulet ugyanugy alljon sot meg a viragok es fak is!
basszatok meg anyatok, hogy nincs jobb dolgotok
ha nem imo-nak ejted akkor szar szemet szar alak vagy es nem lehet igazi emo-s
igy mi fogjuk felvagni az ereidet
Írta 2007. augusztus 22. - 22:55

Nabazmeg, megvertük az olaszokat 3:1-re. De lol. Pedig megnyerték a vb-t.

Írta 2007. augusztus 22. - 22:53

520m-el arebb
mert ez annyira fontos gecco, hogy ha nem akkor eret vag magan
de minden epulet ugyanugy alljon sot meg a viragok es fak is!
basszatok meg anyatok, hogy nincs jobb dolgotok
ha nem imo-nak ejted akkor szar szemet szar alak vagy es nem lehet igazi emo-s
igy mi fogjuk felvagni az ereidet
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. augusztus 22. - 22:49

Oleenak esett le elõször, hogy még nincs iskolakezdés.:clap:
és ha már emogirlz, akkor hadd kérdezzem meg a nagyérdemût, hogy az EMO-t ti hogy ejtitek/ejtenétek? öcsém meg pár haverom szerint 'ímó', merthogy Angliából jött, és ot az e az ugye általában i/í, szerintem meg pár haverom szerint 'emo", mivel ugye az emotional hardcoret hivatott rövíditeni, na most az emotionalban a szókezdõ e az kiejtésben is e...meg angolban a elgtöbb szókezdõ e az e és nem i.
Írta 2007. augusztus 22. - 22:49

Írta 2007. augusztus 22. - 22:48

Írta 2007. augusztus 22. - 22:45

Thez már elindult....Azt mondtad, iskolatáskás tinik?
én meg holnap megyek...

Írta 2007. augusztus 22. - 22:43

Írta 2007. augusztus 22. - 22:43

Írta 2007. augusztus 22. - 22:41

Nekem van TVm. De csak DVDt nézek rajta

Írta 2007. augusztus 22. - 22:36

azt már említeni sem merem nekik, hogy ma délután a KLN-098as rendszámú (Volvo Localo) 40es busz sofõrje szépen nyitott ajtókkal és intve, hogy megvár minket, menjünk csak végignézte, ahogy az öcsémmel rohanunk fejenként 2-2 telitömött hátizsákkal, hogy elérjük a buszt, majd amikor éppen léptünk volna fel, akkor egy kárörvendõ vigyorral becsapta elõttünk az ajtót, és mintha egy nemzetközileg is ismert kézjelet mutatott volna.
ezek után elgondolkoztam, hogy a következõ buszon, ami ~25 perc múlva jön, váltsak e jegyet. erre a hónapra nincs bérletem, Balcsin voltam hó elejétõl, de jegyet mindig lyukasztottam...holnap veszek bérletet, még 3x biztos kell utaznom, és 3 jegy ára az már több, mint a környéki diák havi bérleté.
a 230 forintos -szerintem abnormális- jegyárba tényleg csak ennyi fér bele, hogy túráztat valami köcsög sofõr, majd utána neadjisten jól megbüntet az ellenõr, ha esetleg úgy gondolom, hogy ha egy buszsofõr (alkalmazott) ezt megteheti, akkor én (ügyfél) meg megtehetem azt, hogy nem lyukasztok jegyet? az elõbb még játékszernek használt és kiröhögött buszhoz futó ember még fizessen is annak, aki játszott vele? na nehogymár...
tudom, hogy nem állítható párhuzamba a két dolog, mert az egyik emberi köcsögség, a másik meg elõírt szabály - ha használod az eszközt, fizess érte. de 230 forintért (majd' 1 liter benzin ára) talán joggal várhatom el azt, hogy ne úgy kezeljenek, mintha egy marhavagonra szálltam volna fel, hanem kiszolgáljanak és normálisak legyenek, nemde?
igazából nem az háborít fel, hogy elment a busz, és várnom kellett - elõfordul az ilyen, általában nem rohanok sehová, mindig bõven idõben indulok el. hanem az, hogy a sofõr "túráztatott" - ha el akar menni, menjen, végülis nem álltam idõben a megállóban, szavam sem lehet. de így...
Írta 2007. augusztus 22. - 22:24

pl légikatasztrókák a nat geón ?Nekünk télleg nincs tévénk.
Mondjuk mi a frászt néznék rajta?

Írta 2007. augusztus 22. - 22:22

és egyre többen vannak ilyenek!Nekünk télleg nincs tévénk.
Mondjuk mi a frászt néznék rajta?

Írta 2007. augusztus 22. - 22:17

Írta 2007. augusztus 22. - 22:14

ja ja...nekünk még tívínk sincs, de há petrúval ússe menne... a vizet is bográcsban melegíccsük, szal velünk nem tol ki a tigáz..../az egy mekkora köcsög társaság/most bezzeg írigykedsz mi?!
![]()
Írta 2007. augusztus 22. - 22:10