Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nyilván nem vernénk meg az olaszokat vmi döntõben, mivel el sem jutnánk oda, még a közelébe se. Nyilván még csak edzésben sem voltak, mivel náluk még nem megy a bajnokság. Nyilván nem voltak 60%-osan sem felkészülve, motiválva. Ettõl függetlenül kurva nagy égés szegényeknek, amit nem nagyon lehet mivel magyarázni. És azért ne legyünk már ennyire busongó magyarok, hogy ennek sem tudunk legalább egy kicsit örülni, hanem azt mondjuk, hogy ehh, hát biztosssan direkt féllábbal játszottak, hogy megszivassanak jól.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Ezt bírom Tiggerben, amikor pár szót fûz vmihez és egy "hosszabb" hosszászólást idéz :-)

azé van miko kiszedem a felesleget :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
egy elcsípett mondatfoszlány az olasz öltözõbõl:

"...ugye te is a rosszabbik lábaddal játszotál és félgõzön?"..

;)

azért azt nem hiszem, hogy élesben, valamilyen nagyobb kupán/EBn/VBn, de akár csak EB/VB selejtezõn is képesek lennénk ugyanígy megverni õket...õket, mint világbajnokokat ez a barátságos mérkõzés nem motiválja annyira, úgymond csak "grundfociznak" egyet, semmi több. de amikor a világbajnoki cím a tét, akkor az rohadt nagy motivációt ad, és mindenki 175%on játszik.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

na végre válaszolt a bkv support arra a levelemre, melyben közöltem, hogy iskolaidõben is elõfordult párszor, hogy a gyors 40es busz nem állt meg Budaörsön több megállónál annak ellenére, hogy iskolatáskás tinikkel és néhány bevásárlószatyros idõssel volt tele mindegyik megálló, és még leszállni is le akartak, és hogy a nyáron volt olyan hét, amikor egymás utáni 3 napon csak a 2. érkzõ buszra tudtam felszállni, mert az elsõ nem volt hajlandó megállni, pedig csak félig volt. normális hangnemben írtam, erre kaptam egy sablonszöveget 20as betûmérettel, hogy kivzsgálják és majd jobban ellenõrzik.

Van az a film, hogy "Remény rabjai" (Shawnshank Redemtion), ha nem is jó az egész, de (szabadon idézek):
"-Két év után végre válaszoltak a levelemre, és küldtek 300 dollárt is. Holnaptól naponta írok levelet."
Ajánlom neked is ;-)
/a levélírást/

Ezt bírom Tiggerben, amikor pár szót fûz vmihez és egy "hosszabb" hosszászólást idéz :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

bazz kretenek koltoztetik a hazat a buzik a natgeon
520m-el arebb
mert ez annyira fontos gecco, hogy ha nem akkor eret vag magan

de minden epulet ugyanugy alljon sot meg a viragok es fak is!
basszatok meg anyatok, hogy nincs jobb dolgotok

ha nem imo-nak ejted akkor szar szemet szar alak vagy es nem lehet igazi emo-s
igy mi fogjuk felvagni az ereidet

múltkor 2 templomot raktak arréb , az durva volt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nekem mindegy, hogy hogy ejtik, elég, ha szomorú, és vigasztalni kell. :D

Nabazmeg, megvertük az olaszokat 3:1-re. De lol. Pedig megnyerték a vb-t. :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
bazz kretenek koltoztetik a hazat a buzik a natgeon
520m-el arebb
mert ez annyira fontos gecco, hogy ha nem akkor eret vag magan

de minden epulet ugyanugy alljon sot meg a viragok es fak is!
basszatok meg anyatok, hogy nincs jobb dolgotok

ha nem imo-nak ejted akkor szar szemet szar alak vagy es nem lehet igazi emo-s
igy mi fogjuk felvagni az ereidet

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
látszik régen jártatok iskolába...;) becsöngetés az csak szept.3án van, addig feleslegesen jöttök...utána viszont Budaörs buszmegállói, reggel 7:45 és 8:10 között. :D

Oleenak esett le elõször, hogy még nincs iskolakezdés.:clap:

és ha már emogirlz, akkor hadd kérdezzem meg a nagyérdemût, hogy az EMO-t ti hogy ejtitek/ejtenétek? öcsém meg pár haverom szerint 'ímó', merthogy Angliából jött, és ot az e az ugye általában i/í, szerintem meg pár haverom szerint 'emo", mivel ugye az emotional hardcoret hivatott rövíditeni, na most az emotionalban a szókezdõ e az kiejtésben is e...meg angolban a elgtöbb szókezdõ e az e és nem i.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
RulZ, ott találkozunk. :D I :love: emogilrZ. :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
És iskolakezdésig ott fogtok szobrozni? :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Azt mondtad, iskolatáskás tinik? :)

Thez már elindult....
én meg holnap megyek...:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:love:

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Azt mondtad, iskolatáskás tinik? :)

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
nah újra itthon néhány nap erejéig!

Nekem van TVm. De csak DVDt nézek rajta :).
Meguntam az aláírásom....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
na végre válaszolt a bkv support arra a levelemre, melyben közöltem, hogy iskolaidõben is elõfordult párszor, hogy a gyors 40es busz nem állt meg Budaörsön több megállónál annak ellenére, hogy iskolatáskás tinikkel és néhány bevásárlószatyros idõssel volt tele mindegyik megálló, és még leszállni is le akartak, és hogy a nyáron volt olyan hét, amikor egymás utáni 3 napon csak a 2. érkzõ buszra tudtam felszállni, mert az elsõ nem volt hajlandó megállni, pedig csak félig volt. normális hangnemben írtam, erre kaptam egy sablonszöveget 20as betûmérettel, hogy kivzsgálják és majd jobban ellenõrzik.

azt már említeni sem merem nekik, hogy ma délután a KLN-098as rendszámú (Volvo Localo) 40es busz sofõrje szépen nyitott ajtókkal és intve, hogy megvár minket, menjünk csak végignézte, ahogy az öcsémmel rohanunk fejenként 2-2 telitömött hátizsákkal, hogy elérjük a buszt, majd amikor éppen léptünk volna fel, akkor egy kárörvendõ vigyorral becsapta elõttünk az ajtót, és mintha egy nemzetközileg is ismert kézjelet mutatott volna.

ezek után elgondolkoztam, hogy a következõ buszon, ami ~25 perc múlva jön, váltsak e jegyet. erre a hónapra nincs bérletem, Balcsin voltam hó elejétõl, de jegyet mindig lyukasztottam...holnap veszek bérletet, még 3x biztos kell utaznom, és 3 jegy ára az már több, mint a környéki diák havi bérleté.

a 230 forintos -szerintem abnormális- jegyárba tényleg csak ennyi fér bele, hogy túráztat valami köcsög sofõr, majd utána neadjisten jól megbüntet az ellenõr, ha esetleg úgy gondolom, hogy ha egy buszsofõr (alkalmazott) ezt megteheti, akkor én (ügyfél) meg megtehetem azt, hogy nem lyukasztok jegyet? az elõbb még játékszernek használt és kiröhögött buszhoz futó ember még fizessen is annak, aki játszott vele? na nehogymár...

tudom, hogy nem állítható párhuzamba a két dolog, mert az egyik emberi köcsögség, a másik meg elõírt szabály - ha használod az eszközt, fizess érte. de 230 forintért (majd' 1 liter benzin ára) talán joggal várhatom el azt, hogy ne úgy kezeljenek, mintha egy marhavagonra szálltam volna fel, hanem kiszolgáljanak és normálisak legyenek, nemde?

igazából nem az háborít fel, hogy elment a busz, és várnom kellett - elõfordul az ilyen, általában nem rohanok sehová, mindig bõven idõben indulok el. hanem az, hogy a sofõr "túráztatott" - ha el akar menni, menjen, végülis nem álltam idõben a megállóban, szavam sem lehet. de így...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Nekünk télleg nincs tévénk. :) Mondjuk mi a frászt néznék rajta? :)

pl légikatasztrókák a nat geón ? :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

és egyre többen vannak ilyenek! ;)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

most bezzeg írigykedsz mi?! :D ;)

ja ja...nekünk még tívínk sincs, de há petrúval ússe menne... a vizet is bográcsban melegíccsük, szal velünk nem tol ki a tigáz..../az egy mekkora köcsög társaság/

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én meg leültem a tv elé kaja után, hogy nézzünk körbe...bekapcsoltam, és pont kezdõdött a house, amint a tv2höz értem. :)