Részemről országút, kihasználom a napsütést.
Tartok tőle, hogy csak a déli oldal használható még az erdőben... De holnap mehet!
Részemről országút, kihasználom a napsütést.
Tartok tőle, hogy csak a déli oldal használható még az erdőben... De holnap mehet!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Közérdekű közlemény:
1, bike-discount.de rendelésbe be lehet szállni
2, Délutáni 'lightos' (Gabesznél ezt sosem értem, mi neki ezen a lightos ) tekeréshez lehet csatlakozni
váz kell csak amúgy..
KTM egészen jónak tűnik, bár kell új villa és kcspágy is és új hátsó agy..szóval lehet h most ezt elengedem..
komplett bringát nem akarok, minden cucc megvan amit szívesen használok, diabolus hajtás,gravitydropper cső, 60as hozfeller stucni, kormány még jöhet, dt gyári kerekek, xtr sor+lánc, talán pedált cserélnék lassan..szóval az a "baj" hogy szinte minden adott..
Sőt Sala által mahinált stance is úgy mozog mint az álom
ez meg kéne
albertfish módosította - 2014. július 12. - 09:51
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Van a pedálban egy 2011-es M-es Stumpy Elite 550ért, meg van egy Trance is kicsit olcsóbban. Ha nem lenne Enduro rárepülnék a Stumpyra mint légy a szarra. Gyakorlatilag új.
http://www.specializ...jfsr/sjfsrelite ilyen e. Braines.
toronte módosította - 2014. július 12. - 08:43
Pont azt ír valaki a cikkben, aki már ment vele !
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
deathcode módosította - 2014. július 11. - 21:20
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
azér szar érzés látni, hogy elugrás után nincs már első kereked
ezen a szelfisen mit lehet ronggyá hallgatni?
Bakter, Márió, ezt lopom! Ahahahahahahaha!
Ronggyá fogom ma hallgatni...
deathcode módosította - 2014. július 11. - 07:29
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Azért a végén az a bevillanó, "nézd meg a videót még1x!"... az nagyon durva.ilyenkor mindig rájövök, hogy nem normális haverjaim vannak
SokadikX módosította - 2014. július 10. - 22:56
ilyenkor mindig rájövök, hogy nem normális haverjaim vannak
Eladtam az sx-et..
Nekem hétvégén sikerült átaludnom a Forma-1 kellős közepét, Kimi szalagkorlát puszilós táncát még láttam, aztán az utsó öt körre ébredtem. És akkor láttam az Alonso/Vettel csatát, ami olyan kurva kemény volt, hogy a Szujó majd' egy percig üvöltött! Azóta vártam mikor kerül fel a netre, hogy ronggyá nézhessem azt a hihetetlen sikálást, amit ezek műveltek egymás mellett, kerék a kerék mögött. Kibaszottul whoa!
14:00-tól akit érdekel.
http://auto.indavide...014_Silverstone
Alig várom a belga nagydíjat!! Száguldás!
Én is éppen akksit nézek... A Varta-n akadt meg a szemem, az Edigital-nál néztem őket.
Ja, a Varta Ready2use akksijai is jók. Azok is alacsony önkisülésűek.
Streat nevű hamburgerezőt látom többen ismeritek. Elég tetszetős a kínálat. Ismerjük, aki csinálja esetleg?
Jaja, ismerjük őket. A Szobás csajok csinálják.
Streat nevű hamburgerezőt látom többen ismeritek. Elég tetszetős a kínálat. Ismerjük, aki csinálja esetleg?