Még csak kamerás van. Olyat meg elvbõl nem töltök le
Jovan-jovan! Ha esetleg lesz normál, akkor! Köszi!
Fotók jók! Rólunk mikor?!
Még csak kamerás van. Olyat meg elvbõl nem töltök le
Még csak kamerás van. Olyat meg elvbõl nem töltök leLetöltöd simaDVD-re(mert DIVIX et nem tok) a Kellékfeleséget! Plíz!
Vékonyabb a lánc, mint a 12"os biciklin! 100.000 után el is szakad;)!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Atus a nagy megmentõember, még Bear Grylls is elmentette a számátAttusnak kösz a mentést!!
Attusnak kösz a mentést!!
Törik minden: most épp a hûtõvízcsõ, de úgy ám, hogy az egész gõz az izébigyó elektronikára menjen. Én meg pár órás éjszaka után nem voltam képben, és nem tettem lépéseket a dolog enyhítése érdekében, mielõtt elindultam. Ehh.
Megmondóemberek meg is mondták, hogy jajj jajj, nagy a baj, õk már látják az autó színérõl.Egyik havernak 12 éve baja volt a piros mitshujával és tuti ezzel is ugyanaz van.
A vinyóm is haldoklik, itt kattog már hetek óta, de az még bírja.
Cserébe a gyerek hízik, mint egy tömött liba. Demo verziótól egész jó teljesítmény, de azért lassan jöhetne már a full licensz user interface-szel, hasonlókkal.
Idõ fasza, kell alapozni tovább: pár hét és megyek csapatni, úgy lenne jó. Medvehagymafesztre mindenképp be kell faralni csatak sárosan.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Aktuális civil