Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2011. April 05. - 17:06
sörös áginak viszont adnék!
vki m1 fel most csapatni? mer én gondolkozom rajta, de nemtom fog e esni
Posted 2011. April 05. - 14:32

AVG nem scanneli át ezeket közben? Próbáld kikapcsolni és úgy megpróbálni...
BIOS nem volt berhálva?
Spyware nincs?
HA Vistát mondasz könnyebb lenne, mer szar a beépített csomagolója. Rakj fel 7est.
SATA vinyó egyébként?
Mégvalami: Vezérlõpult-eszközkezelõ-IDE ATAPI, mittoménvalami ilyen Vezérlõ
jobbklikk a tagokra. tulajdonságok: DMA be van kapcsolva?
Mégvalami2: Chipset vezérlõ reinstall esetleg...
Mégvalami3: sajátgép - merevlemez jobbklikk: tulajdonságok: merevlemez tömörítése (vagy valami hasonló) nincs kipipálva véletlen? Ne legyen... Sõt indexálást is kiveheted a francba XP-n.
Mégvalami4: ha már akkor: Vezérlõpult- Rendszer - (magyarul nemtom a következõket) - advanced - performance - advanced - virtual memory - change - custom size : initial: 2048, max:2048 legalább. Vagy 4096, 4096.
Legvégén: vinyó teszt, meg memória teszt.
Tomi biztos tud ezekre jó progit, én ezer éve nem használtam... Csak Checkdisket. Jó volt az is, mer hallom, hogy szar a vinyó.
Ez miezez! Mer' a PC analyzer sok hibát talált és aszongya ez kijavitsa!AVG - PC Tuneup - standalone
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2011. April 05. - 13:55
BIOS nem volt berhálva?
Spyware nincs?
HA Vistát mondasz könnyebb lenne, mer szar a beépített csomagolója. Rakj fel 7est.
SATA vinyó egyébként?
Mégvalami: Vezérlõpult-eszközkezelõ-IDE ATAPI, mittoménvalami ilyen Vezérlõ
jobbklikk a tagokra. tulajdonságok: DMA be van kapcsolva?
Mégvalami2: Chipset vezérlõ reinstall esetleg...
Mégvalami3: sajátgép - merevlemez jobbklikk: tulajdonságok: merevlemez tömörítése (vagy valami hasonló) nincs kipipálva véletlen? Ne legyen... Sõt indexálást is kiveheted a francba XP-n.
Mégvalami4: ha már akkor: Vezérlõpult- Rendszer - (magyarul nemtom a következõket) - advanced - performance - advanced - virtual memory - change - custom size : initial: 2048, max:2048 legalább. Vagy 4096, 4096.
Legvégén: vinyó teszt, meg memória teszt.
Tomi biztos tud ezekre jó progit, én ezer éve nem használtam... Csak Checkdisket. Jó volt az is, mer hallom, hogy szar a vinyó.
Aktuális civil
Posted 2011. April 05. - 13:40
Milyen rendszer, milyen csomagolt file, mekkora, milyen csomagolóprogi, milyen vírusírtó, lett-e updatelve mostanában?
Másolás is lassult-e, vagy csak a kitömörítés? Progik lassabban indulnak-e? Ad-e ki a vinyó nem megszokott hangot?
Elsõ körben teszteld a Ramot, teszteld a vinyót.
Posted 2011. April 05. - 13:22
Másolás is lassult-e, vagy csak a kitömörítés? Progik lassabban indulnak-e? Ad-e ki a vinyó nem megszokott hangot?
Elsõ körben teszteld a Ramot, teszteld a vinyót.
Aktuális civil
Posted 2011. April 05. - 13:04
Milyen rendszer?
XPn ezer dolog okozhat belassulást, 7esen kilencszáz. Pl. elég egy rosszul beállított PageFile, egy karbantartatlan Registry, túl sok autoindított program, ezek kombinációja, stb...
Mennyire lassult be és mikor érzõdik?
Egyébként szerintem JÓL újrainstallálni windowst bonyolultabb, mint legtöbben gondolják.
Posted 2011. April 05. - 12:46
XPn ezer dolog okozhat belassulást, 7esen kilencszáz. Pl. elég egy rosszul beállított PageFile, egy karbantartatlan Registry, túl sok autoindított program, ezek kombinációja, stb...
Mennyire lassult be és mikor érzõdik?
Egyébként szerintem JÓL újrainstallálni windowst bonyolultabb, mint legtöbben gondolják.
Aktuális civil
Posted 2011. April 05. - 12:39
Posted 2011. April 05. - 12:06
Hát azért ha belassul a gép, akkor nem mindig a RAM a hibás. Sõt ha hibás a RAM, akkor furcsább dolgokat csinál... Ha nem piszkáltad, akkor nem valószínû, hogy kilazulna, és mondjuk eltûnne a rendszerbõl. Fõleg nem menet közben.
A lassulást általában a túlmelegedés, vagy pl. a vinyónak a hibája okozhatja. Olyankor mindig visszaáll egy lassabb sebességre. De lehet még csomó gond. Pl. a háttérben futó kellemes víruska, ami leterheli a rendszert...
De én nem értek hozzá, mert most itt a munkahelyi gép is szopat!
És még a nadrágom is elrepedt elöl...
Posted 2011. April 05. - 11:39
A lassulást általában a túlmelegedés, vagy pl. a vinyónak a hibája okozhatja. Olyankor mindig visszaáll egy lassabb sebességre. De lehet még csomó gond. Pl. a háttérben futó kellemes víruska, ami leterheli a rendszert...
De én nem értek hozzá, mert most itt a munkahelyi gép is szopat!
És még a nadrágom is elrepedt elöl...
Posted 2011. April 05. - 10:13
Posted 2011. April 05. - 08:38
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2011. April 05. - 08:36
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2011. April 05. - 07:41
Hilltop Hoods kurva nagy..
Tegnap megtudtam a Mangalica Szövetség elnökétõl, hogy a mangalica 1,5 éves korára éri el a 250 kilós súlyt, és testzsírszázaléka 70-78% is lehet:). Baszki, kurva nagy állat, és mivel ridegen tartják õket, támadnak is. Ma meg jól meg is kóstolom õket, mert k. finom a húsa.
Szép napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2011. April 05. - 00:21
Posted 2011. April 04. - 23:38
Gyorskezû Edina:
Az egész internet be van lassulva. namindegy.
Jövõ héten ilyesmi lesz, csak kisebben, szebb helyen, és magyarul fognak énekelni, nem pedig ausztrálul, és lesz kórus is, meg táncosok, szóval jobb lesz
Posted 2011. April 04. - 23:25
jaja holnap meg kéne nézni.bár 2e a ticket..ami vicc
ugyanmá'
holnap mehet,de elterveztem h nem iszok..szóval úgy nem tudom h ludmill milyen...de csábító nagyon az uniw koli közlesége:D
Posted 2011. April 04. - 23:20
Nagyon gondolkozom a holnapi Brains/Ludmilla kombón. Csak ne kéne másnap 9re beérnem, és 5ig oktatáson ülnöm...
Mondjuk csütörtök-pénteken meg fél9re kell bemenni, ugyanígy oktatás miatt. Hát meg akarnak ezek ölni engem???
Ja, és a 22 Bullets alap film! Remek francia akciózás Jean Reno-val
Posted 2011. April 04. - 23:08
Posted 2011. April 04. - 23:06

Sign In
Create Account

Back to top