Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2011. április 28. - 17:45
Írta 2011. április 28. - 16:07
(Igaz, tegnap este még bevettem kettõ:Dt!)
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2011. április 28. - 14:28
Írta 2011. április 28. - 13:37
Írta 2011. április 28. - 13:07
megyünk holnap ballagásra forgatni hehehe jókistinilányok:)
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2011. április 28. - 11:42
De ha valami okos arcok (ez akár lehet a Gulyás is felõlem) csinálnának ilyen gyorstalpaló bringakezelõs "tanfolyamot", az pl. hasznos lenne.
Meg pumptrack bajnokság
Kezdek józanodni, és ezzel együtt álmosodni, és egyre éhesebb is vagyok...
Írta 2011. április 28. - 11:31
na én ezért sem megyek
zenészek nem 100-sok...Máté eleve:D
örülnék ha pár pontban leírnátok hogy kb milyen feltételekkel érdekelne, a meexes bringás téma..amit írtam tegnap..ezeket összesítem,aztán akkor ezzel mennék már a mítingre..
Írta 2011. április 28. - 11:00
Parovra mindenki menni akar. Nemtom hogy férünk majd be...
A hétköznaPI CSalódások-ban meg egy haverom dobol most. Ideiglenesen amíg nem találnak állandót, elõtte meg a Singas Projekt-ben dobolgatott. Jazzrõl váltott punkra
Estben a pultosok meg néztek nagyot, hogy megint ott vagyok. Ejj, hétvégén nem kéne oda menni. Úgyis lesz Villány...
Írta 2011. április 28. - 10:53
este nem jó...rá jöttem én is pár ott lét alatt..fõleg hétköznap nagyon kula..sok szerencsételen kis pokémon, meg a felgmapinák..hát kösz nem..eleve a neve is kösz gáz
ellenben parovra és pen helyettre gyertek ha már én nem leszek..ja és lesz palotai, most 50éves az arc...
Írta 2011. április 28. - 10:34
Pl. a totalcaron volt nemrég a dízel-gáz üzemû kocsikról egy cikk. Ott is írják, hogy haszongépjármûveknél éri meg igazából a befektetés...
Írta 2011. április 28. - 10:25
Írta 2011. április 28. - 10:07
Mondjuk vicces dolog amikor a Estbõl a tulaj hoz ki karszalagot
De belül meg nem volt jó. Túl sok ember, túl sok balfék, nem is akartam már fotózni ott...
Ma reggel meg a hétfõ esti "házinénivel" futottam össze
Még mindig nagyon aranyos
Mondjuk most nem tudom eldönteni, hogy a fenekérõl, vagy a hajáról ismertem meg
Írta 2011. április 28. - 08:26
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2011. április 28. - 08:09
hidro mobilról jut eszembe, t.. sok éves dízelnél ez nem kis szó.
amúgy benzinesbe is megy.
azon gondolkodom, hogy mi lenne ha az állam mondjuk iylenek beszerelését támogatná a .... és a ......., valamint a ........... helyett . feel free to associate!
én szerintem belerakatom, ha lesz pénzem.
edina:
kivonja a vízbûûl a hidrogént és adagoyya a üzemanyghoz hidralika mittomén.
A dízel az eléggé sántít ugyanis a Hidrogén+Zoxigén szikrára robban...de utánanézek még.
És hol tankolsz?:-)
Írta 2011. április 28. - 07:54
Írta 2011. április 27. - 22:25
hidro mobilról jut eszembe, van hidrogén hajtás kocsiba, 100 körül, beszerelve, garival!
0-30%al jobban megy. valamint kb 90%-kal (!) esik vissza a károsanyagkibocsátás. 2.1 XM 6.7 rõl 4.7-re állt vissza literben, és 20-30%-kal jobban megy, valamint 70%-kal (!) visszaesett a károsanyagkibocsátása. pézsé a kipufogóhoz és tök fehér maradt.. sok éves dízelnél ez nem kis szó.
azon gondolkodom, hogy mi lenne ha az állam mondjuk iylenek beszerelését támogatná a .... és a ......., valamint a ........... helyett . feel free to associate!
edina:
Maradok a nitronál!
www.facebook.com/profile.php?id=100001151170572
Írta 2011. április 27. - 21:41
Kurd Downhill VideoMa már szinte biztosra mondható, hogy megrendezésre kerül minden évben,(de idén biztosan) a Kurd DH. Az idõpont május 1-je. A pályánk nagyon technikás, és nagy sebességen nehéz is, sok benne a freeride elem. A jól kialakított visszafordítótól egészen az asztalos ugratóig mindenünk van, és csak arra vár , hogy a versenyen próbára tehessék rajta a versenyzõk a tudásukat. A pálya elég változó stílust igényel, kell hozzá néhol nagy sebesség, néhol nagy fékezések és farolt irányítás, repülõkészség, erõs menetstabilitás a sziklákon és letöréseken, melyek sokszor kombóban jönnek. A pálya a slopestyle és a dh keveréke, nagyot lejt viszonylag rövid hossz alatt amit mi erõsen ki is használtunk. Szeretnénk ha minél több résztvevõ lenne, lehetõleg készüljön sok felvétel, mert ez a pálya tényleg megérdemel egy kis népszerûséget, hiszen ha már nincs magyarországon értelmes kiépített pálya , akkor nesztek itt van egy!!! A pálya a végleges hosszában 1100 méter lesz, és nem lesz elõreláthatólag olyan 50 méter , ahol ne kéne a technikai tudást erõsen elõvenni. Persze idén elõreláthatólag a pálya elsõ 700 méterét fogjuk használni, de ez senkit ne tántorítson el, gyilkos egy 700 méter lesz garantáltan, fõleg annak, aki sebességet is akar diktálni rajta.
a pálya menete:
A startrámpáról elindulva egy éles kanyart kell eszközölni métereken belül , melyet egy visszafordító fog könnyíteni. Errõl a visszafordításról pedig hamar ki kell gyorsítani, hogy a step-up-ot helyes sebességgel érjük el. A step-up feldob egy olyan platóra , melyrõl nagy meredekségû trail vezet le egy kis irányított völgybe.Itt nagy figyelemmel kell lenni, hiszen a meredek háton gyökerek, a völgyben sziklakert nehezíti a kigyorsulást. Ám gyorsítani kell, mivel az útra történõ letörés métereken belül bekövetkezik. Miután az útra letettük a gépünket, gyorsan rá kell gyorsítani, hogy a medvefürdõre vezetõ trailre nagy sebességû fordulás után fel tudjunk gurulni viszonylag nagy sebességgel, amelyet egy nagy lejtésû domboldal fog követni, amolyan "hafékezelfejreállsz"-szerû. Ha elég technikás vagy, akkor a domb alján lévõ kiseldobó ugrató nem fog fejre állítani, hiszen erre az eldobóra kanyarból érkezel. nagyon nagy magasságról. Ha ez esés nélkül megvolt, akkor jön kb, 20 méteren belül a letörésrámpa. ha kis sebességgel jössz le róla, akkor 1,5 métert ereszkedsz, ha nagy sebességgel , akkor 2,5 métert, de ezt nem ajánlom, mivel a leérkezõ alatt közvetlen egy 40 centis miniletörés van, amihez hamar egyensúlyba kell rántani a gépet. Ha mindkét letörésen túl vagyunk, akkor egy gyors ám mégis izgi szakasz jön egy nagyon kézreálló, jó döntésû visszafordítóval, melyet egy ellentétes irányú kanyar követ. ekkor elértük a pálya egyenesebb részét. Erre az egyenes részre 3 db ugratót tettünk, egy asztalossal kezdünk, amelynél megfelelõ sebességnél elérheted az 5m-es mércepontot , amit ha kevesellnél , megismételheted a szakaszon belül még kétszer. Majd ha az utolsó ugrás is megvolt akkor grazula, végigjöttél a pályán. Mindez ami a fentiekben leírásra került 1 perc leforgása alatt történik, de a pálya 1:30 ra fog bõvülni a közeljövõben , ha kiépül a felsõ része. Mindenkit szeretettel várunk, Megéri lenézni, nem csak versenyre, amúgy is...
valaki megy?
speci az imperátorban van igen
Írta 2011. április 27. - 21:27
0-30%al jobban megy. valamint kb 90%-kal (!) esik vissza a károsanyagkibocsátás. 2.1 XM 6.7 rõl 4.7-re állt vissza literben, és 20-30%-kal jobban megy, valamint 70%-kal (!) visszaesett a károsanyagkibocsátása. pézsé a kipufogóhoz és tök fehér maradt.. sok éves dízelnél ez nem kis szó.
edina:
Írta 2011. április 27. - 21:23
Írta 2011. április 27. - 20:35
Pécsiek SZERDÁIG nekem szóljanak, a Budapestiek folyamatosan gyûjtsenek és az akkezdetphiai@gmail.com címre írjanak!!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére