Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Persze, ha csak úgy ránézek, fasza az az M9, de valahogy ûber nagy faszságnak tartom egy 23-at mozgó vázba a szimpla villát erõltetni.
Miért jó az úgy???

Na mindegy.

Most engem is csak a tesztride izgat! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Nekem meg ez van!!

Giant Xtc mtb « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

foxraider94

foxraider94

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Srácok SOS van
nem lenne valakinek egy stucnia kölcsönbe? (31,8-as kormányhoz és 1,1/8-ados villanykahoz ) fontos lenne !!
köszi elöre is :)

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
De kurvára utálom, hogy várni kell szirre-szarra! Pont most, hogy végre van pénzem cuccot venni...!
Amikor úgy kellett összekuporgatni minden szarságra, akkor bezzeg volt alkatrész rogyásig!

ps: letöltöttem 3 the collective filmet (the collective / roam / seasons)

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
9 nagyon kemény!

Dus:Huzzá térdvédõt,vagy hosszú gatyát a motorra,mert ízület ,meg keménység ide vagy oda...!!
Meg a herédnek nem tenne jót egy darázs csípés....!

Bokor kommandó kemény para volt!!De volt fejsze...!!!

Du teszt ride!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Biztos, hogy veled van a baj:D...
Nem szoktam gondolkodni ilyesmin, hogy miért tetszik, csak valahogy bringázni akarok/akartam, amikor láttam. És az sem zavar benne, hogy egy nyomot ötször mutatnak...

M9 ugyanez. Ránézek és úúú bmeg... Azt már nem is nézem, hogy milyen a kormánya, meg mekkora a teló...

De komoly! Dragan tart nálunk TB ellenõrzést:D:D:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
sho , a barna stimmel, csak nem kenyér! :D
you like this ennyire nagyon jó? akkor velem van a baj.. jónak jó de azért nem a top..bõven nem. 3 szor ugyanaz a glésiár? minek?
na kövezzetek megint:D
ez a mö 9 viszont jaj, ,,, vagyis várjá várjá.. nem tetszik mer szimpla a bóz, meg keta a kormány formája.
na így már hozom a formám.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Feltöltött kép

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
De hát te vagy a veszély a társadalom jóhonpolgár tagjaira és a környezetre egyben. És még álarccal álcázod magad, mielõtt ellenállsz... Így hát teljesen jogos a fellépés.

A youlikethis nekem a legjobb, amit mostanában láttam.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
"hamarosan börtönnel büntethetõ vétség lesz a közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezése, és szigorúbban büntetnék, ha valaki félelmet kelt közösségekben. "

Ez ugye az erdészkommandósokra, meg a bringásokat lerángatókra, meg úgy általában a bringásokat utáló buszsofõrökre is igaz lesz...

Aktuális civil

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Freddyke, leírni elég nehéz, de ha már a vízmûdomb megvan, akkor állj háttal a lefelé vezetõ útnak és indulj el fölfelé. Akkor pont a toronynál fogsz kiérni és már tudod is az utat lefelé.
;)
De az a legkeményebb szakasz, szal óvatosan!

Gondoltam erre én is. Csak lenne jobb idõ. Kell 1-2 nap mire felszárad a sár, de esõt jelez holnapra is. Szombaton elkapott a zivatar a lapison, szépen néztem ki utána.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Shoshit befogom, hehe, persze...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jah, 7 elõt értem ma ki én is, gondoltam reggel, hogy befogom Shoshit, de már ott parkolt, mikor kanyarodtam a terméskõ kerítésnél...
Pedig haladósra vettem.

Freddyke, leírni elég nehéz, de ha már a vízmûdomb megvan, akkor állj háttal a lefelé vezetõ útnak és indulj el fölfelé. Akkor pont a toronynál fogsz kiérni és már tudod is az utat lefelé.
;)
De az a legkeményebb szakasz, szal óvatosan!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Itt így indul az élet...
És ha korán jövök, korábban megyek is...

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
A faszt csinálsz ott megint reggel 5kor!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, You like this for president...

Baszki, komolyan mondom, hogy rosszul vagyok a tegnapi borvacsorától és a mangalicáktól... Igyekeztem mindent betermelni, de basszus, ez durva. Úgy éreztem, mintha az a szerencsétlen kibaszott dagadt disznó ülne a gyomromon egész éjjel. Nem jó ez így, hogy nem lehet inni:D!

Most tolok egy zöldteát és asszem az kipucol majd szokás szerint...

Hét második felében egy reggeli tekerés?

Dhog: ez a tobin ez nem barna kenyéren él, ugye?

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Aki TV-Torony Dh -pályán bringázna az elkövetkezõ idõben,javasolt elõtte szétnézni ,
hogy mi várja!!Nehogy út közben lepõdjön meg!!!
:D;)

Csak lássátok mekkora empátia készségem van.....!:P

THX!!!!

A torony felé vezetõ asztfaltos úton a nagy kitáblázott kanyartól lefelé ismerem a pályát. Ott van egy nagy letörés és az visz le a kisvasút felé. A toronytól pontosan honnan indultok és hogy juttok a kanyarig? Már nézegelõdtem, de nem jöttem rá. Megnézném a pályát, kíváncsi vagyok.

Mire gondolsz, valaki szemétkedik?

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Jajjj:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Srácok, empátia ide, vagy oda, az az 5 perc a bokrokban kõkemény volt! :D:D:D

Kockáknak:

Feltöltött kép

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
fóka izzócserével csak 1 órát szoptam, mer a köcsög rugó kiesett a helyérõl de persze nem lehet látni, h hova kell visszatenni...báázz

rádió nekem nem igazán jött be...de még mindig jobb mit bármi, amit a kocsiban fogok be. mondjuk az enjoy még jó, de az pécsen már nem játszik.

én ezt szoktam hallgatni, a retrot, nekem tökre bejön :-)

vankoto.tk » Retro Radio