Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Nem azért készült, hogy elérjünk vele valamit, hanem hogy a kép láttán leessen az állad! De tudom, neked nem lehet újat mutatni! Nekünk akkor is leesett az állunk.

Miért ne lehetne újat mutatni. Az elsõnél nekem is leesett, a többinél már beletörõdtem. Vágotpuszta felé nagyon sok adag vastag fát vittek el. Sajnálom az erdõt, a fákat. Hogy valami jót is írjak, ma felfedeztem néhány új tekerõs erdészeti utat, nincsenek a térképen. Láttam szarvast. Már csak ezekért megérte. Ti csak túrázgattok vagy tekertek is rendesen? Táv, átlag?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ilyenért vki fizet?mármint a csaj jó, de a mûsor kiba gyenge. emanuel lol :-D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Nem azért készült, hogy elérjünk vele valamit, hanem hogy a kép láttán leessen az állad! De tudom, neked nem lehet újat mutatni! Nekünk akkor is leesett az állunk.
Mattewnak:
Feltöltött kép
http://service.foxra...umers/index.htm
És valóban nyílt az övé!

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Brutál vastag farönköket láttam az elmúlt hetekben csak sajnos el is hordták mindjárt. A képen ezek inkább csak gallyak már.. Néhány irtást tudok, oda még el lehet menni fényképezkedni. Ha nem esik holnap, rendbe teszek pár ösvényt. Viszek fényképezõt, amit tudok megörökítek, de sajnos nem érünk vele semmit szerintem.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Meggyüttünk. Gabesz már a kocsiban eldefektelt, és utána még 2x a pályán is. Legalább tudtunk pihenni, amíg a hajcsár szerelt :D
Én ettem kis földet is, de a végén a pizza és a sör jobban esett ;)
Gyenge vagyok, rá kell gyúrni az alkarra, meg az ujjakra, mert ráz meg dobál, és keményen kell kapaszkodni :D
Mindenesetre ez a szombat megkapja a kíváló miõsítést! :)

Ja, és arrafelé a csajok 80%-nak egész egyszerûen bombasztikus feneke van! És nem csak a fenekük jó ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nah

ez biza rettenet jó volt. bogár esõ télleg durva volt! aztán haburger sörre és páleszzel! hellyeah

és itt a fakitermeléses kép, melyen elrejtettük Mettyút:

Feltöltött kép

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

Valaki mondja meg nekem ,meik szárában van a rugó a fox 40-nek (piros vagy kék) ?

Preload.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
A fakitermelést sajnos nem csak elképzelni tudom, minden alkalommal 50-60km-eket megyek és ilyeneket látok. Teljesen mindegy hol nézzük, irtják Árpádtetõt, Vágotpuszta környékét, Orfû környékét, Jakab hegyet, Magyarhertelend körül is brutális a kitermelés. Nem ritkítják, tisztások lesznek, ott már többet nem lesz erdõ. A telefonomban nincs fényképezõ sajnos. Az utóbbi 1-2 hétben brutál teherautók jöttek szembe fullra megpakolva fával. Sajnos úgysem tudunk mit tenni ez ellen. Ilyenkor megy bennem fel a pumpa, hogy azért a három fáért, amit mindenki lát bûnözõnek állítanak be bennünket, máshol meg már fa sem lesz lassan, azt nem látja senki, az nem gond.

Ma mentem fel Mánfáról Vágotpusztára a zöld kerékpáros úton. Egy helyen elszidtam az erdészetet.. Nem a kis sár a baj, hanem az egyik oldalon partoldal, a másikon szakadék, közte méteres tócsák mély keréknyomokkal, iszappal. Kénytelen voltam belemenni és annyira süppedtem, hogy a biciklit beleraktam, különben beleesek. Mi a sz@rnak van kerékpáros út? Gondolkodom, hogy az erdészetet megkeresem. Tegnap sikáltam ki mindent az elõzõ ilyen esett miatt, kezdem elölrõl..

Ma megnéztem a lejárótokat a Tettyénél, egyszer mentem le ott 40 körül, nagy élmény merevvel. Most sötétben csak 20 körül, az is elég. Van ott egy kiálló beton tuskó, hely semmi, életveszélyesek vagytok ott 60-al lemenni. :)

foxraider94

foxraider94

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Valaki mondja meg nekem ,meik szárában van a rugó a fox 40-nek (piros vagy kék) ?

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Jakab hegy ride megvolt, köröztünk össze vissza! Volt bogár áradat, levegõt nem tudtunk venni! Láttunk ipari fakitermelést! 200m hosszan 5m magasan(kép van) egymásra stócolva! Mint a halottak! Elég brutál, ha nem látod, nem tudod elképzelni! Nyomasztó volt!!
Grillezés királyság, fõleg, ha van kis sör!
Mattew egy állat! Hogy tud így, vakon menni!!??

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
pont akartam postolni hogy ha a Tomy elmegy, megáll a fórum ,de nem!
Tomy van élet utánad! : ) de azér gyertek vissza. fényképekkel.
-
oylat hallottatok már hogy egy outiban két jobbos csésze van a hajtásnál és az egyik ilyen maáasik meg olyan?
-
hobbit hows:
http://cre-art.blog....gazi_hobbit_haz

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Én is itt törtem a bordám! Törje más is!:P:D

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Holnap vki Pest és/vagy vissza?

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ezek németek
: )
amúgy így ránézésre is necces megugrani.. én kitöltöttem volna közte földdel. ez így dísz krimináció! : )
nem ám.. csak viccelek. hajrá level up advanced brutality

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Most indulok el, púposra ettem magam. Óbánya vagy Zengõ körhöz már késõ van, ahhoz lett volna kedvem. Senki? Dömörkapunál leszek kb. 15 órakor vagy kicsit késõbb.

foxraider94

foxraider94

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Az elsö gyereket ismerem ,de a másodikról foggalmam sincs ,valami Máté hangzik el a vid végén ...

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Lehetséges elbontó jelöltek:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nwa4KzKnWiE

Durva esés. Megúszta?

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Tekerni indolok, Mandulásban leszek kb. 2-2:30 körül (vagy Remeterét). Ha valakit érdekel, írjon.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lehetséges elbontó jelöltek:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nwa4KzKnWiE

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

foxraider94

foxraider94

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Én megyek fölfele ,ki terev csapatást ,oylan 3fele ?
Geci meleg van :/
Az ugroknak valaki szétbontotta a elérkezöjüket ,és fele akkorák lettek .Kár értük :(