Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

[COLOR="darkgreen"Shoshi, már csomószor akartam kérdezni, hogy mi lett a benyás összehasonlításod végeredménye?
Többet tudtál menni a jobb minõségûvel és ugyan ott voltál, vagy sem?![/COLOR]

Nem volt jelentõs a különbség.
Próbáltam olcsó 95-öst, Shell 95-öt és kék Shell V-powert.
Pár tized literrel evett kevesebbet az autó V-Powerrel. Úgy számoltam, hogy legjobb esetben ugyanott vagyok, vagy nem éri meg. Még próbálgatni kell...
(Egyébként nagyon össze vissza eszik - van, hogy sima villányi+városi túrákon 6 liter, aztán 6,2-6,4, villányi menés+Balatonok: 6,1-6,3 l, ha autópálya van, akkor van, hogy 6,8 is lehet, de volt, hogy megrakva cuccal két személlyel IKEAból 6,4 l. Arra jöttem rá, hogy a kis puffaszatott rizs nem szereti a szelet, más nem tudok megállapítani. És 6,0 és 6,8 között eszik - kedve szerint:D!)

Szeretném levinni 6 littyó alá, de az a tempó már nem nekem való;)!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ha már közlekedés , reggeli mutatvány makáron:
felfelé tata + 3 öreglány táliában, lefelé mittom én milyen kocsi + utánfutó .. szûk utca , 13% emelkedõ.
tatamobil jobbeleje lent az útról, difi forog, kerék ássa a lukat, szembe meg tolatás szándék és rutin fail.
alapjáraton legurultam motorral közöttük..

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Zap lol
szerintem valami iylesmi lehetett:

success < localize LIDL áj >
success < find proper gear // hold steering wheel while shifting >
success < saying "mama hovaájjak?" >
failed < understand whatsshe said >
failed < find parking place >
failed < understand visual signs >
ignore KRESZ
success < megállok nagygázfröccsel mint anno >

Tomy kormáény szép.. vázat mikor cserélsz? lassan többet ér ami rajta van..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én a horvát radart szoktam nézni. A kép linkje bent is van a telefonomban, és bárhol meg tudom nézni :D
DHMZ
Ne essen már! Szerelni akarok:
Feltöltött kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
kokk: radarkép nincs sok, egyenlõre a met.hu-s az egyetlen álandó. Idõképesek fejlesztenek egyet saját radarral, de csak néha durrantják be, akkor viszont az majdnem realtime.
Mûhód meg Hungary SAT24.com, Satellite Weather Hungary, Weather Forecast, Rainfall, Clouds, Sun in Hungary

Lidlnél meg megvitte ma a papa a fejem: be van csíkozva az aszfalt, hogy ne a bejárat elé parkoljanak a faszopók keresztbe, hanem álljanak be 5m-rel arréb a parkolóba. Papa vizuális érzékelõje ezt a felfestést helyesen érzékelte, erre beállt a sávozás mellé, az út közepére.
Azért kiváncsi lennék egy logfilera errõl az algoritmusról, ami ezt hozta ki jó megoldásnak.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Remek elbaszott nap ez a mai egyenlõre. De ma majd kormányváltás lesz, ha végre eláll az esõ, mert most csak a garázs elõtt tudok szerelni...
Az elõbb már azt hittem megnyugodott mára a kibaszott felhõ, de nem elkezdte megint! :(

Magooékat Tecától vittem haza, mert hát esett picit. De kurvafasza az új teló. Minden szempontból abba a vázba való. Fasznak nem fotóztam le. Pedig volt nálam gép.
Ja, és befér 2 bringa hátra három emberrel :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
a dh kormány chopolva lesz, de nem nagyon (kb 2 cm mindkét oldalon) a
amúgy azért mert jóó szélesen utazni, és mert nem divat.
1.8 alá ha lemész , már érezhetõ lesz a sebességen.. én még mindig azt mondom hogy csak hátra kell a kétréteg.. elõl jól beállított teló, meg 1.9-2.0 és érezhetõen gyorsabban ugrasz ki a kanyarból
az a bringatartó elég ipari

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ha azt a tartót ráraknád a Fabiára, akkor egy métert nem tudna menni, mert elemelkednének az elsõ kerekek... :D

Shoshi, már csomószor akartam kérdezni, hogy mi lett a benyás összehasonlításod végeredménye?
Többet tudtál menni a jobb minõségûvel és ugyan ott voltál, vagy sem?!

Csapatni akarooooooooook...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Vistlör kitárta kapuit!:)
Feltöltött kép

Magoo, itt a bringatartód!;)
Feltöltött kép

Új fejlesztésû hûtõ!
Feltöltött kép

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
gyereknapra mentünk forgatni, erre egy szál gyerek nincs itt..:D

Xen, tegnap nem voltál malomvölgyben? néztem a sok közül,hátha látlak,de nem..térerõ meg nem volt..

este valami nálam evlielg bál...fácsén minden..

puha nagygumma jó, csak amikor haladni kéne 10% nál kisebb lejtõn,akkor kula..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bazz, megáradt a Mississippi...

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Kellett jönni túlórázni kicsit, de segáz, kifizetik. Ma reggel a biketrials fórumon meg összeszedtem még egy pécsi triálost, marhajó!
Ez a geci idõjárás, fene vigye! Kénytelen voltam lazításképp bent az irodában rakosgatni kicsit a kerekeket, hintázni meg ilyesmik, pár kolléga örömére, LOL!

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Neeeee...
Mégjobban szétbazták???
Ha egyszer megtudom, hogy ki volt, annak eltöröm kezét-lábát...
Már csak egy pici pukla volt, amin kényelmesen át lehetett gurulni!
Az kinek nem felelt meg?!?!!?

Amúgy 1,6 - 1,8 bõven elég a 2ply-hoz!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
jó lett ez a fehér, de minek ez a dh kormány rá :)

A helyzet az, hogy tényleg gyenge vagyok...meg lehet, hogy a 2 bár sok elõl hátul aztán nem tart annyit kanyarban...lemegyek 1,8ra amúgy meg a 2000Ft -os tioga dh verhetetlen ár-értékarányban (csak ne essen az esõ:))

Magoonak gratula, ez király lesz a vázban !

Azt nem tudom melyik IQ bajnok építgeti át az érkezõket, de konkrétan abbahagyhatná, mert sikerült egy vízszintes platót csinálni, HA nem értetek hozzá minek basszátok el??? Ennyi erõvel inkább a döntött kanyart hozhattátok volna rendbe ÉS akkor meglenne a lendület az ugróhoz, NEM pedig az érkezõt széttúrni.

olivér sztem ma nem nagyon lesz felmenetel, mert elég kiszámíthatatlan az idõ
Sei, soku Si.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
az NSA-é, de ahoz hosszú jelszó kell! :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Fasza a gép, Dus! ;)

Meg jah, nekem is minden tetszik... Furcsa.

Vikinek jobbulást! Vagy inkább kitartást!

És mindenkitõl boccs!
Délelõtt vettem egy nagy levegõt és gondoltam lemosom az autókat...
A Polo patika, anyós pajtásé patika, muteromé patika, aztán eddig jutottam, mert jött a dzsihád.
Persze csak az enyém, meg a céges maradt ki.

Délután nagyon nagyon akartam csapatni.
Sokat!!!
Most mi lesz?!

Jah és ki melyik radarképet szokta nézni?
Melyik a legpontosabb?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
érdekes volt ma a féknélküli bringával reggelizni menni.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

DH-ra hátrébb köll.

Na mivan szültök tán? Vagy mikor?

Hivatalosan július 8., de csütörtökön be kellett vinnem Vikit, mert nagyon görcsölt. Most már jobban van, de szerintem ez hosszú bent lét lesz...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

h.olivér

h.olivér

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!
Én még kezdõ vagyok ,de ha mentek ma dhz-ni a Mecsekre akkor szívesen mennék én is.
Elõre is köszi

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Feltöltött kép