Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Marci! Fasza ötlet!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
abszolute támogassuk a' ötletet!!!!!!:cool2:

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
jó ötlet :)

na most akkor hétvégén mentek Maribor!? vagy azután 7vége? mert akkor én is mennék! most viszont nem...

holnap ride.....

Feltöltött kép
Sei, soku Si.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Hello PÉCS!:)

2011. augusztus, Kaposvár. Megrendezésre kerül az ország (és talán a világ) elsõ NO PEDAL DUAL SLALOM RACE nevû versenye. Komoly szervezés, nagy támogatók és egy teljesen új stílusú pálya és versenyforma várja az extrém sport szerelmeseit.
Gondolom mindenki tisztában van a PumpTrack fogalmával. Aki esetleg nincs nézzen youtube-on, vagy google-ben infot róla. Értelemszerûen az egész jelenlegi "4x"pálya átalakításra kerülne. Szerencsére az adottságok, alapok nagyon jók, amire építkezhetünk, mivel egész jó elemek vannak most is, illetve az egész pálya lejt. Képzeljétek el, hogy az egész egy pumptrack lenne, ami nem körbe megy, mint a megszokott pumpapályák, hanem értelemszerûen a domb tetejétõl a pálya végéig. A lényege az lenne, hogy mindenhol hullámok variációja lenne ugratókkal tûzdelve. Tekerni nem lehet (rajtoláskor sem), csak pumpálni, ebbõl szerezhetõ a tempó és ugorhatók meg az ugratók. A pálya jellege tökéletes erre a célre, hiszen jelenleg is minden ugratót meg lehet ugrani gurulásból.(Természetesen minden át lesz ásva.) Tehát a NO PEDAL részt tisztáztuk. Nincs tekerés csak pumpálás. A dual slalom jelentése, pedig evidens. Sajnos a pályánk nagyon keskeny. Erre 4 embert ráengedni életveszély. Garantált a nagy esés. Nincs értelme...nem ezt szeretnénk. Két teljesen egyenrangú, egyforma nehézségû és hosszú nyom, ív (mindenki nevezze, ahogy akarja) lenne a pályán. A nevezõket véletlenszerûen (azért nem idõmérõ alapján, mert a szabályos idõméréshez fotocella szükséges, melynek biztosítása kétséges, de ez is változhat még) párokba sorsolnánk és így lennének a küzdelmek. A pályán végig pályabírók követik figyelemmel, hogy valaki "csal"-e, azaz teker-e. A 3 dobogós versenyzõ pénz, illetve tárgynyereményekben részesül.
Sajnálatos módon a magyar 4x élet haldoklik, a versenyzõk egyre fogynak. Konkrétan ebben az évben 1 db OB-n kívül semmilyen verseny nincs. Egy ilyen jellegû verseny egyaránt megmozgatná a downhill és a 4x mezõnyt is, sõt a "nemtekerés" gondolata szerintem a dirtös, trailses társadalmat is érdekelné. Pumptrackelni mindenki szeret! A legfontosabb célom az, hogy SOK ember jöjjön el és érezze nagyon jól magát. Ha minden jól összejön lehetne egy hagyományt csinálni ebbõl az egészbõl, ami évrõl évre ismétlõdne és bekerülne mindenki versenynaptárába. Biciklizünk, barátkozunk, este sütögetés, bulizgatás...kell ennél több?

Nálatok lenne rá érdeklõdõ?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
Feltöltött kép

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
:D :D de gyönyörûen beszopták ezt a limóval!
Meanwhile:

Obama: Az úristen megbassza azt a büdös kurvavilágot azt bassza meg!
Driver: Igen?
Obama: Azt!
Driver: Hát de elnök úr...
Obama: Azbeszt_megbaszta büdös kurvaistenit neki!

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Halihó!!!

Valaki közületek megy ( jön ) Semmeringbe?
Lenne 1 csomag Komlóról részemre...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ciki:

Mondjuk a BMW-nek is leér az alja, csak az nem 12cm vastag páncéllemezbõl van...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
azé +ijedtem volna:

Lnglovagok - Kpek - Piros lmpnl zuhant jrmvekre egy fag a XV. kerletben

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Amikor ügyfélcserét veszek át az ügyfelektõl; a kiköltözõ egy hatalmas mellû ’88-as születésû pöcsmágus, a beköltözõnek meg még nagyobb, még peckesebb cickói vannak és még egy évvel fiatalabb is, azt mondom magamban, megint lennék fõbérlõ.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
intense vid óriási, am i wrong alapmû szeressük
ma is 12 óra. fasz tele.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
YouTube - ‪'Super 8' Trailer‬‏
A direktori pálca a Cloverfield "elkövetõjénél", a pénztárca Spielberg-nél.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Úristen miket megy ebben a Kovarik.
Az Illusionary-nek már a trailere is hatalmas volt...

X.9 nagyon szép cucc.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Mac do not s!:D

Tiburon ismeri;)

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Pfuu Magoo!:)
Ez még mindig...!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Ez kemény! :D
Ez hogy lehet? - Az para!

de most ezen mi a pláne?

húzhatott volna 1 sötét zoknit mondjuk, de szerintem az, h zokniban van nem olyan gáz. max annyira mint amennyire a csaj rózsaszín ruhája. kb mind2en 1formán ízléstelenek.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Ma megborultam a Ferencesek aranycipónál, hozzá volt kötve a lábam a bringához :D csak én elfelejtettem!??? :D

Én is így kezdtem az SPD-vel. Megálltam, nem bírtam kilépni belõle és eldõltem. :)

vki nem m1 úgy pestre mostanság, h van ideje beugrani vmi bringa boltba egy avid pm front 203 adapterér?.

Valamelyik itteni üzlet nem hozza meg rendelésre?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
))De az is lehwt hogy a szoszi randa elolrol

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Ma megborultam a Ferencesek aranycipónál, hozzá volt kötve a lábam a bringához :D csak én elfelejtettem!??? :D

Amúgy a Kikeletnél kicseleztük a májusi esõt, aztán a toronynál már semmi nyoma nem volt, gumikat leengedtem így azért jobbak :)

Szöszi az kemény b+, lehet h ilyen slagf*szú a zokniszandál csak nem néger....
Sei, soku Si.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Tatyó tele gempával:p