Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
hát ez a túra címszó elég meredek. politizálni kell kicsiben is .. "úgy kell csinálni, az a jó" (Menyhárt Tamás is megmondta)
szétnéztem váz-villa ügyben.. tartják az árukat böff.
socomot szeretnék totemmel. nem lejjebb. bár így lehet hogy még egy darabig nem lesz bringám: )

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Át kell állnunk a gerrilla hadviselésre!!!

Mellesleg valami nagyon okos emberke a Tettye fölött "nort shor "csiki-csuki pályán lévõ második nagy gödörnél kb 3 méterre kiírtotta az egész erdõt !!!!
így a gödör szélessége kb méter lett és semmi aljnövényzetet nem hagytak!
Alig mertem belegurúlni,mert úgy "megijedtem"!!!!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Na basszátok meg, megjöttem az 5000es UV-bõl, rommá égve!:P

Ez a DDNP sztori a vérlazítónál is vérlazítóbb, egyszerû kekeckedés az egész.
Ellenség mindig kell, hogy legyen!!!! Lesz is! Csak legyek én az igazgató! És ezt vehetik fenyegetésnek!:mad:

Holnap Fishing, aztán májújraépítés lesz!:cool2:

Arra meg kiváncsi vagyok a tanulmányért(nem a sajátra gondolok) ki, kinek, mennyit, mibõl fizetett? Osztályellenségek is leszünk, nem csak természetrongálók!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Erre engem is hívtak, de inkább aludtam, meg vandálkodtam!:)
Szénájás suna megnyilvánulásából és ebbõl a versenybõl is látszik, hogy nem törvényrõl szól! Ami tetszik nekik, az mehet! Az is érdekes, hogy ilyen hosszú útvonalra 36e, a mi kis 45mp-es pályánkra 60e??!! Nem értem!
Mindegyfaszom! Van szélesgumim, jó bütykös, azt fröcsölöm a talajt magam mögött hejjj:p!

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Érik a hülyeség:"Jön az extrémadó?"!De úgy néz ki ezt most elvetették:Egy idõre?!
Magellan-os

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

húha...nagyon rosszul kommunikálok, ezt valahogy mindig is sejtettem...

az elsõ link a motorosokról szólt, a második volt a saját cikkem...bringásokról!
16:06-nál talán le is tölthetõ
lehet nem kéne erõltetnem, de hátha ez is lehetõség lenne valamiféle véleménynyilvánításra

Nem kommunikálsz rosszul, a link-ig jutottam, a cikkedig még sajnos nem, de megnézem, amint tudom. Csak arra akartam célozni, ha a motorosok azt akarják, hogy ne forduljanak ellenük vagy bárki kiálljon mellettük, talán valamit kellene is tenni nekik.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Baszki, elõtte hívott a Trosek, menjünk, toljuk meg. És maratonra készül, szóval tutira tolta neki, meg a hosszúra is két óra körüli idõket említett az elõzõ évekre...
És el akartam menni, csak megint volt valami fennforgás... Pedig nagyon kellett volna oda valaki tõlünk.

És ettõl kezdve arra vagy kényszerítve, hogy csaljál, ha tenni szeretnél valamit. Hazudhatod, hogy csak túrázol. Be kell adni túraként. És mi is megmérjük az idõket.

És a válogatott szavak tökéletesen helytállóak. A kukások kukások maradnak. Facebook-ra vele.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ez szép találat Shosh!
És öszvérrel fogunk túrázni!

Ennek utánajárok, hogy ez legál volt-e, engedélyekkel, ilyesmi. Lehet, hogy full illegál volt ám...

Na basszátok meg, ezt nem fogjátok elhinni!!!!!

Felhívtam az arcot, aki szervezte: benyújtották a kérelmeket a szokásos helyekre: DDNP, Erdészet, Környezetvédelmi hatóság, befizették a 36.000.-Ft illetéket és megkapták az engedélyeket kérdés nélkül 100, igen SZÁZ indulóig bezáróan.

TV-torony - Tubes!!!!! Érted?!?!?! Ahova a BIOKOMos faszjankó bringaellenes aknákat telepítene.

Innentõl az összes köcsög, lófaszjankó geciszópó magát okosnak gondoló természetvédõ akárki bekaphatja a bepállot faszomat!!! Régen baszta fel ez a mentalitás ennyire az agyamat!

A gyerek is azt mondta: ja, verseny, az más, mi csak túráztunk. MÉR MÁS???
A túrakerékpár az gyombarát, a versenymonti nem?

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
És azt is elfelejtettem megemlíteni, hogy hogy mehetett ez a túra ezen az útvonalon?
Mecseki Hegyikerék 50MTB/30MTB | TTT

Toronyig (sõõõt: Misina-Tubes???) nem lehet nem gyalogösvényen feljutni, arra nincs kijelölt erdei kerékpárút, vagyis ott bringáztak, ahol nem lehetett, ahol más hatalmas természetkárosodást okozott. (Egyébként már csak ezért is el kellett volna menni.) Kíváncsi vagyok, hányszor fizették be azt a díjat a DDKTVF-nek, amit ránk vertek Orfûn.

És ha elindulok, de toronytól visszafordulok, mert nem írtam alá a nevezést és visszasietek a Tettyére???

Majd holnap megkérdezem KisTroskát, hogy hogy volt:
http://ptkk.blogspot...ikerek-mtb.html

Legközelebb túra lesz a mi versenyünk is. Az meg nincs leírva, hogy lefelé természetkárosító sznob vagy, felfelé meg tisztes sportos magyar polgár, aki simogatja a pampafüvet.
(Húú, és akkor én most ki is vagyok? Tegnap 8-nyolcszor váltogattam a le és felmenetelt. Nem bírom ezt az identitászavart... Éreztem is a panorámán, hogy hatalmas teher van rajtam:D! Érzelmi hullámvasúúúút!

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Én rájöttem valamire!
Nem kerékpáros egyesületként kéne bejegyezni a dógokat, hanem biomasszatermelési sportágnak.
A biomassza az köll me fûteni kell a Panelt.
Ezé mindenki annyi fát vághatna ki amennyit csak nem szégyellnénk, northshore pályákhoz...

Vagy valami mittudoméén... háá
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Borítóra is került:
Feltöltött kép

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nincs kigondolt tervem!
Úgy tûnik, vasárnap lenne jó (de sajnos semmi sem biztos mostanában)!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Engem érdekelne!!
Mire gondoltál?DH.kis bicó??

Mikor?

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jakab-hegy óriási. És mindig szeretettel vár, és hívogat is a rohadék... És olyan jó idõ van arrafelé a legnagyobb melegben is...
Menjünk bringás-fotózni! Kinek van kedve?

A sok paraszt meg majd rájön, amikor szénné égett a napon ötezres UV-ben, hogy a fák nemcsak oxigént, menedéket, élõhelyet adnak, hanem szabályozzák a klímát is.

Õszintén szólva azon lepõdtem volna meg, ha a szénájai DDNP-s hölgy hirtelen megkedveli a bringásokat és felnyílik a szeme, hogy nem vagyunk az erdõk ellenségei.
Furcsa módon egy DDNP-s hatóság sem araszol velem nap mint nap az erõmûbe tartó kamionok után hazafelé...

A láncom meg csattog X.9-cel is... Eléggé. Hétvégén megoldom...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

. fél körülre el is készült, de aztán behívott pálinkázni :-D :-P

Bebaszva versenyzünk?....hmmm:-)

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
8-ig meló volt, aztán két korsó csapolt a bébivel a sörpatikában, aztán tititá (hogy a faszba' lehet így hívni egy romkocsmát, komolyan) és még sör még jéger. Utána hazabringáztunk pécsbányára, maximálisan épphogy elkerülve az ítéletidõt.
Szombathangulatom van, kellemetlen.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Patyó, zsír volt a happening! mégilyet! hertelendi sör rulez

Tibeee: én mondtam, h felnõtt össztelós...ugyan nem neked, csak a rajtnál álló csávónak. de nem gondoltam volna, h 30+nak nézek ki :-) rajt elõtt fél órával neveztem, az késõ? :-D jóvanna.
de az egész az Ákos miatt volt, mer aszitte félkor indulunk, közben negyedkor. fél körülre el is készült, de aztán behívott pálinkázni :-D :-P

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
húha...nagyon rosszul kommunikálok, ezt valahogy mindig is sejtettem...

az elsõ link a motorosokról szólt, a második volt a saját cikkem...bringásokról!
16:06-nál talán le is tölthetõ
lehet nem kéne erõltetnem, de hátha ez is lehetõség lenne valamiféle véleménynyilvánításra
No risk - No fun! :P

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Lehet kövezni, de nem olvastam el a tanulmányt, csak belepislantottam. Fõleg motorosokról, quadosokról ír, van szó kerékpárról is? Személy szerint annyi tapasztalatom volt, hogy Tekeresen a biciklis út (vége) utáni eszméletlen szûk, benõtt ösvényen, kanyarban tõ gázzal, lassítás nélkül jött szembe egy motor, amire kénytelen voltam a bokorba menekülni különben elüt. Intettem, hogy álljon meg (hogy mit mondtam neki mellékes). Mögöttem meg két fiatal 10-12 éves srác, akik eltévedtek és vezettem ki õket az erdõbõl. Az egy dolog, ha még engem elüt, de ha nem szólok õket is veszélyezteti.. Persze biztos vannak normálisak is. Ezért nem fogok ellenük fordulni, de ha így mennek ne csodálkozzanak, hogy nem szeretik õket.

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
még egy próba...most regisztráltam, asszongya 5 napig vagy 50 letöltésig elérhetõ...

Letöltés | ToldACuccot.hu - A hatékony és gyors fájlküldõ...

komlóiak megkapják e-mailben, nektek nincs lev.listátok?
No risk - No fun! :P