Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2011. June 29. - 20:32

Annyi, hogy a Mettyú gépezete által megtett út 90%-át figyelemmel kísértem és nem verte oda sose sehova. Hsználva van, de pl. a teló nem régi rajta.
A Fecske féle meg kitudja hogyan volt abuzálva, az a gyerek nem úgy néz ki, mint aki vigyáz rá.
Alkudj, aztán, hogy 160 v. 190 az már mindegy. Szerintem: de én nem akarok rábeszélni senkit semmire.
vagy nézd meg mindkettõt, hamár pécsiek...
A Fecske féle meg kitudja hogyan volt abuzálva, az a gyerek nem úgy néz ki, mint aki vigyáz rá.
Alkudj, aztán, hogy 160 v. 190 az már mindegy. Szerintem: de én nem akarok rábeszélni senkit semmire.
vagy nézd meg mindkettõt, hamár pécsiek...
Aktuális civil
Posted 2011. June 29. - 20:23

Vedd meg azt 180é! Jó az, és megmarad a HArdy is,(amit, ha a Metyyúét vennéd, úgy sem használnád!)

Posted 2011. June 29. - 20:04

Eh, hát ez azért már nem kispálya. Kellett nekik annyi mohácsit beengedniük az országba...
Fox Racing Truck, Trailer Stolen! - Pinkbike.com
Fox Racing Truck, Trailer Stolen! - Pinkbike.com
Posted 2011. June 29. - 19:39

Posted 2011. June 29. - 19:38

160ér olyat kapsz, aminél ez sokkal jobb mint amennyivel drágább...mondomveddmegbazmeg
Csatlakozom!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2011. June 29. - 19:11

Posted 2011. June 29. - 19:05

160ér olyat kapsz, aminél ez sokkal jobb mint amennyivel drágább...mondomveddmegbazmeg
Posted 2011. June 29. - 18:53

Skacok, de 210! annyit nem adok most bringára, úgy hogy van egy hardym is. Ha eladnám a hardyt 60é de nemfogom, akkor lenne 150-be a mettyújé.
De ha meg veszek egy olyan izé nagytelós középtekerõs dh bringát 160-é akkor van egy dh gépem meg a hardym is..
Nem így kõne gondolkodnom? Vagymiezmosmá mindenki ellenem fordul? ez a világ telljesen ki akar engem csinyáni? he?
De ha meg veszek egy olyan izé nagytelós középtekerõs dh bringát 160-é akkor van egy dh gépem meg a hardym is..
Nem így kõne gondolkodnom? Vagymiezmosmá mindenki ellenem fordul? ez a világ telljesen ki akar engem csinyáni? he?

Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:
Posted 2011. June 29. - 18:33

veddmegbazmeg! de én alkudnék, nem azér mer sok, hanem mer velem is mindig alkudoznak, és geci is vagyok még :-D
én nem szaroznék a 21ezresekkel, adnék neki 4db 54ezrest, és odanyögném neki hogy: tartsd + az aprót te mocskos állat! :-P
hamburgeres vid jóóó :-D
nekem kicsit túl ritkának tûnik a minta azon az új higjrolleren, ha vmi ennyire bevált, azon minek változtatnak? amúgy kipróbálnám
én nem szaroznék a 21ezresekkel, adnék neki 4db 54ezrest, és odanyögném neki hogy: tartsd + az aprót te mocskos állat! :-P
hamburgeres vid jóóó :-D
nekem kicsit túl ritkának tûnik a minta azon az új higjrolleren, ha vmi ennyire bevált, azon minek változtatnak? amúgy kipróbálnám
Posted 2011. June 29. - 18:26

Hát én réóta ismerem Mettyú, szerintem megelégszik 10db 21000Ft-os bankjeggyel is 
De ennyi pénzért én azon nyomban megvenném. Szerintem méretben is jó lesz neked.

De ennyi pénzért én azon nyomban megvenném. Szerintem méretben is jó lesz neked.
Posted 2011. June 29. - 17:28

ja nem 10 Ft írta elektronikusan küldött számítógépes levélben hogy 21.000x10ft... mitévõ legyek?
Posted 2011. June 29. - 16:39

Az idáig ok.
De ha most odaadja 10Ft-ért akkor megyek alsógatyába érte!
Mennyibe kerül he?
Valaki híjjamá fel ezt a mettyút, me tisztaideg vagyok, és különben is mekkora a bringa jó nekem?
De ha most odaadja 10Ft-ért akkor megyek alsógatyába érte!
Mennyibe kerül he?
Valaki híjjamá fel ezt a mettyút, me tisztaideg vagyok, és különben is mekkora a bringa jó nekem?
UMF Freddy 1 « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása
ez kell neked. Ez jó mindenre. Lefelé a környékre nem kell nagyobb és két tányéros, ergo felfelé is jól lehet vele menni. Csomó minden meg új rajta.
Posted 2011. June 29. - 16:36

Faszom a pucsítós picsába! minek kell ide is ilyeneket berakni? Má sehol sincs nyugta az embernek?...
Posted 2011. June 29. - 16:33

Posted 2011. June 29. - 15:49

Errõl a "tele van hambival" szövegbõl egybõl az a kép ugrott be, hogy a szádban egy kibaszott nagy hamburgerrel nyomsz le mindenkit, mint ebben a videóban a faszi 1:31-tõl:
Posted 2011. June 29. - 15:32

neked olcsóbb 5 éert viheted
-
DPD futárt meg csak azért nem vágtam nyakon, mert egyrészt elszelelt mársrész tele volt (van) agyomrom hambival.
leszorítósdit játszik mert nem tetszik hogy a sort elõzöm amiben õ is benne volt.
-
DPD futárt meg csak azért nem vágtam nyakon, mert egyrészt elszelelt mársrész tele volt (van) agyomrom hambival.
leszorítósdit játszik mert nem tetszik hogy a sort elõzöm amiben õ is benne volt.
Posted 2011. June 29. - 15:08

Dog,ez kéne,de dráága...azért nem vettem eddig is, mert kb félévente kell eccer ha ránézek hogy ereszt-e.
sx-még nekem egyszer lesz:)
Gabesz felbukkant itt a tv-nél:)
Délután valami szellem vagy ilysemi? itt van a kocsiban a bringa
sx-még nekem egyszer lesz:)
Gabesz felbukkant itt a tv-nél:)
Délután valami szellem vagy ilysemi? itt van a kocsiban a bringa
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2011. June 29. - 13:45

Ezek szerint ma nem is dolgozol? Aztarohadt! 
De szombaton szépen szétfaroljuk Pohorjét
Egyik éjszaka meg olyan szép füstölt húsokkal álmodtam, hogy csak na. Mondjuk elõtte pont azon gondolkoztam, hogy megint kéne venni valami tisztességes szalonnát, szóval nem csoda

De szombaton szépen szétfaroljuk Pohorjét

Egyik éjszaka meg olyan szép füstölt húsokkal álmodtam, hogy csak na. Mondjuk elõtte pont azon gondolkoztam, hogy megint kéne venni valami tisztességes szalonnát, szóval nem csoda

Posted 2011. June 29. - 13:42

Mózes!
Teccik!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2011. June 29. - 13:26

Roller 2 még jobban tisztul majd sárban?
Reggel elzsibbasztották a fél buccae-mat, aztán jött Mózes, kicsit dumáltunk!
Gipsz nem jó!
Geciszép egy álom!
Én meg tekertem egy SZART! Az elsõ kanyarban simán kijött a lánc a terelõbõl,foggalmam sincs hogyan, mert csak idegbõl tudtam visszatenni! Aztán valami zümmögõ berepült a sisakomba, azt sem tudom hogyan! Azután nem volt semmi! Ettem egy fasza szalonnás-tojásrántottát, desszertnek benyomok egy csokis-almás buktát! Kata meggyszörpje meg egyszerûen csúcs!
Reggel elzsibbasztották a fél buccae-mat, aztán jött Mózes, kicsit dumáltunk!

Gipsz nem jó!
Geciszép egy álom!
Én meg tekertem egy SZART! Az elsõ kanyarban simán kijött a lánc a terelõbõl,foggalmam sincs hogyan, mert csak idegbõl tudtam visszatenni! Aztán valami zümmögõ berepült a sisakomba, azt sem tudom hogyan! Azután nem volt semmi! Ettem egy fasza szalonnás-tojásrántottát, desszertnek benyomok egy csokis-almás buktát! Kata meggyszörpje meg egyszerûen csúcs!