És tényleg!
Nincs valakinek egy 70-es stucnia, csak egy fél órára?
Még jó, hogy nem rendeltem elõre semmit.
Kurvára nem tudom, hogy mi legyen...
Ha valakit érdekel, akkor ki mikor megy le Magyarszékre?
Ha nem is egész napra, de meglesném az OB-t!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
fóliázásnál Dhognál az igazság...sztem ezekhez a dolgokhoz odafigyelésre van szükség és te jobban odafigyelsz a sajátodra, nem csapod össze, szépen igényesen megcsinálod....munkahelyen meg, jó ez ugyse nézik, menjünkmá innen mindjárt 4 óra ragaszd fel oszt kész, bontsáegysört elment afõnök...ráadásul horror pénzt akarnak leakasztani, hûen tükrözi a magyar meggazdagodunkgyorsan állapotokat....
és tényleg 8-ad annyi, DE ha te nem szereted a baszakodós, pepecselõs melót akkor ne vágj bele valóban...
A váz nem rövid, de nem tudom, hogy kényelmetlen-e... o.O
Gabenszki, az pofátlanság, hogy holnap egy rövid tesztkörre föntmaradhasson?!
Mert az utcában nem derült ki.
Csak az, hogy baszottul lehet vele fordulni!
Ez meg disznókirály!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Vwy6nY78sZk&feature=player_embedded
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Gyönyörû idõ van Mariborban.
Holnapra 20 fokot írnak és borús idõ esetlegesen kis esõvel. Ezt a foreca-n, a szlovén meteo-sok meg simán borús 20 fokot. Szóval bringázásra ideális lesz
Azért a holnap reggeli legozásra kiváncsi leszek![]()
pontosan azért rapblás, mert 30-40 ezret elkérnek egy körbefóliázásért, amit HA ODAFIGYELSZ ÉS VAN ESZED, akkor pontosan a 8-adából meg lehet csinlni