Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Balázs, ma meló után tesztelek, de ha kicsi, akkor Gabesz az illetékes, mert egy tesztkörre kaptam kölcsön tõle!
Ez 50-es, szóval Esztinek tuti jó lenne... (Ha nekem nem. :P)

hidd el, hosszabb kell. de elsõre tuti fura lesz. legalább 4-5 tekerés, mire megszokod, és el tudod dönteni, hogy jó-e.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah beszéltem Ricsivel, és nekünk a következõ maribori kiruccanás úgy néz ki július 30-án lesz. Augusztus második hete túl messze van, szóval akkor inkább megcéloztuk ezt.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Balázs, ma meló után tesztelek, de ha kicsi, akkor Gabesz az illetékes, mert egy tesztkörre kaptam kölcsön tõle!
Ez 50-es, szóval Esztinek tuti jó lenne... (Ha nekem nem. :P)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
Thx)
Program nexttime;
Uses ész, nyugalom;
Begin
If tetvescigo=aproach , then merlegel (mennyirepofatlan, megutott-e)
If tullott a celon = true then call (Xen)
If megutott e = true then begin addigutom amigmozog leszarom;
End

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Ok Kokk!

Maribor szombaton játszik!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
agresszív koldus leütése = garázdaság :)

if "koldus agresszív" then call "112" and "add elõ nagyhalál, megbotránkozás, EKF...s...%/=+"

ma nem megyek bringázni mondtam már...sok minden összejött itthonra....
Sei, soku Si.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Stucni milyen? Esztinek kéne egy 40-50 körüli a mostani 80as helyett.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kiakasztó, hogy egy métert nem tudtam még a Stumpjumperrel menni.
De ha törik, ha szakad, ma valahogy tesztelem!

Ha ma sem jön össze, akkor viszem a stucnit, Gabesz!
Aztán lesz, ami lesz.
De remélem el tudok menni egy körre...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Én marha jól elvagyok a Holzfeller kormányommal (710 széles). Úgy hallottam ez alapjába véve DH kormány. Nekem jó, ha sokat emel, mert 188 magas vagyok és a monoblokk is 60mm magasan van. Ezért kellet lóbaszó nagy és magas stucni.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
nem mert önbíráskodsz, meg nem feltétlen jogos az önvédelem, ne adj isten ha lenne védõügyvédje aki lelkes még kitér a küzdõsportos múltadra és azért két évig terjedõ szabadságvesztéssel a jutalom..ha súlyos akkor plusz egy év
ha rádvágja hogy aljas indokból, azaz mert csak pusztán idegesített úgy a súlyos testi sértés esetén egy évtõl öt évig...
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Ha mászni is akarsz, akkor még inkább felejtõs a széles kormány. Amúgy nem kell nagy emelkedésû, nagyon jól lehetett ezzel is menni lefelé a meredek gyökeresen. Túrázáshoz meg teljesen felesleges a széles kormány.
A 680-nal jól elvoltam itt a Mecsekben, de Mariborba a nagy tempó miatt kell a szélesebb...
Mondjuk valószínû egy Jakab-hegy, Éger tetõ nyomon is érezhetõ nagyobb stabilitás.

Eléggé mászós stílusban megyek, mindenhol feltekerek. Lefele szeretnék döntegni, ami belefér, de most volt egy nagy esésem és visszavettem. Minden (komolyabb) esésem nyomos vagy vízmosásos részen volt, kitekeredett a kezembõl és befordult a kormány. Pont a Jakab hegyrõl lefele húztam volna szét a kezem még 2-3cm-t minimum, a külsõ felét fogtam a markolatnak, de azt is kevésnek éreztem. Valószínûleg a mászás miatt 700-720 körül lenne az optimális.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
csajos kocsis video ! 1.05 cép
csak a kocsikból alig látszik valami.. ennyire nem jóka csajok azé
ladást nem bírtam 2 percnél tovább:)
ja,csavart tudsz venni tájténiumot is akár internet pont kom-ról , dea kkor már csapággyal együtt vedd sztem
-
xen , egy kérdés.. van egy nagyon agresszív cigó a ferencesek utcájában kéreget majd kötekszik minen reggel, engem meg Esztert is megtalált, ha csak úgy leütöm akkor az nekem lesz nem jó ugye?

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
tuti nem...kétszer szedtem szét a forgáspontoknál, a rugóstagét 6x és már nincs menet csak a végén a csavarnak....szóval ez szerintem a gagyi anyagtól van..

egyszer kipróbálok egy ilyen nagy kormányt :) bár a mostani az még szeirntem pont olyan kompromisszum, amivel zöld háromszögön,vagy kis csikicsukin el lehet férni para nélkül..

annyira profinak érzem magam hogy két monitoron dolgozok :D:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Igen, fárasztó? Most tervezek 660-ról 760-ra szélesíteni, ha sok lesz, vágok belõle. Csak nem tudom ha szélesebb, jobb lenne-e a nagyobb emelésû, mivel eleve elõrébb fogok dõlni, az valamennyit kompenzál.

Ha mászni is akarsz, akkor még inkább felejtõs a széles kormány. Amúgy nem kell nagy emelkedésû, nagyon jól lehetett ezzel is menni lefelé a meredek gyökeresen. Túrázáshoz meg teljesen felesleges a széles kormány.
A 680-nal jól elvoltam itt a Mecsekben, de Mariborba a nagy tempó miatt kell a szélesebb...
Mondjuk valószínû egy Jakab-hegy, Éger tetõ nyomon is érezhetõ nagyobb stabilitás.

lehet vajon csavar kit-et kapni a reign-hez? valami hihetetlen mértékben nyalódik minden...mintha valami ipari fröccsöntött gagyi lenne..

Nem lehet, hogy túlhúzod õket? Nem mindent kell megtépni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
tegnap amit mentem,az eléggé jó téma,sok fel-le patakon vagy 10x mész át, szép helyen is van, kajálni is elég jókat lehet...ha van kedv hétvégén mennék megint..

lehet vajon csavar kit-et kapni a reign-hez? valami hihetetlen mértékben nyalódik minden...mintha valami ipari fröccsöntött gagyi lenne..

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Igen, fárasztó? Most tervezek 660-ról 760-ra szélesíteni, ha sok lesz, vágok belõle. Csak nem tudom ha szélesebb, jobb lenne-e a nagyobb emelésû, mivel eleve elõrébb fogok dõlni, az valamennyit kompenzál.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nemnem, ezen a hétvégén én nem megyek.
Legközelebb úgy néz ki augusztusba megyünk...
De addig tényleg kéne valami rendes kondit összeszedni, mert most az elsõ két kör végén fogni alig bírtam. Hiába ez a széles kormány kurvajó stabillá teszi a bringát, de jóval fárasztóbb.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Zsír, akkor a hétvégén egy 2 napos Mariborozás? Csak azért, hogy nehogy elveszítsd a kondit, amit összeszedtél.. :)

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Maribori képek jók...a pálya 90 %-ban kipipálva...útátugrás is meglesz következõre!

tomi hívlak majd sztem estefelé, mert ma van egy pici dolog itthon, tegnap meg elúszás volt a melóba rendesen....

Jaja, következõ alkalommal szintet lépünk megint :D

Jóvan hívjál mindenképpen mielõtt jössz, mert lehet nem leszek otthon. De kb. 15 perc alatt hazaérek ha kell (sõt jó indok mindig kell a rokoni látogatásból való lelépéshez ;) ).
De napközben is fel tudok ugrani akár. De akkor is kell kb. 15 perc amíg hazaérek bringával.

Még mindig érzem az alkarom, combom. Nem is sprinteltem most lefelé :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Maribori képek jók...a pálya 90 %-ban kipipálva...útátugrás is meglesz következõre!

tomi hívlak majd sztem estefelé, mert ma van egy pici dolog itthon, tegnap meg elúszás volt a melóba rendesen....

"megváltozott a menetirány vagy mi a faszom!?"

Sei, soku Si.