Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,930 posts
Volt reggel 7es tekerés.:D
Találkoztam nyuszival fölfelé,meg õz bakkal,kis mókussal,meg még egy nyúllal a toronynál.Lefelé meg egy növendék lábatlan gyíkkal!:)

Du kései volt ,mert szopatott a fõnök Kaposváron...!:mad:

De gurultam egyet!:D

Holnap Kanizsa,péntek Pest,szombat Maribor...:D

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Ezezmiezez????? Ilyen majd leeeeeessZ?

Feltöltött kép

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, mondjuk ma olyat hallottam, hogy a BATban meg csökkentgetik az emberek fizetését...
Jóvan örülök, hogy van munkám, meg ilyenek, de vannak olyan dolgok, amiktõl kopaszodok ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Nálunk ma csak 20 embört rugtak ki, képzeld mennyire maradt munkakedve a többieknek:-(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jajj, ez a mai BAT móka nagyon nem hiányzott a szervezetemnek. Egész nap Maribor flesseltem :D
Mondjuk lehet ez ilyen öngyilkos hajlamok kitörése volt, és azért akartam az útátugrást, meg a nagy drop-okat...

Itten meg két projektorral szopnak, de csak nem akar jól mûködni. Most pl. klónozva van a két kép, de csak az egyiken van egér...

Nem akarok ma már dolgozni!!! Pedig kell :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
én gurulnék vmit úgy 6 körül...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akár hogy is nézem, ma innunk kéne... :P

Ma valaki teker, vagy csapat?
Lehet, hogy inkább tekernék, de valamit menni kell!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
A híres olasz, Livigno Mottolino Bike Park várja az összes szakág képviselõjét, a cross countrytól a downhillig vadiúj nyomvonalaira! Most extra szolgáltatásokban részesülhetsz díjmentesen!

Június 11-én megnyitotta kapuit a Livigno Bike Park a 2011-es szezonra. Újdonság számba megy, hogy már a Gravity Card is érvényes az olasz kerékpáros paradicsom pályáira!

A pályákat folyamatosan fejlesztik, karbantartják, hogy mindig legjobb körülmények között tudjanak kerékpározni a vendégek. Az északi részen nagyon sok újdonság található, mint például az új fából épített north shore rendszer. Legyen szó freerideról, enduroról, dirt jumpról vagy single trailrõl, az északi parton vagy a Swatch felfújható trükktanuló párnán - minden rider megtalálja, amire szíve vágyik Livigno lejtõin miközben lélegzetelállító kilátás tárul elé. Egy szép nap után, ha felmutatod felvonóbérleted a Birrificio Livignoban egy ingyen sört kapsz 5.30-tól 7.30-ig! Valamint az esti buliba Miky’s Pubjában 11 után még egy ingyen ital vár rád! Kell ennél több?!

Nappal kerékpározás, este pedig party – Livigno a legjobb hely a nyaralásra! És ez még nem minden! Ha feliratkozol a Mottolino honlapján a hírlevélre a következõ kedvezményekben és szolgáltatásokban részesülhetsz felvonójegyeddel:

Ingyen shot Miky Bar-jában
Ingyenes belépés a Kokodi Discoba 1:30ig
Alegra après bike-ban 10% kedvezmény az ételekre
Bivio Hotel-ban 10% kedvezmény az ételekre és italokra
Larix Park-ban 10% kedvezmény a kalandpark belépõ árából
Kuhstall pub-ban egy ingyenes Mojito koktél
Birrificio Livignoban egy ingyen sör (5.30 és 7.30 között) és 10% kedvezmény az ételekbõl
Hírlevél feliratkozás ITT!

Trond Hansen, Brandon Semenuk, Martin Söderström és Paul Basagoitia visszajáró vendégek!

Livigno nem csak kerékpáros ösvényeirõl híres, mivel adómentes övezet, így a vásárlás egyik paradicsoma. A helyi konyha különlegességekrõl nem is beszélve!

Általános tudnivaló:

Livigno a nyári sportok mellette, a téli sportok mekkája is egyben, beceneve a „Kis Tibet”. Egyedülálló hegyi környezete kiválóan alkalmas a különbözõ kerékpáros sport ûzõi számára. Nem kizárólag a lejtõzõknek kedvez, all mountain szakágtól a road stílusig mindenki megtalálja a számára kedvezõ nyomvonalat. A tengerszint feletti magasság 1816 m, és összesen 3200 km-térképezett pálya. 2005-ben a UCI downhill Világkupa egyik állomásának adott otthont. Lenn a völgyben több, mint 250 vámmentes boltban vásárolhatunk kedvünkre. Közvetlenül a Európa szívében, Livigno könnyen megközelíthetõ autóval vagy vonattal . A szállodák pedig külön a kerékpáros turizmusra vannak berendezkedve.

Ha kedved kaptál, ne habozz és látogass el nyáron erre a csodálatos helyre! Megéri!

További képek és részletek: Standmag.hu

ez sem lenne rosz...
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

na b+ én meg kb 5éve voltam elõször lebaszva hogy vagy nagy vagy kis bringát vegyek :D :D

de bírom ugyan ez volt az ájfonnal meg a mac géppel is ..aztán most meg az a zisten.. :D

én péntek-szombat-vas balatony szóval tényleg többször ivóst kéne..vagy péntek nem megyek még fel..

De te renitens vagy! Mész a saját fejed után:D:D:D... Szörnyûûûûûû...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
na b+ én meg kb 5éve voltam elõször lebaszva hogy vagy nagy vagy kis bringát vegyek :D :D

de bírom ugyan ez volt az ájfonnal meg a mac géppel is ..aztán most meg az a zisten.. :D

én péntek-szombat-vas balatony szóval tényleg többször ivóst kéne..vagy péntek nem megyek még fel..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts

De kiráály:
Mark Weir's Ranch - Pinkbike.com

Baz ez wow!:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az a tekerõs-csapatós az nagyon király!
Felzárkóztunk Zapathoz, meg Atushoz, akik már régóta tudják, hogy ez kell és most már mindenkinek van ilyesmi bringája, menjünk ilyen köröket!

Jajjjajjjj... Szombaton esküvõznöm kell.
Úgyhogy muszáj lesz többször inni!
:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
De kiráály:
Mark Weir's Ranch - Pinkbike.com

Háát és eez:
http://dirt.mpora.co...ing-reborn.html

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jah, pénteken jöhetnek haza valószínûleg, úgyhogy lehet, hogy szombat lesz. Vagy mittomén...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Ncsos lehet Pénteken az ivászat? Nekem csak az jó sajna.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Ákos! A cikk megtalálható itt a neten is?

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Ebayrõl küldenek nekem cuccot! Csak, hogy tudjam kit várjak!

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Ámberek!

A Royal Mail-nek melyik csomagszállítós cég a partnere idehaza? Ich bin hülye, so don't find it sehol!

Úgy érted a ParcelForce-nak? CRC miatt érdekel? Mert akkor DHL.

Aktuális civil

Lory-B

Lory-B

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Gratula a Bánkosok német diviziójától is!!!

Naaaahhh,, yeeeeaaahhh:
Soós Gergõ, 3750 g, 51 cm, 7:20 perc, Pécs, Magyarország, Európa, Föld bolygó!
Köszöntjük a planétán KisGergõt:D:D:D!

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Magyar Posta.