Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2011. július 12. - 21:13

Írta 2011. július 12. - 21:06

3 ryd never dies:)
usura alapmû, szerettük is anno!
-
hamvaji pig hihetetlen mit kap a szakmától a "dábtepp" meg az "én találtam fel a modern tánczenét" -ért .. nem baj kapja csak megérdemli
usura alapmû, szerettük is anno!
-
hamvaji pig hihetetlen mit kap a szakmától a "dábtepp" meg az "én találtam fel a modern tánczenét" -ért .. nem baj kapja csak megérdemli
Írta 2011. július 12. - 21:02

Írta 2011. július 12. - 18:18

Jesz, megjött a Nokia X2-m. Ha valaki gondolkodik teló váltáson, akkor végülis nem rossz választás, 5Mpix kamera, meg hangos sztereó "hangszóró". Igazi parasztdiszkós eszköz

Írta 2011. július 12. - 18:14

Írta 2011. július 12. - 16:40

nam para,csak nyûgös voltam mert 3nap nem aludtam semmit,aztán el is aludtam a vizben fekve
Facebook elhagyása ... | Facebook ezek akár mi is lehettünk volna:D

Facebook elhagyása ... | Facebook ezek akár mi is lehettünk volna:D
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2011. július 12. - 15:59

Atus, az van, hogy annyira elfelejtettelek, hogy nem csak az autót nem vittem el, de órák óta számolgatom, hogy hogy lehet nálam több rosé, mint kéne... 
És most jöttem rá!
Szal az autóért boccs, a bort meg viszem, de nem most, mert kifingtam és izzadok, mint egy ló és még mennem kell Tekeresre bort árulni...

És most jöttem rá!

Szal az autóért boccs, a bort meg viszem, de nem most, mert kifingtam és izzadok, mint egy ló és még mennem kell Tekeresre bort árulni...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. július 12. - 14:58

Ezúttal köszönom Zap-nak és Mettyúnak, a hatalmas segítséget, amit nyújtottak a Szombati napon kinnt nálunk.
Köszi mégegyszer--jól haladtunk!:-)
Köszi mégegyszer--jól haladtunk!:-)
Írta 2011. július 12. - 11:14

Szerencsétlen barmok: lejönnek a túl meleg erdõbõl az elviselhetetlenül forró városba...
Annyi az ügyfél, hogy le fog jönni az Energia Hivatal és mindenkit megbasz itt, hogy mivanmá.
Annyi az ügyfél, hogy le fog jönni az Energia Hivatal és mindenkit megbasz itt, hogy mivanmá.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2011. július 12. - 10:45

Meg a kurva biciklisták elveszik az életterüket!
Azért leégett hassal nehéz aludni, de a fáradtság mindig gyõz...
Azért leégett hassal nehéz aludni, de a fáradtság mindig gyõz...
Írta 2011. július 12. - 09:44

Írta 2011. július 12. - 08:13

Csajom mesélte, hogy a Blaha L. utca környékén is láttak már vaddisznót.
Ja tegnapelõtt meg a Szigeti út déli járdája mellé szállt le egy gólya, szinte az orrunk elé és totál diszorientáltan téblábolt jobbra-balra és mintha lihegett volna. Talán napszúrás
1-2 méterre meg is bírtuk közelíteni. Járókelõk telefonnal fotózgatták, hogy ez most itt mit.
Ja tegnapelõtt meg a Szigeti út déli járdája mellé szállt le egy gólya, szinte az orrunk elé és totál diszorientáltan téblábolt jobbra-balra és mintha lihegett volna. Talán napszúrás

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2011. július 11. - 22:01

Úgy nézek ki, mint Günter elsõ nap után a Balatonon. Bealudtunk a parton...
Ma már nem rakok fel képet, mert a szombatival együtt olyan ~800at kéne átnézni.
Márió:
A csajok basztak felhívni, mert én kiraktam õket Siófuckon, és mentem Zamárdiba. Találkoztam Zsoloval, Varga Danival (aki Rékát kísérgette). Aztán a szobalányok éjjel háromkor végül bejöttek körömlakk lemosóval hekkelt jeggyel, és 7ig buliztunk. Aztán volt autó tetején táncolás, meg hát csúnya leégés a végén...
De van 2 tubus körömvirágkrémem, remélem használ...
Jah, volt ilyen is

Ma már nem rakok fel képet, mert a szombatival együtt olyan ~800at kéne átnézni.
Márió:
A csajok basztak felhívni, mert én kiraktam õket Siófuckon, és mentem Zamárdiba. Találkoztam Zsoloval, Varga Danival (aki Rékát kísérgette). Aztán a szobalányok éjjel háromkor végül bejöttek körömlakk lemosóval hekkelt jeggyel, és 7ig buliztunk. Aztán volt autó tetején táncolás, meg hát csúnya leégés a végén...
De van 2 tubus körömvirágkrémem, remélem használ...
Jah, volt ilyen is

Írta 2011. július 11. - 21:40

tour-os vid meredek, durván benézte a citroenes!
aki nem fészbúkozik annak itten aszondom, h szombaton lesz nálunk 1 kis ereszd el a hajamat happening! gyertek!
aki nem fészbúkozik annak itten aszondom, h szombaton lesz nálunk 1 kis ereszd el a hajamat happening! gyertek!
Írta 2011. július 11. - 17:00

Írta 2011. július 11. - 16:22

Írta 2011. július 11. - 14:51

Van egy eladó XT elsõ agyam, ha valakit érdekel, crcn 2-t raktam a kosárba 1 helyett és már nem akartam variálni.
Írta 2011. július 11. - 13:48

Írta 2011. július 11. - 13:38

“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Írta 2011. július 11. - 12:26

Beverly Hills-t csináltam a Szecskából! Csak menõbben, mert egyszerre 3 csillagot tettem le!
Buli jó volt, hogy kívántam a gyrost, szar volt nem megenni!
Tegnap Lelle überelt mindent! Lángos, pala, naplemente, enyhe szél! Fasza volt!
Kéne a héten tekerni, de nem tudom menni fog é!?
Hétvégén meg mégnaygobb faszaság lesz! jjjííííhhháááááá

Tegnap Lelle überelt mindent! Lángos, pala, naplemente, enyhe szél! Fasza volt!

Kéne a héten tekerni, de nem tudom menni fog é!?
Hétvégén meg mégnaygobb faszaság lesz! jjjííííhhháááááá