Tomi, hogy mégszebb legyen, a pálinka betárazva!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2011. August 12. - 16:46
Gabesz, csapatnék én, de nem veszed fel...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2011. August 12. - 16:45
Posted 2011. August 12. - 16:41
ez a mi csapatunk mások melóznak érzés ez tök jó. és nagyon fasza idõ volt. lefelé láncszakadás. tecánál még mindig jó a sör, városban pedig sunakazal minden felé. ilyesmi.
crc-rõl vki?
skoda, ráadásul h4 izzó van benne. mind2 gyári 1 évet bírt. csak amit utána raktam bele az vmi gagyi lehetett(köhömm gyári készletbe volt)...vagy túlfesz probléma lesz. kiderül.
crc-rõl vki?
Renault?
skoda, ráadásul h4 izzó van benne. mind2 gyári 1 évet bírt. csak amit utána raktam bele az vmi gagyi lehetett(köhömm gyári készletbe volt)...vagy túlfesz probléma lesz. kiderül.
Posted 2011. August 12. - 15:39
Fuh, ez jó volt, de erõm az nincs semmise. De most majd legalább heti egyszer menni kell, mert én azt mondtam!
Tecánál sör meg tészta, és utána egy városi seggnézés a Király utcában. Hát alap egy nap volt már eddig is, és még nincs vége
Tecánál sör meg tészta, és utána egy városi seggnézés a Király utcában. Hát alap egy nap volt már eddig is, és még nincs vége
Posted 2011. August 12. - 13:16
Vizmûdomb-kisvasút szakaszon felfestették a zöld + jelet, tegnap annyi turista jött rajta szembe , hogy esélytelen volt egybe lemenni rajta, poráz nélküli kutyákat sétáltató csávó, stb szal figyeljetek. szépen átmásztak amugy a torony végi részre is szal kurva jó...
Jah és kösz a crc-s kérdésre a válaszokat csak most jutottam oda hogy elolvassam:)
Jah és kösz a crc-s kérdésre a válaszokat csak most jutottam oda hogy elolvassam:)
Posted 2011. August 12. - 11:47
sunáshasoncsúszóskép kurvanagy!
kiéget elöl mind2 tompítottam. ilyen nem igen szokott lenni. a balosat ráadásul 2hete cseréltem.
Renault?
Posted 2011. August 12. - 11:38
Visszatértem Magyar honba!:cool2:
Rohadt jó volt,hely idõ.........!!Menni kell még egyet!!!
A Karlovacko hiányzik,de pótoljuk majd Sopronival!!
Meg menjünk egyet csapatni,mert hiányom van!!
Rohadt jó volt,hely idõ.........!!Menni kell még egyet!!!
A Karlovacko hiányzik,de pótoljuk majd Sopronival!!
Meg menjünk egyet csapatni,mert hiányom van!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2011. August 12. - 10:26
Posted 2011. August 11. - 21:31
Posted 2011. August 11. - 17:34
sunáshasoncsúszóskép kurvanagy!
kiéget elöl mind2 tompítottam. ilyen nem igen szokott lenni. a balosat ráadásul 2hete cseréltem.
Zsótti, én 7végén kõszegen leszek, pedig jönnék...végre 1 buli ami gyalog is 2percnyire lenne
holnap szabiiii! csapatás rulez
Zsótti, én 7végén kõszegen leszek, pedig jönnék...végre 1 buli ami gyalog is 2percnyire lenne
holnap szabiiii! csapatás rulez
Posted 2011. August 11. - 15:59
hagyadmá' bármelyik képpel nyernénék:) Punna meg szerintem örül ha inkognitóba lehet nálunk
De szerintem a közös szülinapra kéne dobni egy nagyot..
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2011. August 11. - 15:38
Posted 2011. August 11. - 13:40
Posted 2011. August 11. - 13:27
Mondjuk gondolkodtam rajta, hogy valami házibulis képet feltöltök a Tuboarding-ra, mert hát tuti nyernék némelyikkel 
60 liter sör, DJ, meg személyzet jár a nyertesnek, de pl. a Punnany is ad valahol ilyen "koncertet"...
60 liter sör, DJ, meg személyzet jár a nyertesnek, de pl. a Punnany is ad valahol ilyen "koncertet"...
Posted 2011. August 11. - 12:22
az milyen már a mikor így sunyulva mész a városban éjjel és van nálad elõre fõzött virsli,meg két jéger,hogy valahol úgyis házibuli van:D
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Posted 2011. August 11. - 11:47
Elcsúszok én is akárki elõtt. Még akár pofán is baszom a bringámmal véletlenül 
Mondjuk Mariborban nem szoktak általában ilyenek állni a kedvenc hasoncsúszós helyeimen...
A három virslit megfõzve viszed a buliba, vagy még becsomagolva?
Mondjuk Mariborban nem szoktak általában ilyenek állni a kedvenc hasoncsúszós helyeimen...
A három virslit megfõzve viszed a buliba, vagy még becsomagolva?
Posted 2011. August 11. - 10:43
Tomi, nem a csúszás a lényeg, hanem a gáré. 
Bucibeka: ezennel köszi a meghíjást, elképzelhetõ, hogy kijutok, bár az útlevelem lejárt (de majd a zöldhatáron átvágok valahogy).
Úgyis azt álmodtam, hogy elindultam valami buliba 3 virslivel, esetleg ezt az álmom meg is valósítom.
Bucibeka: ezennel köszi a meghíjást, elképzelhetõ, hogy kijutok, bár az útlevelem lejárt (de majd a zöldhatáron átvágok valahogy).
Úgyis azt álmodtam, hogy elindultam valami buliba 3 virslivel, esetleg ezt az álmom meg is valósítom.
Aktuális civil
Posted 2011. August 11. - 09:56
Ilyen hasoncsúszós eséseket szoktam én is bemutatni Mariborban, akkor menõ vagyok?
Posted 2011. August 11. - 09:48
Kufirccal és tekeréssel kezdõdjék minden tisztességes munkanap. Üsse sóder, a víkend is...!
Bazijó volt fél 8-kor a Király utcában padkázgatni (csüt 10-re járok gyapotot szedni).
Bazijó volt fél 8-kor a Király utcában padkázgatni (csüt 10-re járok gyapotot szedni).
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2011. August 11. - 07:35
Nekem meg hivatalból ki kell mennem kóstolni és helyzetfelmérni:)!
Baszki, 8°C volt reggel!
Tegnap este is fáztunk az erdõben! De lehet, hogy ma is megyek Ádámmal egy Torony-haza kört. Van kedve valakinek?
Az aktuális Dirt pedig kibaszottjó. Egyre több benne az enduro, nagyon jók a fotók, tesztek és iszonyat cikkek vannak benne.
Majdnem le-whippelte a gáré divatos napszemüvegét:
Baszki, 8°C volt reggel!
Tegnap este is fáztunk az erdõben! De lehet, hogy ma is megyek Ádámmal egy Torony-haza kört. Van kedve valakinek?
Az aktuális Dirt pedig kibaszottjó. Egyre több benne az enduro, nagyon jók a fotók, tesztek és iszonyat cikkek vannak benne.
Majdnem le-whippelte a gáré divatos napszemüvegét:
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Sign In
Create Account

Back to top