Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

Ez szerintem nem is megy Lapisra, és nem érint betont (ha jól nézem). És Orfûrõl indulnál, nem (az a központ)?
Tripammer-fánál van vége, vagy a vadászháznál?
Szép útvonal, de nem túl izgalmas...

Lapisi elágot ki akarom hagyni, ott millióan lesznek, meg láttam már eleget :) A Vadászházhoz mennék Vasárnap. A bringaút remeterétig, végig a szakasz mellet megy, kétséges, mennyire lehet majd használni, ezért mennék az erdõben.

Az elején ne hagyd ki a patakmedret és a Nagykõ-oldalt!

Ez hol van? Szívesebben megyek végig technikásabb, izgalmasabb részeken, de nem ismerem, hogy azok merre :) Vissza Orfûre több idõnk lesz, szerintetek merre menjünk? :)

Tudnátok ajánlani egy útvonalat nedvesebb idõre is?

Elõre is kösz nektek.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha esik, vagy 1 héten belül esett, akkor ne erre menj. Ennek az útnak egy jó része agyagos dózerúton megy. Száraz idõben, mint a beton, de nedvesen...
Szar idõben az Orfûrõl induló bringaút Remete-rétig, onnan pedig a Z+ Lapisig. Nem tudom pontosan az IRC etapjait, de a lapisi kanyarkombináció szinte minden rallyban bennevan...
Száraz idõben a sárga jelzés a legjobb, csak tényleg unalmas.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ez szerintem nem is megy Lapisra, és nem érint betont (ha jól nézem). És Orfûrõl indulnál, nem (az a központ)?
Tripammer-fánál van vége, vagy a vadászháznál?
Szép útvonal, de nem túl izgalmas... felfelé nagyrészt két nyomsávos döngölt, kaviccsal szórt út, a végét nem ismerem, de idén megnézem. Az elején ne hagyd ki a patakmedret és a Nagykõ-oldalt!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
A kék túrának az a része, ahonnan indulnál lemegy egy völgybe majd egy tekerhetetlen, szûk ösvényen kell visszamászni. A sárga kerékpárúttal való keresztezõdés után a sárga négyzet talán még elmegy, a zöld viszont nem valami jó (kijárják lóval, sáros). Mindenképp a sárga kerékpárutat ajánlom bános felé (mégha hosszabb is), a lapis közelében pedig nem tudom hogy lehetne a betont levágni.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás
Köszi szépen.
Benyomnám az egyik napi menet tervet. Vélemény, van van jobb útvonal ajánlatotok?
Feltöltött kép

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
A kempingbõl volt rajt felfelé, a rádiótorony irányába, a toronytól le a minigolf-pálya felé, majd oldalazva a követte a betonutat a strand felé. (Volt benne pár hurok, azokra nem nagyon emlékszem és nehéz is elmagyarázni!)

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás
Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy hol volt pontosan a régi XCO pálya a Orfû mellett? Esetleg egy térkép, pályarajt is jól jönne.

Más. Mecsek rally IRC alatt bringával akarok mozogni (terv is van már rá, merre). akar valaki csatlakozni? :)
Csináltam is hozzá két tervet merre mozognánk (Orfû központ). Ha valakit érdekel, benyomom és le lehet csekkolni.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ken Block shit nagyon nagy!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jaja egyszer nézõs, de látványra fasza!

Vékony-szõke-nagymellû!
Kösziiii! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Marci linkelt nekem, én linkelek neki!:D
Feltöltött kép

Jó ez a Ken B., de annyira nem villanyoz fel, hogy egynél többször nézzem meg!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mégha nem is a világ legjobb rally-sa, azért kurvára képben van és nagyon jól meg van csinálva... ;)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=btViXvIDsi0

A gorilla az lol!

Estére:

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Ha összejön megfelelõ mennyiségû rendelés, tudok hozni a biker-tõl cuccokat jó áron. Ha bármi kell, keressetek priviben.

MadeIn

MadeIn

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Csak úgy mindenkinek...

Ride or die, but never give up!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

vettem félkész lidlis lasagnet. de még délben. mire hazaértem szépen megolvadt a sajt rajta. remélem azért nem romlott + ilyen hamar. ha még is, legalább kiderül mitõl fosok holnap :-)

Márijjó, jól áll a pinaszõõr ;-D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
hát igen..reggel nem voltam képernyõ képes...meg kellett szabadulnom..:/
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Buci vazze! Levegõõõt!

Marci: privi ment.

Márió: jézuskám:D!

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Ryan Leech már rég megmutatta, hogy síneken meg sodronyon (sõt, LÁNCON is!!!) merrehányméter, ráadásul 26"ossal.

Danny nagyon szépen dobálja magát...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

a bajsz

Yie! Most nekem is bajsz van! Hi5!

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez kész má' megint...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ShbC5yVqOdI

Jaja, 70 fölött én is nagynak tartanám, de most az ugrálóson van 66-os, a tekerõsön 64-es és a dh-n 68,5-ös.
Mindegyik költözik.
Kipróbálok a dh-n valami hetvenvalahányasat, a 68,5-ös megy a tekerõsre és kéne még valami az ugrálósra...
Arra keresek 70 körülit, de akkor Shoshi féle kiesik, mert drága, Zapaté meg szerintem túl sokat emelkedik.
valakinek valami egyéb? :D

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Zapnak igaza volt... A gugli a barátom...csak mindig elfelejtem!

Egyébként már kész is, minden múkodik!:)

Hálám jeléül:
Feltöltött kép
Így tocsogjon:
Feltöltött kép

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!