csak nem új telód van Attus?
Nem.
Mivan? Visszaküzdötted maga az élõk sorába?
Ide is BSZ!
http://t3.gstatic.co...jufu2mHJZrU611D
Google>ass erre ezt adja ki!
csak nem új telód van Attus?
reggel mire felnéztem a telefonból már otse voltál!
milyen a teló ami eladó?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
reggel mire felnéztem a telefonból már otse voltál!Van.
Ti Jakab hegyrõl egyenesen Kájránóba mentetek???
Én meg el sem indultam, pedig lehet, hogy el kellett volna...
Csak elhúzódott a villányi karika.
Ma valaki Orfûs csobbanós kört?
A tegnapi nagyon fasza volt, Kíra lement elõre kocsival, én átkalandoztam a hegyen, rendeltünk pizzát a stégre, pancsolás, aztán haza.
Ma kb ugyan ez, csak közben építünk egy rohadt nagy eldobót a hosszú vitorlás stég végére, Maro meg ad waterjupm bringát!
simán el tudom képzelni:) mennyire tudtam hogy haza kell jönni:D
valakinek szimpla villája a giantba eladó?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.