Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Tényleg le van zárva a Rókus sétány is, és állnak itt-ott rendõrök is. A terrorizmus a szomszédban van!

Na, sütök valami tarját.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem kell nekem az a merci és kész! :D
Bakker a patronok árából majdnem tudnék venni egy új alap nyomtatót. Faszom. Még kitalálom mi legyen...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nyomtató itt is van, de nagyon fogytán van a patron. hp deskjet 5652

Tomi, az a merci KELL neked. értem?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Höh, én meg nagy nyugodtan dolgozok?
Levélbombát kapott egy pécsi gyermekorvosi rendelõ? | Kék hírek, bulvár | Baranya | bama.hu BAMA
A végén veszélyességi pótlékot kell kérjek...
Mondjuk nem volt semmi nagy szirénázás, de lehet nem is hallottam volna fülhallgatóval a fejemen hangos zenével.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Feltöltött kép

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Áhh, most csak a szám jár, mert én vigyázok a kölkökre... Majd hétvégén megtisztulok Majorka felé, utána meg heverés a Balcsiban!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
sho elment az Iron eszed? : / : )
a tárcsát úgy értettem hogy mi a legkisebb amit felrakhatok, mer ugy pl a totemre fel se lehet rakni 160 tárcsát, még tán 185 se..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Milyen tinta kell bele?

CANON PG40 meg CL41
Sei, soku Si.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szerintem meg nagyon jó idõ van. Kéne futni egy tornyot.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát itt az irodában elég jó idõ lenne, de ha nem nyitunk ablakot, akkor nincs levegõ, ha meg nyitunk, akkor dõl be a meleg. Otthon a tetõtéri ablakokra én is terveztem fóliát rakni, de a nyár elején nem volt rá szükség, most meg már minek... Ezt a hetet még kihúzom, vagy megdöglök...

az én nyomtatóm szerepelt már ott..oda is adnám szívesen...csak nincs benne tinta...

Milyen tinta kell bele?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
az én nyomtatóm szerepelt már ott..oda is adnám szívesen...csak nincs benne tinta...

túrázók kemények...
Sei, soku Si.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Júpíszí fájbörnet megrendûve!

asdfasdfasdf

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ez a cikk engem is felbaszott. Ehez nem egyszerûen kellett balfasznak lenni, vagy valamit benézni, hanem full fogalmuk nem volt semmirõl. És ezek miatt ne bringázz, mert nekik az veszélyes. Tiltsák be a túrát is az erdõben.

Ez az idõ egész elviselhetõ Orfûn, de már ott is meleg volt, ezért kettõkor hazatipliztünk. Bealufóliáztam az ablakot és így jó az idõ bent is, csak hamar elszívjuk a levegõt és abból nincs utánpótlás....

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerintem 160-tól felfelé bármit rakhatsz rá megfelelõ adapterrel...

Engem annyira idegesít az eltévedõs dolog, hogy el akarok menni megnézni mennyire kell bénának lenni ahhoz, hogy ott eltévedjen az ember. :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
ez az eltévedõs cikk rendesen felidegesített.. az idiotizmus netovábbja, halmozva.
a merga jó lenne, ha lenne pénz fenntartani és nem ezüst színe lenne..
és immár van hátsó kerekem is.. már csak a 2.sz. reboundcompression róka kell hogy megérkezzen oszt gurulás! még nem tudom milyen gumit rakjak fel, de szerintem a Magasan Gördülõ lesz hátul, elõl pedig a Kegyenc egyik puha verziója.

a van rc2 milyen tárcsát igényel? lehet 160 is? lusta vagoyk googlezni

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ehem, ez nem mindig szokott összejönni... Ismeretlen nyomtatót nem szívesen próbálgatnék élesben. Lehet eszi a papírt, 3 oldal után lefagy, a hosszú soroknál beragad a fej, és még a drivergondokról ne is beszéljünk :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Hát inkább olyan kéne ami tuti mûködik is :D

is.

Hát jobb mint a semmi, és legalább kipróbálod nekem:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát inkább olyan kéne ami tuti mûködik is :D

Hát ez a vasárnapi kirándulós sztori azért nem gyenge: Mecseki láthatatlanok: mesél a rémálomtúra résztvevõje | Közélet | Baranya | bama.hu BAMA
Még mindig nem hiszem el, hogy ennyire balfasz lehet egy társaság.
Minek hagyják egyedül az erdõben a nõket gyerekeket?
Miért nem mentek együtt a Tripammer-fához? Az legalább közel van és szintben sem vészes.
A "férfiak" akár simán lekísérhették volna a nõket gyerekeket akár Mánfáig is, és aztán õk visszamennek a kocsikért. 4km-t csak tudnak gyalogolni.
A nõk hogyhogy nem voltak képesek követni egy piros kereszt jelzést? Egyáltalán tudták, hogy mik azok a felfestett jelek a fákon?
Vicces, hogy nem akartak visszamászni ott ahol lejöttek, de helyette másztak kb. 3-4x annyit. És amikor már kb. 200 méterre voltak a mûúttól akkor is sikerült elmenni a rossz irányba...
Áh, teljesen készek lehettek ezek...

Emlékszem egyszer én amikor elbasztam az utat Sikonda felé, akkor csak annyit kellett csinálnom, hogy mindig lefelé megyek, és kijutottam a mánfai útra. Nem ott ahol terveztem, de teljesen jó volt az is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Srácok!
Meleg van.
Csak úgy szólok, hogy senkit se lepjen meg...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Nyomtatót ki tud kölcsönözni szeptember 3-ra a Komlói Városi DH-ra? Sörért cserébe persze ;)

Nekem van 1 amirõl nem tudom , hogy mûködik-e. Úgy kaptam, és még nem volt idõm kipróbálni. Tintás. Az tudom adni.