Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Újra Balkán-lakó vagyok! Szevasztok!

Hogy tudja magát átállítani a gmail fiókom olvashatatlanul pici betûméretesre?????

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Mi kölköstül Zapékkal nyomtunk ma 1 Orfût. Ez volt idén az elsõ úszásom:-) Szerintem utolsó is:-(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én inkább most hazamegyek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Szerintem lett volna ma sokkal több ügyfelünk, csak elolvadtak idefelé jövet a flaszteron.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
van egy fehér 951 (" kis " ) hibával :D lehet hogy nálam fog landolni

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bizony-bizony, nagyon korrektek!
Mondjuk azért tesztelnék egyet összerakva, de eddig soha nem tetszett egy umf sem.
Ezek meg majdnem, hogy mind.

Na, városi meló letudva, irány Orfûre kitelepülni!
Gyertek délután vízbeugrálni!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én is néztem azokat, de nem merem leírni, hogy lehet jobb vétel lenne némelyik, mint amin eddig gondolkoztam...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
itt csak én olvasom a Kkok linkjét?
VPP? Geometria? egyáltalán ... ahogy kinéznek.. nem találok szavakat.. bravo
a duncan gyakorlatilag egy sunday!
már csak az ára a kérdés

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Tegnap 10 óra meló után még éhesen is kimentem este 9-kor nyomatni a Király u végére és környékére - vagy 2 órán át! Szabályosan dülöngéltem a fáradtságtól mire hazaértem! Sörpatikánál egy kiscsávónak nagyon tetszhetett amit csináltam, mert rögtön nekiesett a kis bringájával a lépcsõknek meg hasonlóknak. Folyamat zenét hallgattam, nem voltam a triál-alapok gyerekeknek kiselõadást tartó kedvemben. Bocs, lurkó.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mekkora köcsögök :D

Tegnap furcsán olajos volt a telóm a csillapításos, ráfújásos oldalon. De most úgy tûnik nem nyom ki többet. De nemtom miért nyomott ki akármit is, és leginkább hol???
A visszaút csillapítós tekerõ alatt még van valamennyi olaj (meg por), szóval esélyes, hogy onnan.
Meg ma vettem észre, hogy a múlt szombati éjszakai bénázásom karcokat okozott a kormányon is, nem csak rajtam...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Ittatok még utána?

jah, újh1i presszóban :-D és nem csak ittunk

http://www.youtube.com/watch?v=_wRYZOnMk-g&feature=player_embedded

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pedig amikor elmentetek, akkor még nem néztél ki annyira szarul. Ittatok még utána?
Szoba után kikötöttem a Nappalinál, és hát jajjj :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
fúú de szarul vagyok e! vmint, sose hánytam még le a bringámat :-D

Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jaja, két bringa van, csak a másik még nincs felszivacsozva és nyitott a dolog, gyertek minél többen! ;)

Az umf hogy összekapta magát...
http://www.standmag....dell-a-palettan

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Én úgy tudom, két bicaj lesz.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

ez a vizibiciklizés stégrû móka Orfûn ez nyilvános, mindenki ugrálhat, vagy aki erõsebb viszi az egy szem bringát, vagy hogy van ez? Tud errõl valaki infot?

Kérdezzed meg Ambrus Norbit a fészkúkon. Nekik lesz egy bringájuk, ami nyílvános használatra van kitalálva, és ugye mivel ingyé van, ezért akármi lehet. De szerintem aki akar, az ugorhat.
Mondjuk 2 bringa jó lenne, mert amíg az egyik már elment a célterültetrõl, de még nincs szárazon, addig a másikkal lehetne csobbanni...
Én fotózni (esetleg videózni, lassított videózni) fogok.
Most amúgy bebasztam.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
szerintem ez olyan alltogether dolog, viszont minél többet viszel annál többet használhatod: )

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ez a vizibiciklizés stégrû móka Orfûn ez nyilvános, mindenki ugrálhat, vagy aki erõsebb viszi az egy szem bringát, vagy hogy van ez? Tud errõl valaki infot?

Aktuális civil

Jimbodownhill

Jimbodownhill

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

Szellemváros hol a fülemben van? Mit lehet ott ugrálni?

Úgy néz ki bírok szerezni pár raklapot. Király lesz azokon gyakorolni az (árnyékos) udvarunkon! :]]]

Postavölgy elõtt van ,mondhatni h kertváros sarka...van ott egy pálya különféle ugrókkal.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Szellemváros hol a fülemben van? Mit lehet ott ugrálni?

Úgy néz ki bírok szerezni pár raklapot. Király lesz azokon gyakorolni az (árnyékos) udvarunkon! :]]]