Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2011. október 03. - 14:17

Írta 2011. október 03. - 14:15

magoo nem lehet nyilvános helyen fórumot olvasni miattad : )
szép mufi oké, de ezek a hc gifek..
Írta 2011. október 03. - 11:56

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2011. október 03. - 08:55

Konkrétan, tegnap arra jöttem rá, hogy szar arc vagy, deathcode.
Vasárnap délután, szép idõben, miért a Széchenyi téren kell nyikognod, amikor egy csomó család kijön sétálni, üldögélni.
Nagyon menõnek érzed magad ilyenkor?!
Mert hogy én bringás vagyok, de már engem is rohadtul idegesítettél. Van erre megfelelõbb hely is, majd ha már tudsz is vaalmit, akkor produkáld magad a népek elõtt.
Nem mellesleg kb 5-ször gurultál el tõlünk pár méterre és arra sem voltál képes, hogy elfordítsd kicsit a fejed és odabiccents, pedig lerítt rólunk, hogy nem mezei bringások vagyunk, hanem tetõtöl talpig beöltözve, komolyabb gépekkel.
Konklúzió: rühellem az olyan faszkalapokat, akik a fórumon irogatnak, a facebook-on ismerõsnek jelölnek mindenkit, akivel egyszer az életben összefutottak, de az utcán egy köszönésre is képtelenek. A köszönésedre már nem vagyok kíváncsi és bízom benne, hogy a Manó, vagy milyen barátoddal kommunikálsz majd ahelyett, hogy telefosod nekünk itt a fórumot. Remélem világos voltam.
Gardner féle videó jó!
Nem egy torony-Tettye kategória és szimpatikus, hogy várták a csapatot a buszok...

Kicsit kifingatott ez a hétvége.
KÍráék tegnap még nagyon sokaáig nyomták, mert úgy volt, hogy ma reggel megyek nagyon korán kipakolni a bódéból, de idén még este zárás után kellett, hogy reggelre le tudják bintani a faházakat. Shoshi, te vágtad ezt??? o.O Mert én nem. Ha tudtam volna, mentem volna inkább tegnap is én.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. október 03. - 06:47

Mi meg ott ültünk,HELYI tagok aztán oda se toltad a bringát!!!
Csak mellettünk nyikogtál!!:confused:
Hol? Bocs, de máshol nem láttam mást, csak a ló mögött.
Amúgy az egyikük odahelózott, azért mentem végül oda.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2011. október 03. - 05:05

Írta 2011. október 02. - 21:32

vöröshegyrõl fakereszt után lefelé elkezdték az erdõírtást....még 1 fasza út amit szétkúrnak:-(

Írta 2011. október 02. - 20:53

Csak mellettünk nyikogtál!!:confused:
Marci lájkold!!!!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2011. október 02. - 19:44

Segítséééééég!!!
sürgõsen rászorulok minden fórumozó segítségére. Sokatoknak talán tudtam már segíteni, mégtöbbötöknek fogok...!
Most én kérem szépen:
https://www.facebook....type=1
nyisd meg szépen a linket, majd lájkold a képem, így van esélyem ingyen elmenni a schladmingi záró hétvégére, amit máskülönben sajnos pénztárcám nem engedne...
Köszi mindenkinek!
Fundango Get Rollin' fényképei | Facebook
a fenti link szar!!!!
Írta 2011. október 02. - 19:43

sürgõsen rászorulok minden fórumozó segítségére. Sokatoknak talán tudtam már segíteni, mégtöbbötöknek fogok...!
Most én kérem szépen:
https://www.facebook....type=1
nyisd meg szépen a linket, majd lájkold a képem, így van esélyem ingyen elmenni a schladmingi záró hétvégére, amit máskülönben sajnos pénztárcám nem engedne...
Köszi mindenkinek!
Írta 2011. október 02. - 19:13

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2011. október 02. - 18:55

mi a terv szerint szanaszéjjel hullottunk, volt fighters club is hajnalban, meg zenélgetés.. fasza volt
most a világomat nem tudom kb.
Írta 2011. október 02. - 13:38

Du mennék én is, de olyan 5körül lenne jó! most voltam egy kómás rideot!
Írta 2011. október 02. - 12:24

Mikorra tervezed, Gabesz?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2011. október 02. - 11:31

du tekercs! én vmi tubes-vörösh1 karikát mennék, rég voltam arra.

Írta 2011. október 02. - 10:46

Kicsit kalandos volt a vonat út hazáig...!
A duhajkodók 2 percenként rángatták a vészféket...
A végállomáson rendõr bácsik vitték el õket...Hosszúra nyúlhatott az éjszakájuk...Nem a szép lányok,hanem a bakk cigányok várhatták õket...
Du nyomassuk a tekerést!!!
Csörögjetek légyszi!!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2011. október 02. - 03:09

De jó volt, hogy jöttetek!

Írta 2011. október 01. - 20:49

Tesom megY a levesbe, ma legenybucsu..
Remélem, "táncoslányt" intéztetek?

Írta 2011. október 01. - 20:46

A holnapi jajgatós posztig viszlát.
Írta 2011. október 01. - 20:20

tommi, remélem sok sört ittál és simán lehugyoztad!
szanaszéjjel fostam magam, ezért ma csak egy környékbeli bohóckodós bringázás fért bele.
de most irány város!