Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
ja ez kb olyan mint amikor ralllyn a kanyarba ívre rakják a rönköt.. el kell kapni õket és mondani nekik hogy ejnye. persze testbeszéddel.

Atis.. EGR szelepet vagyminek hívják kiszedtem ,de vissza kibaszott nehezen tudtam visszarakni egyrészt a pasztát nem akartam széjjel kenni, mársrészt meg az alucsõ, a hátuljáre ami rámegy, az elhajlott és kurva nehéz volt visszahajlitani, szívtam vele ráadásul setétben.
meg lebasztam az ujjam pár helyen. : )

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De akkor járnak föl sûrûn, mert ha Te is belefutottál, aztán 4 körül mi is, akkor valaki újraépítette...
Szabályosan ki volt rakva azokkal a nagy kövekkel.
De ha szar helyre ugrunk, vagy mondjuk egy kiscsákó megy, netán kis telóval, abból igencsak nagy baj lehetne.
Nem hiszem el, hogy ez nem jut eszükbe.
Verjék szét, de bazz, ez már veszélyeztetés.

Atttttuuuus!!!
Mi legyen holnap?
:P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Hát Mecsekszentkútra biztos nem tévedtél, mert onnan elég messze van a Szent István tér ;)
Mandulás mellett van egy talán erdészház, meg kicsit lejjebb egy kulcsosház (az pont egy hosszú köves egyenesnek a végében van).
Érdemes mindegyik úton felmenni és vissza, hogy tudd mi vár rád a sötétben.
Jó még ha TV-toronytól végigmész nyugati irányba a gerincen (sárga), és a János kilátótól (Nagy-Tubes) le Lapis (sárga a széles, piros háromszög a kis szerpentin), aztán a piros háromszögön vissza a város felé (ez a Bányász út). Ez keresztezi egyszer a mûutat, onnantól a piroson kell továbbmenni Mandulásig.

nohát.. Szántó kolitól indulva a Gyermekklinika felé mentem, ott föl valami dûlõkhöz, onnan piroscsík, piros3szög, torony. vissza piros3szög, sárga3szög, ami késõbb egyesült a zöld kereszttel. Hunyadi János utcán meg mint a gyorsvonat: )
az a baj, hogy mire úgy alakulnak a dolgaim, hogy itt maradhassak kb rossz idõ lesz.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

El kell kezdenünk vadászni arra/azokra a szarházikra, akik bontják a pályát,
mert ma széttúrták a Lehel pályán lévõ döntött kanyar utáni második nagy ugró érkezõjét és
megspékelték egy fej méretû kövekkel kirakott ívvel, hogy tuti ne tudd kikerülni!
Gabesz is, meg én is átrongyoltunk rajta és komoly balesettõl mentett meg minket a 20 centi!
A rövid szöveg sokkal hosszabb lett volna, a hiányzó jelzõket helyettesítsétek be!

Jaja, ez szép volt, én is belefutottam.
De rendesek, mert az eldobót nem bántják:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Strapas

Strapas

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Bringások bontották/pakolták be kövekkel vagy "csak" a "döntögessünk tuskókat a beláthatatlan kanyarba" szintû faszfejek?
Pénteken voltam utoljára akkor még megvolt a második érkezõ.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
El kell kezdenünk vadászni arra/azokra a szarházikra, akik bontják a pályát,
mert ma széttúrták a Lehel pályán lévõ döntött kanyar utáni második nagy ugró érkezõjét és
megspékelték egy fej méretû kövekkel kirakott ívvel, hogy tuti ne tudd kikerülni!
Gabesz is, meg én is átrongyoltunk rajta és komoly balesettõl mentett meg minket a 20 centi!
A rövid szöveg sokkal hosszabb lett volna, a hiányzó jelzõket helyettesítsétek be!

Atus, én elfelejtettem, de anyum kérdezni, hogy mehet-e az autója?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát Mecsekszentkútra biztos nem tévedtél, mert onnan elég messze van a Szent István tér ;)
Mandulás mellett van egy talán erdészház, meg kicsit lejjebb egy kulcsosház (az pont egy hosszú köves egyenesnek a végében van).
Érdemes mindegyik úton felmenni és vissza, hogy tudd mi vár rád a sötétben.
Jó még ha TV-toronytól végigmész nyugati irányba a gerincen (sárga), és a János kilátótól (Nagy-Tubes) le Lapis (sárga a széles, piros háromszög a kis szerpentin), aztán a piros háromszögön vissza a város felé (ez a Bányász út). Ez keresztezi egyszer a mûutat, onnantól a piroson kell továbbmenni Mandulásig.

szigeti úton van egy húsos, olcsó és mindenük van és mindenük finom is.

Áh, az messze van. Ez a kis húsbolt a Rókus sétányon van, aztán elég házias jellegû cuccokat árulnak. Kolbászt és szalonnát általában onnan vettem mostanában.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
köszi!
piros háromszögön mentem eddig föl(a piros csíkon van valami "erdei sportpálya", onnan fordulok a 3szögre), meg le is. múlt héten kijutottam egy kis tisztásra, gondolom az a Mandulás, onnan talán zöld 3szögre keveredtem, ahol találtam egy elhagyott kis házat(Mecsekszentkúti erdészház?) aztán még egy kevés egyenes, apróköves ösvény és végül egy aszfaltút, ami visszavitt a városba, kb a Szent István térre. lehet nem most fogok kísérletezni és csak a standard utat járom be megint..

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
szigeti úton van egy húsos, olcsó és mindenük van és mindenük finom is.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát toronytól gyakorlatilag az összes nyom a város fele megy. A piros háromszög jó köves, itt-ott szûk, és sok-sok hajtûkanyar. Ez a Mandulás kempinghez ér ki. A sárga háromszög is köves, de ott kisebbek a kövek, meg inkább kavicsosnak mondanám. Ez az állatkerthez ér le. A sima sárga elég egyenes "néhány" simára kopott kõvel. Ez meg a Dömörkapuhoz ér le.
Az elsõ kettõnek folytatása lehet a sárga háromszög, és akkor kb. a Mecsek kapuhoz érsz le. Dömörkaputól a sárgán tovább lehet a Tetyéig lejutni.
Vagy aszfalt. ;)

Ejj, vettem olyan fasza fõtt szalonnát, hogy alig bírom tûrtõzteni magam, hogy fel ne faljam :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
toronytól melyik ösvényen érdemes elindulni, ha a város felé szeretnék jönni? nem föltétlen a kemény csapatós utakra gondolok, elsõre sötétben talán meredek lenne.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
azt a középen tekerõs bringás csajt már én is láttam párszor. utoljára a gyárvárosi dombon ment lefelé, de ott kb tudta a forgalom ritmusát tartani. azt hittem már rég megmurdált.

vasasi emelkedõn belsõben traktor elõz traktort se volt egyszerû szitu :-D

láttam a pte biosz faliújságon, hogy spermadonorokat keresnek 10E/alk azt nem tudom melyik kórházba kell menni, meg valami szám is volt amin be kell jelentkezni ;)

magyarul 1 bõrözésért kapsz tíz rugót?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Szerintem simán be volt gombázva :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Baszki, ma mit láttam, alig hittem el!!

6os út, Láng autósbolt elõtt. Norvég/svéd/dán/whatever kiscsaj tekeri a városi szolgálati kerékpárt, nem az út szélén, hanem az 2 egyirányú sáv KÖZÖTT a felezõn. Kamion jobbról, tuning Alfa balról. És nem véletlenül került oda, az OTT TEKERT vigyorral a cuki pofiján!!! Háezmi?!?!

Aktuális civil

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
A kaland kedvéért elmennék a csajommal "bõkezûen adakozni" :)

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Idegen helyen szarás, szarások - ÁSÉS Brigád

szerintem elég találó :)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Egész napos karbantartást végzünk a Papnövelde, Anna, József, Kis F. és Szt.Mór utcák bizonyos részein, de állítólag nem dobáltunk be értesítõt az áramszünetrõl. Elnézést, trehány szerelõink vannak.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
megyek is fel du megnézem!:)

55nek mi az ára?!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
láttam a pte biosz faliújságon, hogy spermadonorokat keresnek 10E/alk azt nem tudom melyik kórházba kell menni, meg valami szám is volt amin be kell jelentkezni ;)
Sei, soku Si.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
jelentkeztem ilyen diploma munkás tesztre..egy ismerõsöm csinálja a tesin, volt pár alap felmérés,aztán 3 hónapig a fele pereputty táplálékkiegészítõt kap,a másik fele meg placebót. aztán gondulum utána ujra felémrés..

55 érdekelne,mert ocsobbnak hangik:)