64 mb videokarzyaval gta3? Hmm
8 megással akadt, 64-gyel nehogymánemennyen.
Tomi: Radeon mennyibe fáj? Talán jézus után...
Ki jár moziba? Van egy rakat utalványom, amit elfogadnak, eladó!
64 mb videokarzyaval gta3? Hmm
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Ha érdekel van itt nálam AGP-s 512M-s Radeon 3850, meg valamennyi sima DDR-s memória kedvezõ áron, és még Shoshi is örülni fogMielõbb kéne, mert egy számítógépünk sincs. Egy óra alatt KÉT gép készült ki, úgyhogy EGY sürgõs
Akadt egy p4 2,6ghz gép, fél giga ram és nem utolsó sorban egy 64 megás videókártyával mindössze 13ért. Még megkérdek egy nörd havert, de elég biztos az ámen rája. Istenem végre GTA3-azhatok! (számomra a játékok csimborasszója)
Voltunk a Basamalom nevû hely megnyitóján, de a helybõl szinte csak embereket láttunk és le is táboroztunk rögvest az elsõ két bárszékre. Megyünk még oda. Fõleg megnézni milyen.
És jézus után?
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Mennyiért adod? Egy ismerõs is hasonló gépet keres.
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Nekem van eladó gépem! Egy magos, de 2,8 GHz es proci, Asus P4P800 alaplap, 1 giga RAM, meg ilyesmik vannak benne...