Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2011. December 02. - 01:46

Nekem jo ha maar puncikent hazamentem
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2011. December 02. - 01:42

Egy pillanatra bennem is megállt az ütõ mikor elindult ki alólam a bringa a hátsó keréken állva. A kátránynak hála most pár napig nem lesz ilyenben részem. Amúgy bakker, tök sok minden csúszik, mint a pina, úgyhogy nem merek ráugrani meg hasonló.
Hátrafelé gurulást noszogatom, haláli fíling.
Hátrafelé gurulást noszogatom, haláli fíling.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Posted 2011. December 02. - 01:04

én is csúszkáltam ma a robogóval két kerékkel oldaliirányba.. érdekes volt. fõleg kertiben volt takoni az úton meg jég,, rozédombon végig slide.
de azért sem váltottam autóra
de azért sem váltottam autóra
Posted 2011. December 02. - 00:26

Hát jah, megnézném, hogy az 1 hónapos Fox, és a 2 éves Marzo szimmering hogy viszonyul egymáshoz. Mert megindulásban amúgy kb. ugyanott van a kétféle rendszer. Nekem akkor se fosta a teló az olajat a Z1 Drop Off-on (nem OEM!!!), amikor karcos lett a becsúszó 
Amúgy ez megint olyan lehet, mint a Race Face-nél (meg GT, és még sorolhatnám) volt, hogy a bankok úgy döntenek, hogy most azonnal vissza kell fizetni a hitelt...
Fúh, az elõbb olyan jókat faraltam a parkolóban
A From The Inside Out még mindig a legjobb 45 perc amit bringás filmmel el lehet tölteni a képernyõ elõtt
Péntek este tõlem indulás a vadonba? Mármint a Szoba-Nappali-Tititá tengely irányába
Ja, és még a mozgás mellett kinek jönnek be a csajok?
ohohóóóó
bebasztam jóóóó
Adélkó magassarkú csizmában, ohohohohóóó

Amúgy ez megint olyan lehet, mint a Race Face-nél (meg GT, és még sorolhatnám) volt, hogy a bankok úgy döntenek, hogy most azonnal vissza kell fizetni a hitelt...
Fúh, az elõbb olyan jókat faraltam a parkolóban

A From The Inside Out még mindig a legjobb 45 perc amit bringás filmmel el lehet tölteni a képernyõ elõtt

Péntek este tõlem indulás a vadonba? Mármint a Szoba-Nappali-Tititá tengely irányába

Ja, és még a mozgás mellett kinek jönnek be a csajok?

ohohóóóó
bebasztam jóóóó
Adélkó magassarkú csizmában, ohohohohóóó

Posted 2011. December 02. - 00:07

Azért a Marzo mindig a legtartósabb volt. Meg a legnagyobb. Meg a legnehezebb. 
Nekem 5 év kellett, mire elkezdtek bekopni a szimmeringek....

Nekem 5 év kellett, mire elkezdtek bekopni a szimmeringek....

Aktuális civil
Posted 2011. December 02. - 00:05

Posted 2011. December 01. - 23:08

Posted 2011. December 01. - 22:07

1:58-nál necces a keresztezõdésben...
Marzo sosem volt semmiben sem a legjobb.
Anélkül meg nem lehet.
Hulla vagyok.
Majdnem elaludtam a film végén.
Szal most jó éjt.
Marzo sosem volt semmiben sem a legjobb.
Anélkül meg nem lehet.
Hulla vagyok.
Majdnem elaludtam a film végén.
Szal most jó éjt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2011. December 01. - 20:59

a volvo kínaiaké, a marzo tönkremegy.. elmúlik a világ dicsõsége lassan..
Marzocchi Facing Financial Troubles, May Close - News Blogs - Vital MTB
Marzocchi Facing Financial Troubles, May Close - News Blogs - Vital MTB
Posted 2011. December 01. - 20:36

Posted 2011. December 01. - 19:01

Posted 2011. December 01. - 16:20

És ezt ki teszi fel meg le?
Sztem ez bûncselekmény.... Ezt valahogy le kéne kamerázni valami webkamerával...
Sztem ez bûncselekmény.... Ezt valahogy le kéne kamerázni valami webkamerával...
Aktuális civil
Posted 2011. December 01. - 15:58

Ugyan az a tabla kerult vissza.van rajta egy matrica fel lehet ismerni.
De h valami jo is legyen:
Tommarketbe 100 a citromos gosser
De h valami jo is legyen:
Tommarketbe 100 a citromos gosser
Posted 2011. December 01. - 15:44

Fú, ez a táblafotózás ez annyira egy dinamikus dolog...
Én, ha rendõr lennék, vinnék magammal hordozható megállnitilostáblát, lefotóznám vele akit akarok és viszlát...
Vagy egy térre csak egyirányú utcákat vezetnék és nem lehetne onnan kimenni bünti nélkül.
Ellentétben viszont ezentúl viszek magammal egy feloldó táblát és lefúrom a kocsim mögé, azt megállok a 6oson.
Márió: ha valaki lelopta a kiegészítõt, amíg te ott álltál és utána megbasztak, az szopacs: rendõr tábla alapján bírságol, feljelentést tehetsz ismeretlen tettes ellen aki lelopta, ha megtalálják, akkor követelheted rajta a büntetésed. kb. Nem így van valahogy?
Sikeres ember nem autózik belvárosban, hanem Lidl parkolóban parkol és onnan bringázik.
Én, ha rendõr lennék, vinnék magammal hordozható megállnitilostáblát, lefotóznám vele akit akarok és viszlát...
Vagy egy térre csak egyirányú utcákat vezetnék és nem lehetne onnan kimenni bünti nélkül.

Ellentétben viszont ezentúl viszek magammal egy feloldó táblát és lefúrom a kocsim mögé, azt megállok a 6oson.
Márió: ha valaki lelopta a kiegészítõt, amíg te ott álltál és utána megbasztak, az szopacs: rendõr tábla alapján bírságol, feljelentést tehetsz ismeretlen tettes ellen aki lelopta, ha megtalálják, akkor követelheted rajta a büntetésed. kb. Nem így van valahogy?
Sikeres ember nem autózik belvárosban, hanem Lidl parkolóban parkol és onnan bringázik.

Aktuális civil
Posted 2011. December 01. - 15:04

Egen az a neni szokta..legutobb a postas transporteresre meg a gls re is hivni akarta csak hallottak h telefonal es szoltak epp neki (illetve a lanyanak) hoztak csomagot..
Kepet neztem..hat a foton epp nincs fent a kiegeszito tabla. De masnap mar vissza kerult...szoval annak a fel/le szerelese eleve kinek a dolga? Vagy az ott lakokat nem kell tajekoztatni hogy egy delelottre leszereljuk,majd vissza.
Eredetileg a megalni tilos a garazsok miatt van kint,kb30meternyi a 6db garazs aztan onnantol lehet parkolni-ha epp nem szedlik le a tablat-
Kepet neztem..hat a foton epp nincs fent a kiegeszito tabla. De masnap mar vissza kerult...szoval annak a fel/le szerelese eleve kinek a dolga? Vagy az ott lakokat nem kell tajekoztatni hogy egy delelottre leszereljuk,majd vissza.
Eredetileg a megalni tilos a garazsok miatt van kint,kb30meternyi a 6db garazs aztan onnantol lehet parkolni-ha epp nem szedlik le a tablat-
Posted 2011. December 01. - 14:45

Kresz 15. 1 bek. a pont-ba nyomtak meg megállni tilosra
ezt írja a közig korm rendelet, meg gondolom van idézve valami szöveges rész
De azt mondod 30-on túl voltál?
Meg kell nézni a határozaton az indoklást, meg kell nézni a képeket, azon megnézni, hogy áll az autó lemérni a helyet stb. a neten hivatkozási számmal meg tudod nézni a készült képeket
egyébként a János utca a feljelentgetés nagy magyar sportjának zászlóvivõje.....érdekes egy két ottlakó hozzáállása....szerény véleményem, hogy most is az volt ami lenni szokott, hogy egy kedves utcabélitek habzó szájjal hívta a rendõrséget, hogy itt kérem szabálysértõk vannak....
mi indokolja ezt a megállni tilost? mert, ha egyébként semmi akkor a biokom vagy városüzemeltetõt kell megkeresni, hogy a tábla indokolatlan, haszontalan és különben is felesleges, sok aláírás..kérni az eltávolítást (bár még mindig lehet, hogy egy utcában lakó rakatta ki ismerõse révén, talán pont az aki a jagellókat is kihívta aznap)
má' nincs is bajszom
ezt írja a közig korm rendelet, meg gondolom van idézve valami szöveges rész
De azt mondod 30-on túl voltál?
Meg kell nézni a határozaton az indoklást, meg kell nézni a képeket, azon megnézni, hogy áll az autó lemérni a helyet stb. a neten hivatkozási számmal meg tudod nézni a készült képeket
egyébként a János utca a feljelentgetés nagy magyar sportjának zászlóvivõje.....érdekes egy két ottlakó hozzáállása....szerény véleményem, hogy most is az volt ami lenni szokott, hogy egy kedves utcabélitek habzó szájjal hívta a rendõrséget, hogy itt kérem szabálysértõk vannak....
mi indokolja ezt a megállni tilost? mert, ha egyébként semmi akkor a biokom vagy városüzemeltetõt kell megkeresni, hogy a tábla indokolatlan, haszontalan és különben is felesleges, sok aláírás..kérni az eltávolítást (bár még mindig lehet, hogy egy utcában lakó rakatta ki ismerõse révén, talán pont az aki a jagellókat is kihívta aznap)
má' nincs is bajszom

Sei, soku Si.
Posted 2011. December 01. - 13:38

meg tudod fellebbezni ami illették köteles nem tudom pontosan, kb. 5000.Ft, te szépen leírod, hogy mire hivatkozol stb. stb.
és a hatóságnak kell bizonyítani a szabályszegést
nem írták ezt le a határozatra?
Jol erzem ugyeh ennek semmi ertelme? Szekszaradi rendorfokapitany azt mondja h ha 30 helyett 35ot akarok fizetni akkor fellebbezek.Mert ez nem olyan merteko forgalom valtozas h ki kelljen kulon figyelmezteto tablat rakni hogy ezen valtoztatnak(egy delelottre amig vegigbirsagolnak mindenkit) De ennyit elismer hogy nem volt ildomos huzas..remelem megert kb 5autoszor 30e forintot a lejaratasa a szervrzetnek:/
Persze nem szemelyeskedni akarok,felre ne ertsen a bajszos:) csak felhaboritonak tartom ezt a piti lehuzast. Szomszed elment az ujsaghoz/tv hez,kivancsi vagyok lesz-e foganatja v mernek e foglalkozni ezzel..:/
Posted 2011. December 01. - 12:03

meg tudod fellebbezni ami illették köteles nem tudom pontosan, kb. 5000.Ft, te szépen leírod, hogy mire hivatkozol stb. stb.
Sei, soku Si.
Posted 2011. December 01. - 11:55

Ma kaptam birsagot arrol hogy a janos utca 20ba szabajtalanul parkoltam. Szetbasz az ideg mert ezert vettem 8,5e behajtasit h haza tudjak menni. De nem b+ mert a megallni tilos tabla alatt van egy kiegeszito 30m tabla. Azon tul alltam erre jott a 30e csekk..mi a fasz van ilyenkor?!
A kiegeszito tabla kb 8-10eve h itt lakunk kint van.
A kiegeszito tabla kb 8-10eve h itt lakunk kint van.
Posted 2011. December 01. - 10:59

5 lámpánál kapott pirosat 
Nem 5 piros mogyoróst fogyasztott el közben

Nem 5 piros mogyoróst fogyasztott el közben