Jó volt ez, maradtam volna zárásig nappaliban! Tititában brékbít, de nem tudtam mit kell rá csinálni! Esthez baszottul nem volt kedvem!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
De csak nem szóltatok, hogy mentek be Magoohoz, pöcsök!
Ja, szimpla az szopás!
De miért nem csörögtél?
Visszamentem volna érted...
Ezt hogy a rák vérvörös fütykösébe lehet összehozni???
Massive Japanese crash claims eight Ferraris, three Benzes, and a Lamborghini
Csak egy lehetne az enyém... Hmmm...
holnap reggel meló elõtt én is benézek, úgyse kell messzire mennem... ha jól tudom B osztály, ugye?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
sms-es, fórumos, személyes jókívánságokat köcce mindenkitõl!
a helyzet nem teljesen kurvaszar. 5centi mély nyílt hasfali sérüléssel büszkélkedhetek, és megsérült a medencém is, de nem tört. holnap veszik ki csövet a sebbõl és ha minden jól megy, akkor haza is mehetek, aztán pár hét táppénz.
magyarul lett egy pinám az oldalamon, de összevarrták :-D
és van wifi a honvédba! szal ma éjjel nem fogok unatkozni, aludni meg úgy sem tudok.
sajnálom, h tegnap nem tudtam jönni, de a 40.-re mindenképp jövök :-D
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
szeretném elmondani, hogy NAGYON bebasztam
köszönöm
Aktuális civil
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.