céges fészbukunkra:
Szia nekünk van egy 1,5szobás kakás eladó a kazinczy utca elejébe a felujjított társasházba 2 ik emeleti amerikai kobyhás ujj nyilászárók egyedi központifütéses!
céges fészbukunkra:
Szia nekünk van egy 1,5szobás kakás eladó a kazinczy utca elejébe a felujjított társasházba 2 ik emeleti amerikai kobyhás ujj nyilászárók egyedi központifütéses!
Egyik-másik szerelő olyanokat pötyög a gépébe, hogy fáj. Azt hihetném állatok nevelték fel valahol, Maugli hozzájuk képest egy polihisztor lehetett. Ilyenek: "kapik", "jácótér", "vesztel torony".
Ha tudnak írni, akkor is meg bírnak lepni, pl: "a mérőszekrény egy hordó szar felett van!!"
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Most kezdjek el cigányozni???
Szánalmas.
Amúgy alig várom már, hogy ilyet csinálhassak:
Kell hozzá még fél év, hogy Málna megnőjön rendesen, meg a kínaiak csinálhatnának olcsó gopro tartót kutyára
Na, alakul ez: http://www.aliexpres...2214493384.html
tomidny módosította - 2014. október 17. - 11:20
ez a Bonnie, ez azért. na.
vagy nekem nincs csajom három hónapja?
mindegy..
dhog módosította - 2014. október 14. - 20:33
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Vérlázító, ahogy a nőkről tárgyaltok itten. Pedig igazi művészetre is képesek a testükkel.
eheti művésznőnk:
azt gondolod: "milyen kis aranyos, ártatlan a mosolya." a két jelző közül csak egyik igaz. tippelhetsz melyik...
mof módosította - 2014. október 14. - 15:20
Óóóóó, Tibeeee!
Nagyon gratulálunk és sok boldogságot a kiscsajnak a planétán!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Gratula!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Kedves régi fórumtársak!
Örömmel tudatom, hogy tegnap ismét bővültünk, kiscsaládról nagycsaládra, mégpedi Flóra névre hallgaró hugica érkezése révén.
Paraméterek: 4450g! 53cm. Az apa még jól van:-D ...anya meg a baba is:-)
1x csak megihatnánk v.mit a szó szerint "nagy" örömre.
Üdv néktek
szerintem akkor igyál egy sört!
az lett, kipucoltam, bezsíroztam, és utána már szépen futott, úgyhogy már össze is raktam. most majd jöhet a teló oilcsere, bovdenezés csere, vmint centírozás és egyéb más minden megpucolása/kenése. patika lesz a bringa mire újra visszaülök!
na én szétkaptam a bringát forgáspontügyileg. igazából egy csapágy akadozva forog, de egész könnyen, csak ilyen darabosan. a többi viszont hibátlan, azt az egyet cseréljem szerintetek?
Szerintem nem szeretek vasárnap is dolgozni. Amúgy meg lehetne próbálni leszedni a porvédőt, kitisztítani, újrazsírozni.