Bazmeg hát ez kééész: http://www.vezess.hu...dorsegen/34696/
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2012. január 03. - 21:32
Bazmeg hát ez kééész: http://www.vezess.hu...dorsegen/34696/
Írta 2012. január 03. - 21:20
urániát hallottam pár hete..kíváncsi vagyok hogy mi jön össze belõle..
e az orfûs azért elég nagy kör,,he?
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2012. január 03. - 21:18
Bakker nem csúszik a gumi, de nem merem neki nyomni annyira, mint régen, mert ezt a nadrágot nem akarom kilyukasztani...
Ja, meg lesz egy ilyen vasárnap: Orfûi desztináció körtúra
Állitólag megyek. De még nemtom, hogy akkor mi lesz a szombat estével?
Írta 2012. január 03. - 20:48
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. január 03. - 19:40
Írta 2012. január 03. - 18:59
Vaskabátok meg Scott Pilgrim a világ ellen.
háát.. a Scott Pilgrim egy képregényadaptáció, és annyi köze van a Blöffhöz, hogy meg lehetett nézni moziban mindkettõt:) egyébként egész jó "feelgood" film.
hamár film: megnéztem az Apollo-18at. nem egy rakéta.. úgy vezetik be a filmet, mint a Negyedik típusú találkozásokat, hogy ez biz' eredeti anyagokkal van földúsítva. na. hát nincs. kár volt ezt belerakni, szerintem úgy érezték a készítõk, máshogy nem lehetne eladni a mûvet. egynek jó, kultusz nem lesz körülötte.
Írta 2012. január 03. - 18:38
Mondjatok Blöff/Rocknrolla típusú, stílusú, kategóriájú filmeket!
Vaskabátok meg Scott Pilgrim a világ ellen.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. január 03. - 18:29
Reggel persze nem indult be elsõre, mert a sok állásban azért leszívta a riasztó az akksit. De még szerencse, hogy a Bálicsin jól lehet gurulni
Holy Roller nem városi bringára való gumi. Az streetelõs játszósra. Nehéz is.
Írta 2012. január 03. - 18:23
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2012. január 03. - 18:03
Ez a mikrofonos zenéljünk fávalüveggellufival királyság!
Tömeges lesiklás játszik, ha nem akkor vágunk disznót.
Ez majd még kiderül.
Meg a para, hogy 22-én van Vince nap.
Az meg ugye elég komoly piázás Villányban.
Ez meg jön!
http://index.hu/tudo...lso_meteorraja/
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2012. január 03. - 17:59
Írta 2012. január 03. - 17:26
Red Bull Home Run - Tömeglesiklás | Facebook hmhm? valaki? én gondolkodom rajta..
tökre ilyen szanatórium jelleg van..ablakon át nézem a napsütõs külvilágot, kapom a gyógyszereket néha bejön valaki megnézi hogy lázas vagyok-e ..van nagyiféle menzástea,puszedli ilyen terápiás kutya ként itt röfög mellettem,csomó újság van itt körülöttem,a nap fénypontja hogy leviszem a kutyát, és csoszogok vele egy hátkört.. blabla .)
fékbetét nekem az akutális,de hogy nézem a siantbe annyi mint most itthon kb...bár nem is tudom milyet érdemes venni..hayesbe az ebc fogott jól
tomigumi: MAXXIS Holy Roller 60a maxpro és asszem van puhább is..hm?
Írta 2012. január 03. - 13:11
Aranyhajó fogadó a Király utcában!
Hotel Pécs | Aranyhajó Hotel Pecs, Szállás Pécsen, Szállás Pécs, Hostel | Aranyhajó Fogadó - Hotel ***
köszönöm! azt mondjuk oda írhattam volna, hogy csak egy éjszaka. de eh.. sokallják az árat, egy 10est szándékoznak kiadni. amiket találtam még, azok sem sokkal olcsóbbak. najó.. a Gyimesi Apartman elég olcsóságos.
Írta 2012. január 03. - 13:00
Hát lehet, de annál a régi XC guminál azért csak jobb lesz ez. Annak az oldalsó bütykei nem tartottak semmit. Ezen azért van pár vízelvezetõ csatorna, de amúgy teljesen sima.
Tomi, amúgy van ez a buzi fényes cucc, amivel fellocsolják az aszfaltot. Arra semmilyen (<-ez 2 m?) gumi nem jó!
A dobozossal Ágoston téren keresztbe is álltam!
A Hunyadi meg életveszély...
Ha jól látom ennek ugyanaz a mintája: CST C1218 26x1,9 (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB slick) | Kerékpár Webshop
OTP sosem fog tönkremenni
Írta 2012. január 03. - 12:51
az OTP egy rakás lehúzás, a jó kurva anyjukat , bankot váltok amint lehet.
56.5 euro átutalása elvileg 18 pénz, gyakorlatilag 21 csak épp nincs odairva.
a kisnyuggerrel el lehet még pár évig beszélgetni a pultnál hogy "mamika ezt most igy meg ugy kéne "" átkötni "" mert akkor év végén 27 forinttal több marad áÁÁÁM"
remélem tönkremennek
Írta 2012. január 03. - 12:09
http://www.aranyhajo.hu/
Tomi, amúgy van ez a buzi fényes cucc, amivel fellocsolják az aszfaltot. Arra semmilyen (<-ez 2 m?) gumi nem jó!
A dobozossal Ágoston téren keresztbe is álltam!
A Hunyadi meg életveszély...
Írta 2012. január 03. - 11:18
crc részemrõl még aktuell. bár forintunk az úgy áll, hogy sehogy.holnap irány az égervölgyi pump ..remélem már száraz
tányér és terelõ még mindig téma
Január végén jönnek Anutámék a városba, kéne nekik 3fõre korrekt panzió. tudnátok ajánlani?
Írta 2012. január 03. - 10:51
Írta 2012. január 03. - 10:40
Írta 2012. január 03. - 10:39
Én azóta sem láttam azt a híres pumpot...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére