Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ha tényleg csak 14km, akkor az még nem olyan vészes ;)

Bazmeg hát ez kééész: http://www.vezess.hu...dorsegen/34696/
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Vorstellung: Antidote Bikes LifeLine DH, Nano DH und 4Xht egész érdekességek a szomszédból..

urániát hallottam pár hete..kíváncsi vagyok hogy mi jön össze belõle..

e az orfûs azért elég nagy kör,,he?
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nah, ez még jó is lehet: Pécsi Újság - Pécs - Helyi híreink - Lovasiék viszik ezután az Urániát: színházat, koncerteket, játszóházat és olcsó mozit ígérnek

Bakker nem csúszik a gumi, de nem merem neki nyomni annyira, mint régen, mert ezt a nadrágot nem akarom kilyukasztani...

Ja, meg lesz egy ilyen vasárnap: Orfûi desztináció körtúra
Állitólag megyek. De még nemtom, hogy akkor mi lesz a szombat estével? :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
A feelgood faktor miatt ajánlottam mindkettõt. A Scott személyes kedvenc, a Vaskabátok meg egészen kivételes paródia.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Chainsaw Productions - Palmer "The Miserable Champion" on Vimeo

még minidg a legkomolyabb

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Vaskabátok meg Scott Pilgrim a világ ellen.

háát.. a Scott Pilgrim egy képregényadaptáció, és annyi köze van a Blöffhöz, hogy meg lehetett nézni moziban mindkettõt:) egyébként egész jó "feelgood" film.
hamár film: megnéztem az Apollo-18at. nem egy rakéta.. úgy vezetik be a filmet, mint a Negyedik típusú találkozásokat, hogy ez biz' eredeti anyagokkal van földúsítva. na. hát nincs. kár volt ezt belerakni, szerintem úgy érezték a készítõk, máshogy nem lehetne eladni a mûvet. egynek jó, kultusz nem lesz körülötte.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

Mondjatok Blöff/Rocknrolla típusú, stílusú, kategóriájú filmeket!

Vaskabátok meg Scott Pilgrim a világ ellen.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kíváncsi leszek végül mi lesz a diagnózis a kocsimról.
Reggel persze nem indult be elsõre, mert a sok állásban azért leszívta a riasztó az akksit. De még szerencse, hogy a Bálicsin jól lehet gurulni :)

Holy Roller nem városi bringára való gumi. Az streetelõs játszósra. Nehéz is.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mondjatok Blöff/Rocknrolla típusú, stílusú, kategóriájú filmeket!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomi már írta, hogy vett gumit! :D

Ez a mikrofonos zenéljünk fávalüveggellufival királyság!

Tömeges lesiklás játszik, ha nem akkor vágunk disznót.
Ez majd még kiderül.
Meg a para, hogy 22-én van Vince nap.
Az meg ugye elég komoly piázás Villányban.

Ez meg jön!
http://index.hu/tudo...lso_meteorraja/

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 hozzászólás
kisfiam; menj le az utcára egy kicsit, aztán játszódjál valamit:

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
naphostel...

Red Bull Home Run - Tömeglesiklás | Facebook hmhm? valaki? én gondolkodom rajta..

tökre ilyen szanatórium jelleg van..ablakon át nézem a napsütõs külvilágot, kapom a gyógyszereket néha bejön valaki megnézi hogy lázas vagyok-e ..van nagyiféle menzástea,puszedli ilyen terápiás kutya ként itt röfög mellettem,csomó újság van itt körülöttem,a nap fénypontja hogy leviszem a kutyát, és csoszogok vele egy hátkört.. blabla .)

fékbetét nekem az akutális,de hogy nézem a siantbe annyi mint most itthon kb...bár nem is tudom milyet érdemes venni..hayesbe az ebc fogott jól

tomigumi: MAXXIS Holy Roller 60a maxpro és asszem van puhább is..hm?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Aranyhajó fogadó a Király utcában!
Hotel Pécs | Aranyhajó Hotel Pecs, Szállás Pécsen, Szállás Pécs, Hostel | Aranyhajó Fogadó - Hotel ***

köszönöm! azt mondjuk oda írhattam volna, hogy csak egy éjszaka. de eh.. sokallják az árat, egy 10est szándékoznak kiadni. amiket találtam még, azok sem sokkal olcsóbbak. najó.. a Gyimesi Apartman elég olcsóságos.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomi, amúgy van ez a buzi fényes cucc, amivel fellocsolják az aszfaltot. Arra semmilyen (<-ez 2 m?) gumi nem jó!
A dobozossal Ágoston téren keresztbe is álltam!
A Hunyadi meg életveszély...

Hát lehet, de annál a régi XC guminál azért csak jobb lesz ez. Annak az oldalsó bütykei nem tartottak semmit. Ezen azért van pár vízelvezetõ csatorna, de amúgy teljesen sima.
Ha jól látom ennek ugyanaz a mintája: CST C1218 26x1,9 (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB slick) | Kerékpár Webshop

OTP sosem fog tönkremenni ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
én a városimmal tengap estem egy nagyot, de nem a csuszéás milyatt hanem az alacsony mono s hosszu kar miatt beakadta a lábujjam (JAAAJ) egy kõbe és átestem rajtam.
az OTP egy rakás lehúzás, a jó kurva anyjukat , bankot váltok amint lehet.
56.5 euro átutalása elvileg 18 pénz, gyakorlatilag 21 csak épp nincs odairva.
a kisnyuggerrel el lehet még pár évig beszélgetni a pultnál hogy "mamika ezt most igy meg ugy kéne "" átkötni "" mert akkor év végén 27 forinttal több marad áÁÁÁM"
remélem tönkremennek

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aranyhajó fogadó a Király utcában!
http://www.aranyhajo.hu/

Tomi, amúgy van ez a buzi fényes cucc, amivel fellocsolják az aszfaltot. Arra semmilyen (<-ez 2 m?) gumi nem jó!
A dobozossal Ágoston téren keresztbe is álltam!
A Hunyadi meg életveszély...

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

holnap irány az égervölgyi pump ..remélem már száraz
tányér és terelõ még mindig téma

crc részemrõl még aktuell. bár forintunk az úgy áll, hogy sehogy.

Január végén jönnek Anutámék a városba, kéne nekik 3fõre korrekt panzió. tudnátok ajánlani?

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Nekem nincs pegem, meg pedálra, rockring-re sem érkezek sehova/sehogy, de múltkor mégis elküldött egy néni 3 fok lépcsõrõl, mondván "ezt is most hozTUK rendbe"...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez a slick gumi nehezebb, mint a Mofo XC volt, viszont könnyebben gurul, és halkabb. Csúszós kanyarokba ma nem voltam, szóval a végsõ teszt még hátravan :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Állat a vid!

Én azóta sem láttam azt a híres pumpot...