Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2012. January 08. - 18:37
Posted 2012. January 08. - 14:36
Defy valóban nem rakéta, de nekem bevált. telefonálni tudok vele, van gps, vizálló, fényképez is. kijött már az erõsebb testvére a Defy+, amiben kb 1gigás proci meg még mittudoménmivan. kicsit bánom, hogy nem vártam.
Motorola DEFY+ - a szükséges plusz - Mobilarena Okostelefon teszt
Motorola DEFY+ - a szükséges plusz - Mobilarena Okostelefon teszt
Posted 2012. January 08. - 14:14
Hát én másnapos vagyok Magoo helyett is...
Rocsinak volt ütésálló érintõse, ami szerintem fasza ötelt, de aztán mindenki csak rosszat mondott róla.
Az a Dufy, vagy mi.
Mettyú kõkemény.
Lesétáltam az autóért, õ meg ment a nagy fekete felhõk felé föl.
Atusnak mi volt az a light massive dolga?
Mert megköszöni, de nem értem.
Rocsinak volt ütésálló érintõse, ami szerintem fasza ötelt, de aztán mindenki csak rosszat mondott róla.
Az a Dufy, vagy mi.
Mettyú kõkemény.
Lesétáltam az autóért, õ meg ment a nagy fekete felhõk felé föl.
Atusnak mi volt az a light massive dolga?
Mert megköszöni, de nem értem.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2012. January 08. - 13:53
igen :-D és ha kimarad egy ciklus, akkor egyikõtök bajban lesz :-D
agyonüthetetlen váz volt, de sztem mocsok drága így is:
Kona Scab Frame 2002 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
agyonüthetetlen váz volt, de sztem mocsok drága így is:
Kona Scab Frame 2002 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Posted 2012. January 08. - 13:50
Magoo: és akkor most ez havonta egyszer fájni fog, meg nyûgös leszel, vagy mi?
Aktuális civil
Posted 2012. January 08. - 13:47
Attusboldogot,ha már eszembe jutott,lehet hogy az cucceg folyamat az autó hátul, hogy a kipufogó valamelyik rögzítõ csavarja éri az alvázt? vagy mi..
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2012. January 08. - 12:53
ja telóval nekem is mindig ez a bajom..vagy legyen ütés és minden szar álló,de akkor butatelefon kb 5éve elavult dolgokkal, de ha már tud valami wifi vagy email klienst akkor rögtön 4 colos kijelzõs stb...
Posted 2012. January 08. - 12:37
Posted 2012. January 08. - 11:49
én nem voltam sehol. gondoltam végre nem matta részegen ébredek vasárnap, és bazmeg egész jól esett :-)
nagyon csapathatnékom van már, persze ilyen szutyokba nem mennék. de nemtom mikor merjek terepere merészkedni...bõven az elviselhetõ határ alatt van már a fájásom, és tudom, h bírnám is. na majd talán jövõ 7végén.
gondolkoztam tefloncserén, de amiben van wifi és gps, az már mind érintõs és elbaszott nagy. kivéve ezt:
Sony Ericsson Xperia X10 mini - kategóriát teremtett - Mobilarena Okostelefon teszt
de ez meg sony, és nem tudom milyen lehet, mer apámé ilyen és teljesen agyatlan a menüje:
Sony Ericsson Vivaz Pro - a gombok ereje - Mobilarena Okostelefon teszt
vhogy mindig nokia mellett kötök ki, csak az most nincs olyan ami megfelelne a kritériumaimnak, úgyhogy lehet inkább várok.
nagyon csapathatnékom van már, persze ilyen szutyokba nem mennék. de nemtom mikor merjek terepere merészkedni...bõven az elviselhetõ határ alatt van már a fájásom, és tudom, h bírnám is. na majd talán jövõ 7végén.
gondolkoztam tefloncserén, de amiben van wifi és gps, az már mind érintõs és elbaszott nagy. kivéve ezt:
Sony Ericsson Xperia X10 mini - kategóriát teremtett - Mobilarena Okostelefon teszt
de ez meg sony, és nem tudom milyen lehet, mer apámé ilyen és teljesen agyatlan a menüje:
Sony Ericsson Vivaz Pro - a gombok ereje - Mobilarena Okostelefon teszt
vhogy mindig nokia mellett kötök ki, csak az most nincs olyan ami megfelelne a kritériumaimnak, úgyhogy lehet inkább várok.
Posted 2012. January 08. - 08:52
mi ez a nagy csönd? este senki semerre? se hajnali beszámoló semmi?
én meg jól nem megyek orfûre..puszedli olyan szinten utálja a vizet,hogy a teraszra nem tudom kivinni, a házelõl visszafordul..szóval ez a 6óra mászkálás nem hiszem hogy jó lenne..faszom..idejét nem tudom mikor keltem 6kor vasárnap utoljára..
na majd helyette jól kimegyek idõben a vásárba kincseket keresni .)
én meg jól nem megyek orfûre..puszedli olyan szinten utálja a vizet,hogy a teraszra nem tudom kivinni, a házelõl visszafordul..szóval ez a 6óra mászkálás nem hiszem hogy jó lenne..faszom..idejét nem tudom mikor keltem 6kor vasárnap utoljára..
na majd helyette jól kimegyek idõben a vásárba kincseket keresni .)
Posted 2012. January 07. - 23:07
Posted 2012. January 07. - 21:39
YT szép..meg okos cuccokat gyárt..
na ha valaki mégis,akkor én holnap 746kor indulok orfû felé, 820kor van tekeresen a tali ha jól olvasom a lovaspanziónál..
na szépeste
videót muta már!!
na ha valaki mégis,akkor én holnap 746kor indulok orfû felé, 820kor van tekeresen a tali ha jól olvasom a lovaspanziónál..
na szépeste
videót muta már!!
Posted 2012. January 07. - 20:34
dadan két opció van: az egyik hogy megosztod a videókat , a másik hogy nem, de akkor nem bazseválsz róluk. 
ezt a kkoknak
ezt a kkoknak
Posted 2012. January 07. - 20:21
hányra megyünk?
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Posted 2012. January 07. - 19:59
ez nem tûnik rossznak ennyiért nem?
2010-s Young Talent tues dh « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása
ja ez jónak tûnik....
na?
Sei, soku Si.
Posted 2012. January 07. - 19:55
Ez a mai ez nggggyon állat volt.
Ellenben a geil forraltbor idõelõtti távozásra bírta az ebédre betolt (nem kicsit) csípõs paprika kommandót: mostmár tudom milyen lehet izzó lávát szarni.
Atusnak bódogot, mindenki másnak egyéb.
Ellenben a geil forraltbor idõelõtti távozásra bírta az ebédre betolt (nem kicsit) csípõs paprika kommandót: mostmár tudom milyen lehet izzó lávát szarni.
Atusnak bódogot, mindenki másnak egyéb.
Aktuális civil
Posted 2012. January 07. - 19:06
én gyalog voltam csak..fájt kb:)
holnapi gyalogoskutyázásból lesz valami? vagy menjek orfûre egyedül?
holnapi gyalogoskutyázásból lesz valami? vagy menjek orfûre egyedül?
Posted 2012. January 07. - 19:01
Nagyon kafák lettek a mai videók,a hátsó kamerásak meg egyenesen fantörpikusak....
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2012. January 07. - 18:39
én a reignel teljesen elégedett vagylk, minden téren.. az egy év kihagyás meglátszik a tempón, de pár maribor és visszarázódok
Posted 2012. January 07. - 18:22
ez nem tûnik rossznak ennyiért nem?
2010-s Young Talent tues dh « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása

Sign In
Create Account

Back to top