Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

társ.ism. letudva.....:D

limeboxhoz nagyon hasonló van kínából= 5.16$ incl. postage
mondjuk ezek a mi bringáinkra nem valók

filmezés érdekel engem is!!!!

Sikerült vagy csak letudva?

most néztem a mostani mbp-kat..háát asszem egy-két újtörést be kéne vállalnom miután kötöttem valami fullos biztosítást..van az a pia mennyiség -pedig darabig nem iszom- ami után nem érezném..

Segítsünk?:P

Gyúráshoz kicsit se értek, bringázni csak elméletben, de nagyon...

Ez meg bazmeg...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RKJW_8ytO4E

Mondjuk nekem a fogyásban eleget segített a hajtós meló, meg az ésszel zabálás, meg hogy nuku sör...
Az erõ meg velem van...

Gecihosszú! A végén 100at mennek majd!!??

Gyereküléssel nincs tapasztalatom.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
És ez még csak középkategória. 70 felett vannak a jobbak, 30 körül meg az alja, de ezt legalább dicsérik mindenhol. Napi 6x kibepakolásnál nem mindegy mennyire egyszerû és gyors... Valamint azt is hamar megtanultuk, hogy nem mindegy mennyire állítható. Evvan, többszöri használtara tervezzük.

Aktuális civil

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás
Bazz, elfújt a szél hátsóra kiállva...
Mikor már holtsáradt voltam, megszólított egy hatodikos rolleros kiscsávó :)
Jesszus, egy napot muszáj lesz kihagyni, minden kurva este a karom nem bírom felemelni...

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tök mindegy milyen ülés, mert egyszer majd belehányik, és büdös lesz, és fél órán át tágítod majd a hányásos gyomorsav szagú huzatot, amíg lejön:D!

AzÁrka melleti boltban egy csillárdnyi ülés van olcsón.

És jó, hogy életemben csak kétszer voltam konditeremben, akkor is csak hivatalból. Egy problémával kevesebb.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás
Gyúráshoz kicsit se értek, bringázni csak elméletben, de nagyon...

Ez meg bazmeg...

Mondjuk nekem a fogyásban eleget segített a hajtós meló, meg az ésszel zabálás, meg hogy nuku sör...
Az erõ meg velem van...

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
várjá .. 49900 FT egy ÜLÉSÉRT?!
baszki.. annyiért csinálok egyet
prof gym miért lepukkant? szerintem rendbe van a felszerelés,, és újítják folyamatosan. érdemes megnézni.
amúgy meg szerintem ha izzadni mész akkor nem a bársonyszõnyeg a fontos.. és 4500 per hó, korlátlan, az szerintem baráti.
akinek meg húszféle nyakbólnyomó gép kell, az fizesse meg..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Vettünk gyerekülést bazmeg, de nem volt könnyû.
1. kinéztük neten.
2. megrendeltük.
3. felhívtuk, hogy oké-e. Nem, csak kékben van. Jó, akkor az nem kell, de mi a fasznak van fent 6 szín a webshopon, ha csak egyféle maradt? Mert nem kezeli a raktárkészletet, csak félévente átírja a programozó. Anyád.
4. net elmegy egész délelõttre
5. felhívjuk a másik helyet, akiknek a firefox ablaka nyitva maradt:nekik van-e.
6. olyan nincs, csak szürke. Ok, nem baj, jó lesz az is, küldjétek (persze neten ott is beletolja az arcodba ami kell, de nincs).
7. telefon csörög: csak egy darab van, az is kiállítási, és foltos. Baszki, akkor várjatok, cgnygyerek zsírfoltos, csokiskézzel összetapperolt szarja nem kell.
8. telefon az elsõ helyre: jó lesz a kék, csak legyen valami. Oké, küldjük.
9. Telefon csörög: hát kettõ van, egyiken valaki elnyomott zacskóstul egy cigicsikket, másik meg széjjel van tépve, ezeket inkább nem küldené.
10. Net vissza. Új hely keresés. Nincs sehun, de ennyi hülyepicsával rég beszéltem: olyan, mintha activityztem volna és körül kellett volna írnom minden szót, hogy mit akarok, annyira folyékonyan ment. (kb. mint a pedálban a 50a, 2-ply, 2.35, Maxxis High Roller rendelés)
11. Telefon csörög: a széjjeltépõs néni aszondja, hogy de inkább odaadja ezekután az egyel jobbat olcsóbban, de drágábban, mint a széjjeltépettet.

Így akartunk venni egy homokszínû, level 1es ülést, 44-ért, most lett egy piros level 2-es 49900.ért. Remélem gyerek kitalálja, hogy utálja a pirosat. Nembaj, gondoltuk a koszos segge ne hagyjon nyomot, most majd a véres nem fog látszani.

EZÉRT rendelek külföldrõl még 380as fontnál is.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
hehehehe :D

- Jónapot, tíz doboz óvszert kérek!
- Adjak zacskót?
- Nem kell, szép lány!

na, akkor kicsit emelgetem vacsora elõtt a súlyzómat...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
Jah nekem is ez mint Gabesznál..profba voltam mint a 3 ban..hááát..ahhoz képest a 4500 soknak tartom,hogy mindig valakik maszatolnak bent és kicsit "lepra", illetve tökre kiesik nekem.. f3 meg ha nem 4-6 között megyek, szinte mindent tudok használni, zuhanyzóba be merek állni vegyvédelmi cucc nélkül.
De a magasabb ár azért úgy látom eléggé szûri a plebszet..

Játszó ilyen nincs itt, meg a dzsepettók rögtön köréd gyûlnek hogy kinek japánkodsz itt,pakoljál ki svárcenegger.....

baszki..ezek nagyon durvák..mondjuk megnézném ha ezeket az edzõtermi rogyásokat,"terhességi csíkokkal' lezavarnánk saját súllyal valami megcsinálni..

u.i: érdemes addig csinálni a gyakorlatokat,amit még szabályosan tudsz bármi csinálni? hallottam ma valakitõl lent,hogy ha behánysz kb az az igazi,mert akkor van maxra dolgoztatva az adott izom.. úgy nem "marad benne" egy két ismétlés..
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Ez kõ kemény!!

Nagyon puhák vagyunk!!/Ez ön kritika!!/
Már vizuálom is!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
felétek nincs EU conform játszótér?
ingyenes ám! ;)

Sei, soku Si.

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Kondi nekem is vége 13.án a Brillben.Bezár.Pedig idén lett volna 10 éves a bérletem..
Még érvényes29.éig,lejárhatom a z Olimpiában.
Ott is 4ezer a délelõttös bérlet.
Gondolkodtam ,hogy ott maradok,de majd meg kell majd nézni.
Az F3 horror,de jó mert nyitva van már 6 kor!!
Gondolkodtam a Megyeri téren a Professor -ban is!De az eléggé lepukkant és kirakat!

Dhog gépe kafa lenne!

<<<ROCK&ROLL>>>

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
most néztem a mostani mbp-kat..háát asszem egy-két újtörést be kéne vállalnom miután kötöttem valami fullos biztosítást..van az a pia mennyiség -pedig darabig nem iszom- ami után nem érezném..

f3ba felment a bérlet..ami eddig 4000 volt 3heti korláltlan,azt eltörölték és egységesen van diák 6900ért..asszem ha lejárt a hónap, elõkeresem a fegyencedzés könyvem..meg hogy új év elkezdtem vezetni az edzés eredményeket cm-kg ban..mennyi idõnként írjam? heti vagy 3naponta ?

hát ez?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Pedig meghívhatnál minket "néhány" körre ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hát a mazsola nem hinném, h fel tudna húzni, de ki kell próbálni egyszer

lakásbizti 63at fizet a sérülésemre, én kb egy tízesre számítottam, gondoltam majd veszek rajta sört, de ennyiért azért nem veszek :-D

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
A kutyás felhúzás mûködik!!
Rumba kutyus úgy húz felfelé két keréken a Hunyadin,hogy csak öröm ülni a gépen!:D
Még befogom mellé majd a Zeuszt is,és mint a rakéta fent leszünk!!

Amúgy tényleg élvezik a dögök...:D
A lefelé Dh meg k...jó kutyával,fõleg amikor ugrik az ugratókon..:)

<<<ROCK&ROLL>>>

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
társ.ism. letudva.....:D

limeboxhoz nagyon hasonló van kínából= 5.16$ incl. postage
mondjuk ezek a mi bringáinkra nem valók

filmezés érdekel engem is!!!!
Sei, soku Si.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
limebox jó lenne olcsóbbért
ez meg jó lenne más árfolyam mellett:
Commencal Supreme DH Factory Frameset 2011 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
így ahogy van.
ma láttam Rocsi Bodzáját élõben.. bazmeg ez nagyon nagy:)
képzeld el a legnagyobb kutyát amit eddig láttál és x 1.5
ezt a bringafelhúzós projektet Bocikutyámmal úgy fogom elõadni hogy ülök rajta... :)

Strapas

Strapas

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Baszki milyen ötlet már tényleg, kutyával felhúzatni a gépet. Fõleg hogy még az eb is élvezi, nem kell ide libegõ:D

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
mikor lesz mozi? jó lenne elõre tudni,mert akkor úgy intézem a melót meg a bentmaradást..

Leaving Facebook... | Facebook ájfonosoknak ?