Csak nagyon rövid ideig örölünk nekik.
De szeretem az ilyeneket:
Az önfenntartó falu - Budapest - helyipiac.hu
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.

Enduró nagyon fasza dolog,csak rá kell állni...és abba sem tudod hagyni!
Akár beiktatni egy orfûi csobbanást, vagy sütögetést, vagy együtt a kettõt és akkor ha sokan vagyunk, lehet szekciókra válni, akkor nem kell egymást idegesíteni, meg túlhajtani, meg várni egymásra, ...
Szerintem nagyon fasza lenne!
lesz olyan, hogy majd a közös tekerésekbõl akármi is összejön?
ha igen, szívesen bepofátlankodnék az illusztris társaság soraiba.
nem hazudok, de 5 CENTIRE ÁLLTAK MEG EGYMÁSTÓL!
de tényleg nem raktam volna közéjük a faszom se
Aktuális civil
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.