De a D3 az...
Én is itthon vagyok egész héten.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Mi van beállítva? Alapértelmezett rendszerhang, vagy valami egyedi? Ha nem megy az egyik, akkor próbáld a másikat
Egyéb ötletem nincs
Ezt most kinek írtad?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Mi van beállítva? Alapértelmezett rendszerhang, vagy valami egyedi? Ha nem megy az egyik, akkor próbáld a másikatvalaki segítsen mert darabokra verem szét a gépet.
thunderbird NÉHA baszik hangjelzést adni (vagy bármilyen pop-up jelzést) a beérkezõ emailról. néha meg rendesen jelez.
MI A TETVES K ANYJÁT lehet még rajta (vagy a winfoson) beállítani hogy jelezzen MINDIG?
Ezt most kinek írtad?Óóóó, hogy....!
Délután beugrok az egységért;)
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Uhh, ezt el is felejtettem!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Igen é figyeltem .)
úgy néz ki van pecó..apáca utca geci nagy hálóból nyiló fürdõs stb...) külön bringás-játszós szobával ...
valamikor ha ilyen hideg lesz,egy meleg vizes esti siklós vagy hasonló ázás?
Jóvan, küldtem rá távgyógyító sugarakatMeggyógyult!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.