Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2012. február 18. - 19:40
zionba inncs már jegy, teltház van,szóval szoba,trafik,estbe meg koncertafter..
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2012. február 18. - 18:41
jajj, most jöttem meg Cigány-hegy mellõl
másnaposan elég érdekes volt, de most már sokkal jobban vagyok, mint délelõtt
Este elvileg megyünk be, de a mikor merre még kérdéses...
másnaposan elég érdekes volt, de most már sokkal jobban vagyok, mint délelõtt
Este elvileg megyünk be, de a mikor merre még kérdéses...
Írta 2012. február 18. - 17:11
tengap valahogy a kommunikáció megrekedt...ma este valami bál?
Írta 2012. február 18. - 17:09
hehh ja, lila öltönyös nagy állat :-D de azért engem ron jeremy felbukkanása is örömmel tölt el :-D
kimentem az elõbb a kocsihoz pakolászni, basszus olyan minth tavasz lenne! csak olvadjon el gyorsan minden

kimentem az elõbb a kocsihoz pakolászni, basszus olyan minth tavasz lenne! csak olvadjon el gyorsan minden

Írta 2012. február 18. - 16:37
Jajj, de Magooo:D! Ez még mindig nagyon állat:D!
A kedvencem a lila öltönyös csoki fickó! Mintha egy filmes karakter lenne! Ki kellene találni:D!
És Gergõ bekúszott a géphez, és kinyomta! - Mi van, Anyád küldött:D:D:D?
A kedvencem a lila öltönyös csoki fickó! Mintha egy filmes karakter lenne! Ki kellene találni:D!
És Gergõ bekúszott a géphez, és kinyomta! - Mi van, Anyád küldött:D:D:D?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2012. február 18. - 12:26
Sho, királyság :-)
Mof, lángost skippelném, minden más jöhet!
Dus, ablaktörlõs sztori kurvanagy :-D
mit lehet csinálni ebben az idõben?!
elvonási tünethez annyit, h lehet lecserélem a váltóbovdenezést házzal együtt. aminek ugyan nincs még baja, de ha már nem bringázhatok, legalább had szerelgessek kicsit.
régen néztem már meg ezt a klippet, pedig a legjobb:
http://videa.hu/vide...v9axbMJFPDSh3Mz
Mof, lángost skippelném, minden más jöhet!
Dus, ablaktörlõs sztori kurvanagy :-D
mit lehet csinálni ebben az idõben?!
elvonási tünethez annyit, h lehet lecserélem a váltóbovdenezést házzal együtt. aminek ugyan nincs még baja, de ha már nem bringázhatok, legalább had szerelgessek kicsit.
régen néztem már meg ezt a klippet, pedig a legjobb:
http://videa.hu/vide...v9axbMJFPDSh3Mz
Írta 2012. február 18. - 12:24
Írta 2012. február 18. - 10:32
Nekem meg olyan elvonási tüneteim vannak ,hogy tegnap hegyikerékpárosnak öltöztem a céges farsangon, és egész este állvédõsben riogattam a népet!
Tök jó, hogy ami itt az életem része, az ott farsangi jelmez:D! De legalább kaptam érte Tûzkõ 7Frankost!
Ma meg tréning szigorúan... Nem lesz egyszerû két hét, de edzõtábort is akarok tartani...
Tök jó, hogy ami itt az életem része, az ott farsangi jelmez:D! De legalább kaptam érte Tûzkõ 7Frankost!
Ma meg tréning szigorúan... Nem lesz egyszerû két hét, de edzõtábort is akarok tartani...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2012. február 17. - 23:05
ommomom

szeretnék nyarat. szeretnék orfûi tóban fürödni-eddig még csak nem is láttam, sajtostelfölösnagyonfokhagymás lángost enni, viceházmestert inni. szeretnék nyárra pécsi munkát, meg egy d6os volvo 245öt, vagy egy t3 syncro-t, természetesen mindkettõt rohadás mentesen, 80000km-rel, nemdohányzó nagypapától..
ja, meg Lisa Ann mossa meg a hátam:)

szeretnék nyarat. szeretnék orfûi tóban fürödni-eddig még csak nem is láttam, sajtostelfölösnagyonfokhagymás lángost enni, viceházmestert inni. szeretnék nyárra pécsi munkát, meg egy d6os volvo 245öt, vagy egy t3 syncro-t, természetesen mindkettõt rohadás mentesen, 80000km-rel, nemdohányzó nagypapától..
ja, meg Lisa Ann mossa meg a hátam:)
Írta 2012. február 17. - 21:10
Szivacs zseniális!!!! De van még 4 hasonló videjója a srácnak, amin behuggyozol!!!
Én is maradok takony, köhögés és megdöglés közepette!!! Tök jó lesz!
Én is maradok takony, köhögés és megdöglés közepette!!! Tök jó lesz!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2012. február 17. - 20:00
maradok itthon 
holnap meg családi zsuzsanna nap

http://www.youtube.com/watch?v=QBT9xW84a00
holnap meg családi zsuzsanna nap

http://www.youtube.com/watch?v=QBT9xW84a00
Sei, soku Si.
Írta 2012. február 17. - 19:48
Írta 2012. február 17. - 19:22
asszem elnyertem a heti lamer díjat ..
új ablaktörlõ lapátok, basznak törölni, de télleg semmi.
már majndem visszavittem , mikor is az uccsó pillanatban észrevettem hogy a fehér mûanyag az nem látványelem, hanem védõcucc rajta.
ezt leszedvén lásscsodát, szignifikánsan jobban törölt: )
viszont a löhkárító csere kiválóan sikerült, bár a bizonyos fázisokban felhasznált ékelõ elemeket csak mágneses lófaszpiszkával tudtam kiszedni kb negyed óra után: D:D
ékelõ elemek azért kellettek, mert egyrészt utángyártott a cucu, mársészt a kocsi is kapott már párat innen onnan
új ablaktörlõ lapátok, basznak törölni, de télleg semmi.
már majndem visszavittem , mikor is az uccsó pillanatban észrevettem hogy a fehér mûanyag az nem látványelem, hanem védõcucc rajta.
ezt leszedvén lásscsodát, szignifikánsan jobban törölt: )
viszont a löhkárító csere kiválóan sikerült, bár a bizonyos fázisokban felhasznált ékelõ elemeket csak mágneses lófaszpiszkával tudtam kiszedni kb negyed óra után: D:D
ékelõ elemek azért kellettek, mert egyrészt utángyártott a cucu, mársészt a kocsi is kapott már párat innen onnan
Írta 2012. február 17. - 19:01
Lesz ma valami megmozdulás??
Mert speciel nagyon unom a banánt itthon!!
Pálesz,sör,bor ..minden van,csak unatkozok!
Város,valami...
Mert speciel nagyon unom a banánt itthon!!
Pálesz,sör,bor ..minden van,csak unatkozok!
Város,valami...
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2012. február 17. - 16:58
Kim Kardashian: Her Allure Photo Shoot: Cover Shoot: allure.com szerelmes vagyok..vagy csak álláadákó .)
Írta 2012. február 17. - 16:24
buszosnak elgurult..
29 szerintem nincs túlhypolva, max szokatlan és nem mindig ott említik ahol kell (pl dh: I))
36 meg poén, vagy opció, kinek mi. ha macska sok pénzem lenne, tuti lenne egy ilyenem is, csak hogy ki tudjam próbálni.
kajarendelõs portált kellett volna csinálni anno, nem házhozszállítást. rohadék netpincér 600 éttermük van és csak tõlem 20-30at szednek le havonta. 10% jutalék..akárhogy szorzok osztok, a nyjuk picsáját, 18M forgalom havonta, ha ezt az átlagot veszem. de legyen csak 10, akkor is. tetvek.
29 szerintem nincs túlhypolva, max szokatlan és nem mindig ott említik ahol kell (pl dh: I))
36 meg poén, vagy opció, kinek mi. ha macska sok pénzem lenne, tuti lenne egy ilyenem is, csak hogy ki tudjam próbálni.
kajarendelõs portált kellett volna csinálni anno, nem házhozszállítást. rohadék netpincér 600 éttermük van és csak tõlem 20-30at szednek le havonta. 10% jutalék..akárhogy szorzok osztok, a nyjuk picsáját, 18M forgalom havonta, ha ezt az átlagot veszem. de legyen csak 10, akkor is. tetvek.
Írta 2012. február 17. - 15:14
Mivaaaan???
Nekem már a 29" is túlhájpolt valami, de ez a 36"...
Nekem már a 29" is túlhájpolt valami, de ez a 36"...
Írta 2012. február 17. - 14:45
Okés köszi!
5 elõtt tuti nem jutok haza, szóval reménykedek
Ejj, óvatosan a buszosokkal:
5 elõtt tuti nem jutok haza, szóval reménykedek
Ejj, óvatosan a buszosokkal:
Írta 2012. február 17. - 14:05
Jah, hogy ennek van valahol vezérlõkészüléke? Gondolom akkor az óránál...
De majd figyelem, hogy szarakszik-e még...
Yeah, a vezérelt óra alatt/felett/mellett. Nehéz megmondani mikor kellene bekapcsolnia, úgy értem ezt mi vezéreljük és területenként változik a tömeges áramfelvétel csökkenésétõl függõen. 3-ig vagyok, addig tudok segélni, utána/hétfõig a számlán rajta van a hibabejelentõ szám.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2012. február 17. - 13:07
Dõl. Ha meg nagyon kell kanyarodni, akkor lepattan, és irányba állít, mint a gyerekek szokták a dömperrel

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére