és hol a zeller?
én rizzsel bûvészkedek: szalonna, hagyma, egész bors, só, meg maradt még valahol oregánó, azt beleborítom. kenyér elfogyott, májast nem jó enni magába. de legalább jövõ héten lesz hajtómûvem:D
És mi lesz végül?
Karalábé volt!
és hol a zeller?
én rizzsel bûvészkedek: szalonna, hagyma, egész bors, só, meg maradt még valahol oregánó, azt beleborítom. kenyér elfogyott, májast nem jó enni magába. de legalább jövõ héten lesz hajtómûvem:D
és hol a zeller?Szép idõ van mi? még jó hogy ma lett volna tekerõs napom. Az elsõ ugorható, a második még várat magára! A döntött szét van fékezve azért szar.
Viszont megfõztem életem elsõ tyúkhús levesét és tutti jó lett! Kelbimbó, gomba,répa minden ami kell és tanyasi tyúk rulz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
heheheh ugye?Nagyon szexi a kis kék sapid Xen! Mi volt a balhé a zárboltnál?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.