A jóóóó kurva buzi rendõr anyját bassza meg valaki az alagút tetején!
14 órát vezettem ma, hulla fáradtan jövök haza felé, éhesen, a bedurrant derekam csak a plusz, mindnenemet lekérdezi, rendben van, úgyhogy 10 ronggyal megvág, mert nem volt kitöltve az utolsó helység, ahonnan Pécsre jöttem és hát ha nem vezetem a menetlevelet, akkor följelent, de az rublikánként 50 rongy, úgyhogy hálálkodjak, hogy jófej és fizessek helyszínen 10-et.
Ha nem lett volna ilyen késõ, tuti, hogy fölhívom Xen-t is, meg az ügyvédemet is.
Ki a faszom nézi azt a buzi menetlevelet???
Ráadásul ha magán célra használom a verdát, elvileg nem is kell kitöltenem, nem?!
Ezeket úgy hajtják ki, hogy mindenképp be kell szedni XY forintot, vagy mi a fasz?!
Annyira fölbaszták az agyam, hoyg azt nem tudom elmondani.
Tééényleg ez a rendõrség feladata?
Tudom, hogy költõi, de nincs jobb dolguk???
Van friss mûszakim, be voltam kötve, nem hajtottam gyorsan és reggel el is kezdtem kitölteni, megvolt a Villány oda-visszám is, csak az utána Dombóvár oda-visszát felejtettem el. Mondom, így is 14 óra volt a mai napom, annyi éttermem, üzletem volt az ünnep elõtt.
Remélem szétbaszódik a két suttyó!
Ennyi. Ezért melózunk...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.