Amúgy a szimpla sztori mitológia nélkül nem egy égszakadás-földindulás... Az egész mindenestül az, ami... mármint a könyv... Engem nem zavart semmi, a love story meg azé' van, hogy az amcsik is megnézzék! Most meg amúgy is érzelmes időszakom van...
nekem maradt egy kis hiányérzetem a film után. mondjuk a White Council vs Sauron eléggé epicre sikeredett, és részemről ennyi volt az epicness. félreértés ne essék, nem mondom, hogy rossz, de ha nincs mögötte ez a mitológia, akkor szerintem az alkotás nem képvisel túl nagy értéket. Elf-Dwarf szerelem WTF? "why does it hurts sooo much?" "because it was real." pff...
nálunk egyébként elkezdődött az év végi hizlalda, úgyhogy most épp mozogni is alig.. húsleves, brassói, hókifli, sült gesztenye... etc.
ez a tegnap esti idő érdekes volt. éppen ausztriából jöttünk hazafelé éjjel, és végig villámlott előttünk. sümeg környékén meg annyi jég volt az úton, hogy először azt hittem kiborult egy rakat kavics egy teherautóból. nyáron szokott ilyen idő lenni baszki.
Tegnap este még terveztünk ma délelőttre egy pumptracket, de aztán az esti jégeső azt mondta, hogy NA NEM!
Szóval ma délelőtt közösen kicseréltük a merev pumpabringán a külsőket, valami könnyebre, és így 13 kiló lett. De csak a kerekeken könnyítettünk vagy egy kilót. Jó lesz
Én is szétszedtem tegnap a bringát, átnéztem a forgáspontokat, és csere érett 4 csapágy a tengely előtti részen. Kicsit akadozva forognak. Szóval ezt majd valamikor cserélnem kell pár héten belül. De visszaraktam a terepgumikat is, szóval végre majd megyek én is egyet...
Tubeless pont azt nem tudta ma amit kéne neki. Egy tű nagyságú lyukat nem tudott eltömíteni.
XT fékektől nem dőltem el. A szervo miatt tényleg nem fárad el a kéz, nem kell úgy szorítani, de ezáltal nem ad semmi visszajelzést. Sokszor fékezem állóra a kerekeimet. Aztán az eleje meg úgy beül fékezésnél, hogy nagyon csúnyán vissza tud rúgni a villa. Észnél kell lenni. Az Avid sokkal intuitívabb volt.
Lapos pedálnak még adok időt. Szokni kell. Nincs annyi önbizalmam, mint becsatolva.
Nem volt kedvem beállni a mosónál a sorba, mert feltételezem, hogy mindenki autót mos ilyen időben. Lepucoltam a létfontosságú részeket, aztán kenegettem szépen. Szóval ebolás minden, de megy szépen az SS. Azt hiszem, lemosom majd, aztán elteszem, szépen karbantartok...
Eh, azt nem is neztem. Egerteto fele ilyenkor nem erdemes menni, full rittyo minden, meg akar nyaron is brutal tud lenni. Mi Zsongorkonel napoztunk picit, aztan Mettyuval Sasfeszek fele mentunk, Akos meg vorosferin, aztan a fenyveseknel egyesult erovel a patakokban lecsapattunk patacsra. Sehol egy ork, csak a villodzo fenyek..