Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mi a fasznak mész te kórházba? Szétfutottad a térded, vagymi? Azért dolgozol, vagy fájós térdel bringázol egész nap? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Imádom a kórházban várásosdit. Minden konnektort és poroltót vagy 10×megnéztem, majdnem minden A4re nyomtatott papírt (ami bugyiba húzva, celluksszal kiragasztva az ajtóra, nap hatására kezd megsárgulni) végig olvastam! Zsoltit kerestem, igaz nem, vittem túlzásba, de nem láttam! Recepciós lány többször dobálta a haját, mint ahány billentyût nyomott le!:)
Holnap lelet.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jujj de szép Magoo!

Tegnap futkároztam este egy picit. Rendesen megváltozott a Donátus és környéke, amióta nem futok arra rendszeresen. A jó kis szõlõ-dûlõs vidékbõl lakópark ország lett design fényekkel, meg mediterrán téglákkal.
Ahol eddig integettek az öregek a hétvégi kucnikból, ott kurva nagy falak vannak. Ahol ormótlan nagy családi házak vannak, ott még nagyobbak lettek.
Nem baj, Daindol-Hegyhát még a régi, ott még szurkolnak az emberek!

Jó hideg van, monnyon le!

Fehér küllõket akarok:cool2:!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Feltöltött kép

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
jövõ vasárnap..

fixedgh.hu-n meg felmegy a cikk lassan, ott el lehet olvasni .)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jól hangzik, írj, ha lesz még! Majd akcióban megértem:D!

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Hát én meg elmentem tekercselni egyet, klasszikon defekt a második kanyarban, aztán tili-toli, (vazze gyalog alig járható), szerelés, mire rájöttem hogyan kell használni a pumpát az jó negyed óra volt, de meglett(Gabesznak egy belsõ jön a héten)...aztán mérgembe legurultam egy lightosat szóval mai nap sucks de vastagon...

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
öööö ezt nem teljesen értem.. de jól hangzik
I don't care how it pedals

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Úgy van hogy mindig cserélõdik hogy ki a szervezõ, aztán õ álltja össze hogy miket kell csekkpointnak, most szoborok voltak. Ezek egy listán vannak, amit indulásánl közösen lehet nézni. Aztán a nappali a depó, ott van kifüggesztve a 10 álomás 5körben, kettesével lehet csinálni,aztán vissza a nappaliba, ott az elsõ húz kalapból /bukóból/ két állomás,ezt kitûzi és így tovább. szóval elõre a helyeket tudod a sorrendet nem.
bármivel lehet,de én az 52 18al ugy maradtam le, pedig nyélen pörgettem..

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
mibõl tudod hogy merre kell menni?
amúgy vállalhatónak tûnik,, iyeneket szoktam este tolni én is.. kivéve a meredek fel, mert az nehéz iylen áttétellel.
a következõre biztos megyek.. ennek sem volt sok híja, csak az a kevés.: )

bringa nyárra kap egy pizzadobozt!
I don't care how it pedals

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
És itt csak fixivel lehet?

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports ez volt a tengapi kör, 1,22perc...kifingtam a végére..pofaszél nagyon ki tud venni az erõbõl, meg eleve az éjfél nem az a legaktívabb napszakod -vasárnap .)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fúúú, jah, tudom én ezeket, de elakadni nem szoktam nagytányérral, inkább a pedál akad le, ezt még nem nagyon szoktam meg a fullyban.
Nyeregcsõvel úgy vagyok, hogy felfelé van egy állásom, meg egy mondjuk "free", mint a Panoráma, meg egy full dh. Nem szoktam sokat állítani, és egy állással simán végig tolom a Panorámát.
Szétizgatná az agyamat, ha elkezdene kotyogni... azt meg nem akarom. Ha versenyzek majd, akkor veszek rá egyet.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szombat este pont 1:59-kor néztem rá a telefonomra, és akkor 3 telefont nézve vártuk, hogy mi lesz. Az egyiken átváltott 3-ra, a többin meg csak 2re. Ekkor észrevettem, hogy óraátállítás van :D

Azért Moszkvicsot nem irigylem...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Én még a büdös életben nem vettem észre az óra-átállítást, de nem is vagyok valami nagy alvó. Egyszer pont melóztam mikor át kellett állítani (éjjel kettõkor vagy mikor) egy benzinkúton, így 12 óra helyett csak 11-et nyomtunk, de nem vettem észre a különbséget. A tegnap sem tûnt rövidebbnek.

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,299 posts
Ez a kiskölök meg horzsol vazze (apu-anyu meg tök cukor szerintem):

5.10 / Danny Hart: Hart and soul Part 2 - Pinkbike.com

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A Stumpjumperen ugye klasszik 3 tányér volt, de csomószor fennakadtam vele itt-ott.
Rettenet királyság a 2 tányér rockring-gel!
Bõven eléga lehetõségek száma, de a görgõ miatt soha nem esik le, simán bevállalok mindent, a Panorámán sem fosok attól a pár szar kõtõl és valahogy kényelmesebb a variálás. Hülyén hangzik, de egyszerûbb váltani. Fölfelé kistányér, vízszint, lefelé nagytányér. És ennyi.
De egyszer vállalj be egy állítható nyeregcsövet!
Az valami iszonyat dimenziókat nyit meg!!!

Sala XLC-t használ, ajánlja is, nekem is olyan van már egy ideje és fasza!
Az ára meg a fele a Crank B.-nek...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!
De szép idõ van és meleg is.

Szombaton toltam egy Korfut, és nagyon gyorsan megfordultam. Szuadóban megáztam kicsit, de mivel lábszárközépig elmerültem az elsõ átkelõnél, ezért egyáltalán nem zavart. És valami manó mindig odaver a váltómnak arrafelé. Most például a bowdent húzta meg...
Aztán tegnap kivettem egy napot és szépen elpakoltam inden szart, amit három hónapja kerülgetünk. Majd hétközben bepótoljuk.

Óraátállítás pedig királyság, nem látom rossz aspektusát. Lehet sokáig játszózni, sétálni, tekerni, tréningelni.
Szép napot!

Az SS pedig nagyon hasít továbbra is. Gondolkodom a két tányéron, de a 32-es kevés lenne, így 36-ot kellene megpróbálni+22-es kicsi és már kész is.

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Asszony megborbélyolt, még a "szakállam" is megtrimmelte. Kollégák szerint most már nem úgy nézek ki, mint egy vadember, hanem csak egy borostás huszonvalahány. hehe

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hoppp:

http://vimeo.com/38495052

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D